Aký máte na to názor
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD NO COMMENT!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ◄ reagovať
Ešte tebe dlžím vysvetlenie. cita, 29.12.2011 o 22:36 OV - dnes v 13:45, ale před jistou dobou, už nevím v kterém tematu jsi napsal, že není možno brát do úvahy případ v zajetí...:)))." KC. Je to možné, ale v súvislosti s bylinožravcami - V košickej ZOO kŕmia pár jeleňa Wapiti senom a jadrom. Podľa riedkeho trusu a špinavého zadku je vidieť, ako im to prospieva. Sú však pod veterinárnym dohľadom, takže prípadné problémy rieši veterinár. No ale čo majú žrať, keď iné nedostanú? Keď som im cez ohradu podal vetvičku jelše, išli sa "utlouct" /To slovo sa mi páči/. U mäsožravcov mám vlastnú skúsenosť so sokolom myšiarom, keď odmietal starého vrabca. Ale to by som musel vyskúšať na vlkoch. Ale počul som viackrát, že vlky boli nervózne, ak im predložili zrazený kus, ktorého vek nevedeli. Asi bol starý. Neviem. ◄ reagovať
Jeden o voze (Duster), druhý o koze ... ◄ reagovať
No pozerali ste "Požírání velikána přírody". O tom slonovi, ktorého upytliačili? Nechceli ho ani supy, ani levy. Iba hyeny sa ponúkli mäkkými vnútornosťami. Prírodovedci si to nevedeli vysvetliť. Ale ja to viem. Ten slon mal 20 rokov a hovoria o ňom, že bol mladý. Ale keď ho klan vyhnal, musel byť už dospelý. A preto už nejedlý. Keď tam doviezli kozu, supy ju hneď roztrhali. Nehovorilo sa, aká stará koza bola, ale keď ju bleskovo zožrali, musela byť mladá. Teda aj slon, ak by bol mladší čo len o rok /možno aj 5/, skončil by ako koza. A opačne - supy by si starú kozu nevšímali. ◄ reagovať
stopinko .. .ak to dali na animal planet alebo na inom kanále tak to potom ano :D OV je taký panelákový lovec podla mňa ◄ reagovať
juross , OV ti napise ze kon dospieva az v 30tke :D ◄ reagovať
a ako osamely vlk vysvetli predkladanie navnady v minulosti...dvadsat rocne kone a podobne, boli vlkmi oblubovane a krmiska navstevovane ◄ reagovať
OV - dnes v 13:45, ale před jistou dobou, už nevím v kterém tematu jsi napsal, že není možno brát do úvahy případ v zajetí...:))) ◄ reagovať
danielo648 to bohužiaľ na animal planet nedávajú preto nemôžeš mať za zlé že o tom niektorý jedinci nevedia ◄ reagovať
je to sice z inej casti sveta ale zaujimave citanie a dost podrobne odkaz ◄ reagovať
no citam to tu citam sranda , marceliusko to vystihol s tym pripadom pre psychiatra... tak a moj nazor kde je zver ci us srncia diviacia jelenia atd je aj vlk , a veru uz som videl vela vlkov aj mal moznost byt pri dalsich siedmych ulovenych vlkoch aj pri dvoch svojich ulovenych vlkoch a veru v zaludku ani jeden nemal travu , vzdy srst a kusky kosti zo srncej a svedcili o tom aj kusy ktore sa nasli jednu zimu 15 kusov srncej a dva jelene , tak bolo im to jedno aky je to kus ci mlady ci stary ci chory takze tak ◄ reagovať
Osamelyvlk bohužiaľ môj otec nebol spolupracovník STB, možno som mladý ale nie blbý, a nepíšem tu také hlúposti ako vy na ktorých sa akurát tak všetci smejú ◄ reagovať
Nehnevajte sa ale už som nevydržal. ◄ reagovať
Pán Begala Vy ste naozaj „prípad“ pre psychiatra."Loajálny" "prípad". ◄ reagovať
Ale ja poradím vám - nie že nechoďte do lesa, choďte, ale sa aj vzdelávajte. Aj v gramatike. ◄ reagovať
