Ake mate skusenosti a nazori na tento poskohlad?
Co sa tyka puskohladu, bol som velmi spokojny, len ma trocha zarazilo ze ta osnova mi padla, necakal som ze pri pretoceni variabilu mi to moze rohasit osnovu... uz je tam tri tyzdne a zatial ziadna odozva.. dufam ze to vyriesia... mam tam volat v stredu... uvidime ◄ reagovať
lanus, to mas pravdu ale v zaseda okrem toho, ze sa premiestnil kriz z 1. do 2. zamernej roviny sa toho vela na puskohlade nezmenilo. svetelnost OK, trosku obraz cez den do zlta, to kvoli vykonnosti za sera (u viacerych modeloch meopty), erik drzim palce pri reklamacii, tu meopta trosku pokrivkava, osobna skusenost aj ked nie s vlastnym puskohladom. otazne je ci ta cena co za to pytaju je adekvatna/ inak optike nie je co vytknut. ◄ reagovať
Pozor na označenie ! Správané má byť " Meostar R1r 3-12x56 RD "; jedná sa o novší tip s osnovou v 2.obr. rovine t.j. s nemeniacou sa hrúbkou ramien ani ich rozteče ! (Tento typ však nebol pred 4 rokmi v predaji) ! ◄ reagovať
mam ho 4 roky a super hlavne v noci na diviaky ◄ reagovať
Ja mam Meostar R1 3 - 12*56 a po 4 rokoch mi spadla osnova.. Nie po strele ale pri pootoceni variabilom... este stale je na reklamacii.. uvidime... ◄ reagovať
nieže za šera je dobry.. za šera je skvely... ◄ reagovať
mám ho niečo vyše troch rokov, zatiaľ maximálna spokojnosť... ◄ reagovať
mna by zaujimalo... to je ten typ s cervenym bodom?? za šera je dobry? mam na plane kupit novy puskohlad a viacero ludi mi tiez odporucilo tento tym ◄ reagovať
Ahoj KAmoš ho má vyše roka a zatial spokojnosť. ◄ reagovať
tiež ho len testujem, mám ho 2 mesiace, príliš krátka skúsenosť vyvodzovať závery, zatiaľ spokojnosť. Mám ho na guľobroku v kalibri 8x57 JRS ◄ reagovať
mam doma zatial len 3 mesiace..odlovene 3 diviaky a srnec...zatial spokojnost..ostry obraz a dobra viditelnost aj za šera... preverí až čas :D ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.