Ako otvárate okná na uzatvorenom posede, von alebo dnu?
Okenice ven (boční sklopit dolů, přední naopak nahoru a kolmo zapřít - dobré kvůli měsíci, jak píše hunterfox), okna pak dovnitř a nahoru, nikde nepřekáží, nezavadí se o ně apod. ◄ reagovať
Otvarat okna smerom dolu a do vnutra je maximalna sprostost. Mat pohyblivu cast pod oknom do ktorej sa mi urcite podari buchnut pri pozorovani alebo priprave na strelbu je naozaj uzasna vyhra. Ani von to nebude najlepsie, lebo pri vetre sa moze pohybovat a vyvolavat zvuky. Plexisklo v drazkach do boku a len ked sa to neda, tak vyklapanie do hora a do vnutra mimo kazdeho dosahu pri pohybe. ◄ reagovať
Do vnútra a smerom na hor kde sa za háčkuje.Smerom hore preto, lebo odporúčam pod oknom v posede upevniť malý parapet, dobre poslúži pri streľbe a pri pozorovaní ďalekohľadom -oprú sa oň lakte.Proti zamŕzaniu skla je dobré dať do pláteného vrecka soli a potrieť sklo.Všetky plochy ktoré sú so stykom zbrane obiť súknom alebo starým mäkkým kobercom.Do posedu uschovať malú nádobku s jedlým olejom a pierko z hydiny, pravidelne potierať všetky pánty, lebo človek sa učí na vlastných chybách. LOVU ZDAR! ◄ reagovať
minulý rok som robil okienka na troch posedoch, na prvom je okienko na pántoch otváranie dovnútra a dole, na druhom okienko na pántoch otváranie dovnútra a hore a na treťom je plexisklo v drážkach otvára sa odsunutím hore. Zo skúseností sa mi javí najlepšie otváranie smerom dole. ◄ reagovať
Na mojom posede odkaz sa otvárajú do vnútra. ◄ reagovať
Na tomto posede sa dá aj von :-D odkaz ◄ reagovať
Určite do vnútra ak sú to okná. Ak je to okenica je lepšie ak ide von tvorí to zábranu proti mesačnému svitu a v prípade strelby sa neleskne hlaveň v okne. To je moja skúsenosť z líšiek. ale kolko ludí toľko chutí a názorov. Tak či tak prajem vela zážitkov. HUNTERFOX ◄ reagovať
urcite dovnutra alebo ako pisali blaser odsuvatelne. ◄ reagovať
Rasťo nechodíš Ty náhodou na náš posed u nás to funguje tak isto :) ◄ reagovať
dnu a dohora, tam zahačknuť ◄ reagovať
radsej ziadne okna alebo plastove su tiche a neprefukaju :) ale teraz vazne odsuvat do strany az mas miesto ◄ reagovať
Okenice von a plexisklo odsuvam do boku. Okna do vnutra. Niektori "umelci" toho este vela nevideli. ◄ reagovať
vždy dovnitř, ještě jsem ani neviděl, že by to někdo otvíral ven :-) ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.