Ste mladý /19/, preto nemôžte poznať komunistické praktiky, ale možno váš otec vám dáva rozumy, lebo komunisti, ak niekto z nekomunistov mal racionálnejší nápad a nebol lojálny s nimi, končil pri lopate. To je alternatíva toho, čo mne radíte. ◄ reagovať
Osamelyvlk - ste dobrý komediant to sa musí nechať :P doporučujem menej pozerať televízor a ísť račej do lesa ◄ reagovať
Keby vlky vedeli rozprávať.... Ale je možný experiment. Existujú chovatelia vlkov, na ktorých to možno dokázať - predhodiť im starú a mladú jeleninu /na tých vlkoch, nie na ich chovateľoch/. Aby si videl. Ale ty aj tak "nebudeš vidieť". ◄ reagovať
haha ..... no po prvé ,, ja sa neporovnávam so stanicami to je asi len váš vyplod fantazie,,,, nehovorím že odborníci sa smejú ked pozerajú animal planet ja hovorím že by sa smiali nad tvojim vyjadrením že vlkom nechutí starý jeleň ! a v tvojom porovnávaní myslím že každý si spraví svoj názor na to :P ◄ reagovať
Stopinko, mýliš si pojmy - evokáciu s provokáciou! Zrejme nepoznáš rozdiel medzi nimi. Tak si zober Slovník cudzích slov, nasliň ukazovák a nalistuj si v ňom, aby sme boli v obraze. Pomôžem ti. Evokácia = 1. výzva, 2. vybavenie, vybavenie v mysli. Provokácia = vyvolávanie konfliktov. Myslíš, že ak niekoho odkážem na časopis, TV,...že tým chcem vyvolať konflikt??? Nie výzvu, aby sme rozmýšľali, vybavovali si v mysli??? A robili vlastné úsudky??? Každý svoje, nie moje! juross, žiadne srandy, všetko vážne. FLATretriver, lesník, ktorý celý život žije v hore, sa určite zasmeje, keď nesleduje Animal planet, Spektrum, ani National geografic. Myslíš, že ty si lepší, ako spomínané TV stanice? Alebo aspoň po kade im siahaš? ◄ reagovať
najlepší sú v kvázi odborníci ktorý berú berú svoje formácie s animal planet a podobne :P ◄ reagovať
Osamelyvlk .. je to strašne komické ,.. povedz túto svoju teoriu lesnického ktorý žije celí život v hore a ten sa ti tak zasmeje s chuti ako ja ,,,, ◄ reagovať
priatelia polovnici, osamelý vlk si pravdepodobne robí len srandu, lebo toco pise urcite nemysli važne ◄ reagovať
Opat zavadzas , vymyslas si svoje vlastne teorie , spekulacie bez dokazov . Typicka praca spolupracovnika STB. Na rozdiel od tvojich bludov tu su seriozne dokazy levy vs slony odkaz, vlky vs wapity odkaz. ◄ reagovať
A prečo nie? Oba druhy majú svojich predátorov - slon leva, jeleň vlka. Čo je na tom komické? ◄ reagovať
Osamelyvlk ,,, to porovnávaš slona s jeleňom ,, slovensko s afrikou ? dosť komické ◄ reagovať
Včera, na TV Animal planet som zhliadol iba posledné minúty vynikajúceho dokumentu o /ne/jedlosti koristi v dospelom veku - 6 tonového slona afrického. Ulovený pytliakmi ostal napospas predátorom. Netrhali ho však levy, či iné mäsožravce, ale larvy nejakého zdochlinožravého hmyzu a tie slúžili hmyzožravému vtáctvu, šakalom a cibetke /mačkovitej šelme/. Repríza ide 1.1.2012 na Animal planet, o 14,35.: "Požírání velikána přírody". Oplatí sa pozrieť a presvedčiť sa, že ani vlkom starý jeleň nechutí. ◄ reagovať
Ja nechcem naschvál kaziť diskusie, ale kocúrkovčinu v poľovníctve - strieľať diviačatá a lanštiačky a súčasne očakávať ideálne chrutie ich matiek môže iba kocúrkovčan. ◄ reagovať
Je zrejmé že vľčok je neodbytný vo svojich názoroch, ktoré zvyšok sveta nikdy nepríjme. Takéto drísty píše aj v iných diskusiách,akoby chcel naschvál kaziť diskusie. ◄ reagovať
orol a pravdu? Tak prečo nenapíše aspoň jedno meno udaného??? Klamári ste vy dvaja! ◄ reagovať
