Zdravím,
mohol by prosím niekto tu do fóra zavesiť odkaz alebo nahrávku (audio, video), ako má správne vyzerať pískanie lasičky pri vábení líšok? Prípadne, ak nebude k dispozícii nahrávka, či video, postačí jasný opis, ako vábiť touto vábničkou. Vďaka.
.. tak aby sa to podobalo na hlas "nariekajúcej" lasičky, ktorú práve niečo ulovilo. ◄ reagovať
dnes mi došla vábnička "hlas lasičky". návod hovorí:vzduch do seba vťahujeme ostro, ťahavo 3-4 krát, hlas modulujeme v pästi ◄ reagovať
tomulino:som zisitil,ze lasicku mam ako narek srncata,to sa ti mohlo asi zdat,ale dobre video ◄ reagovať
naozaj to tam nieje? hmm tak sa ospravedlňujem, mal som pocit že to tam bolo. Viem že som to niekde videl skúsim ešte pohľadať. ◄ reagovať
Ten film som si pozrel, no nie je tam zmienka o pískaní lasičky. ◄ reagovať
startoci napísal som Vám správu ◄ reagovať
odkaz je zrejme nefunkčný (aspoň u mňa) ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.