Dobrý deň
Vedel by mi niekto odpovedať na otázku či je možné použiť v brokovej zbrani s komorou 70mm náboj 70mm so zvýšením tlakom ( 1050 Bar) ?
Je to mozne. Pouzivam strelivo Cheddite Pallettoni 70 mm. Priemer brokov 5.0 mm broky su vedene v kosicku. Vaha brokovej naplne 34 gramov.MAX 1050 Bar. Pouzival som ich v Special Poldi elektro 12/12 dvojke uz pred niekolkymi rokmi. Teraz mam Bajkal IZ Kozlicu Brokovu 12/12 76 mm. ◄ reagovať
svoju bajkalku som s tymto strelivom doj**al!!! konkretne som pouzil 7x rotweill exact magnum 12/70, a natiahlo mi pravu hlaven. zamky v pohode,, len mi to teraz striela trosku do lava... ja osobne z tych lacnejsich zbrani strielat neodporucam ◄ reagovať
Aj zo ZH aj z brodu aj z ruskych som to strielal :D ◄ reagovať
možno sa mýlim ale 1050 Barov je maximum povolené v magnum komore ne ? v 70 mm komore je vrchný tlak myslím 760 Barov prosím opraviť moje mylné informácie ! :-D To Andrejoff ........... s akej zbrane to strielaš ? ◄ reagovať
Nazdar. Ja ich pouzivam bez problemov. Tlak max 1050 este nie je zvyseny, taky tlak ma aj 20/76 bezne. Normalne ma brokovy naboj okolo 850 Barov. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.