Jozi najvacsie stastie mas ty u admina ze ta tu este vobec necha diskutovat co sa mu velmi cudujem!!!!Vlka si videl tak akurat na tych tvojich videokazetach a budes tu mudrovat(trepat somariny) ako vsevedko.PS: orol vo svojom prispevku iba napisal holu pravdu jediny kto tu klame si ty! ◄ reagovať
orol, ty máš šťastie u admina. Tvoj príspevok o klamstve je vhodný, môj nie. ◄ reagovať
Jožibači to, že si mal chovnú stanicu policajných NO, to už vieme. Vieme však aj to, že si bol za komunistov dobrovoľným "policajným" špicľom - donášačom - udavačom z radov civilných občanov. Dôkaz: verejne prístupné záznamy odkaz odkaz odkaz ◄ reagovať
ja som nemyslel ovčín, ale salaš - horský salaš, z ktorého sa zváža iba syr, alebo chromá ovca, ale isto nie hnoj :) ◄ reagovať
Dusan, presne ako pises ;)Begala , Begala ... vsak to je na poplach bijuce ze CHOVATEL ako si sa tu zaprezentoval tu pise taketo bludy. Instinkt vravi NAZRAT sa a NEZRANIT sa. Uz som cakal kedy vytiahnes odkial som . Vies Begala, su ludia , ktori ziju v lokalitach kde su salase a vlky. Pohybuju sa cele dni v lesoch a pozoruju prirodu mimo webu zazivaju realitu, tito ludia moji priatelia mi umoznuju pohybovat sa v tychto lokalitach a delia sa so mnou s ich skusenostami. ◄ reagovať
goret, rovnako, ale s oveľa menším rizikom sa kradne prasa z čriedy. A košiar - u nás sa tak často neprenáša, pretože sa využíva aj hnoj, najmä záhradkármi a ten sa za 2 - 3 dni nenahromadí. Stopinko, ty si ešte preskakoval z vajíčka do vajíčka svojmu oteckovi, keď ja som mal chovnú stanicu policajných NO. Nikto nechce po psovi, aby rozmýšľal, ako človek. Na salaši je to bioklaksón, zvolávajúci posilu, ale aj, po dosiahnutí dospelosti, aktívne útočí na vlkov. Ale tebe, od Bratislavy to ťažko vykladať. Treba prísť na Východ, priamo na salaše a dozvieš sa viac. ◄ reagovať
a treba si uvedomiť, že košiar sa prekladá približne každé 2-3 dni, aby ovce nechodili špinavé, baču nezožrali muchy a šetrila sa lúka, a teda je niekedy dosť ďaleko od koliby a tie psy, ktoré sú poväčšinou na našich salašoch sú dobré na zavracanie, ale nie na stráženie. Jaro, logika hladu a minimálny výdaj energie na získanie ďalšej nepusti :) ◄ reagovať
Pises riadne bludy. Z tvojich prispevkov mi je jasne ze si doma v zivote nemal ani psa inak by si nemohol napisat taketo PERLY. Ak si ho aj niekedy mal patris medzi tych co chcu aby pes rozmyslal tak ako clovek . Vid tvoj posledny prispevok. V prirode je nieco silnejsie ako logika a to su INSTINKTY ! Tvoje prirovnania su mimo reality. Chciet po vlkoch aby sa spravali podla logiky , hmmm ide ti karta. Hladas za vsetkym nieco, nikto tu nechape co. Veci komplikujes aj tam kde komplikovane nie su. Si ako vacsina majitelov nie psov ale tych lizopicov co ich maju doma na gauci a cuduju sa preco ich chlpacik nezerie priborom , preco nekaka do wc ale chodi von atd. Instinkt zvierat je to najjednoduchsie co v prirode existuje. Az to raz pochopis a zacnes sa pozerat na spravanie zvierat ich ocami a vylezies zo svojho sveta estonskej web kamery tak pochopis preco je jednoduchsie napriklad vlkom ist do kosiara vybrat si ovcu ako nahanat prasce po hore resp riskovat nathnute slabiny od bachyni. ◄ reagovať
za sychravej a hlistej noci sa z košiara kradne parádne a vlk i medveď to dobre vedia (teda aspoň u nás) ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.