Zdravim.
Poradte kvalitne odskušane polovnicke oblečenie za prijatelne ceny (bundy,nohavice,klobuky)Atd. NIE rozne camo veci ale zelene,hnede kombinovane farby .
Dakujem.
za prijatelnu cenu je aj značka Hubertus... alebo Deerhunter ◄ reagovať
Ake skusenosti máte s oblecením Blaser Argali, uvažujem o kupe kompletu na zimu. alebo mate nejake lepsie ponuky? poradte nieco!! ◄ reagovať
Blaser vydal nový katalóg na obdobie 2011/2012 odkaz ◄ reagovať
Vyskúšaj to čo doporučil jager68, budeš spokojný. ◄ reagovať
nemate skusenosť ? dobre ceny odkaz ◄ reagovať
jager nasiel som aj slovensku stranku odkaz ale neviem kde su ceny ? ◄ reagovať
finist take niečo som hladal a growler nenašiel som tam noč asi preto že je to army :) ◄ reagovať
co su pre teba prijatelne ceny? ked si zoberes aj army shop,tak tam najdes vela kvalitnych zelenych,hnedych, ... veci. napr. odkaz ◄ reagovať
Oblečenie z odkazu od Finista odporúčam. ◄ reagovať
Ahoj.pozri:odkaz, ja používam od oboch výrobcov poľovnícke oblečenie a som spokojný.odkaz, ◄ reagovať
Norrona.
Strih si vyber podla tvaru riti a vtaka - aby ta nedrali.. ◄ reagovať
jake nohavice? - Poraďte jaké nohavice pro celoroční použití ! Má někdo zkušenosti s nohavicemi Blaser ? ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.