vase skusenoti a nazor ..... vdaka
V noci a za šera slabý, zhruba po 20 výstreloch treba znova nastreľovať. Počúvaj rady, neoľutuješ. ◄ reagovať
na tactical sa urcite vykasli, radsej meoptu. ◄ reagovať
Urcite by som do tohto puskohladu nesiel mam podobny vola sa tasco to su smejdy kup nieco lepsie do 550 eur mas meoptu aj variabil bez bodky a pevne zvedsenie aj z bodkov nieje co riesit prajem vela polovních zazitkov ◄ reagovať
no pozor lovec84...! este je tu Edenberg :) ◄ reagovať
Alebo staršiu meoptu. Od tacticalu je asi už skoro všetko lepšie. ◄ reagovať
súhlasim so spitom, že tie peniaze za lepšiu kvalitu sa určite vratia ušetreným strelivom, ešte by som dodal, že aj ušetrením trápenia zveri pri kdejakých zúfalych výstreloch v silnom šere, ak už niečo neeurópske alebo neamerické, tak určite japonskú Deltu Optical Titanium 2,5-10x56, chalani, čo to majú sú nadšení, hlavne z malinkej nezväčšujúcej sa bodky a svetelnej výkonnosti večer a v noci, ideálny kompromis medzi kvalitou a cenou odkaz ◄ reagovať
Stále platí, že za málo peňazí, málo muziky. Alebo nie som tak bohatý, aby som si kupoval lacné veci. ◄ reagovať
tak, tak. ja napr. planujem teraz NIKON MONARCH III 2,5-10x50, v podobnej cenovej relacií. ony tie peniaze sa casom vratia usetrenym strelivom ◄ reagovať
urcite radsej dolozit a kupit aspon Delta Optical Titanium ◄ reagovať
ak kazdeho, kto sem nieco napise, nepocuvnete a kupite si tento puskohlad.., mozno budete spokojny. ale ja myslim, ze po kratkom case budete musiet kupit nieco ,,normalne´´ a tento srot, pardon za vyraz, bude nepredajny. takze zbytocne vyhodene peniaze. ako v dobrom.., radsej prisporit a kupit nieco poriadne ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.