M.K.P. AGRO služby
dnes je streda,  22. január 2025,  meniny má Zora,  spln: 13. január 2025,  dnes východ slnka: 07:29,  dnes západ slnka: 16:26
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Poľovnícke oblečenie - diskusia

autor: off jozef
pridané: 22.8.2011 20:03

Zdravim.

Poradte kvalitne odskušane polovnicke oblečenie za prijatelne ceny (bundy,nohavice,klobuky)Atd. NIE rozne camo veci ale zelene,hnede kombinovane farby .

Dakujem.

počet zobrazení: 76 511
počet hlasov: 0

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

komentáre

zoradiť
zobrazené 201-240 z 339 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off Fehir, 14.12.2012 o 20:08

jozef : no ja som ho iba dnes objednal takže ak sa tu objavia negatívne názory na ten set tak objednávku zruším, ale no tak nemusí to biť úplne na zimu ale taký zateplený set, no mohol bi biť aspon trochu hrubí ale ako vidím tak ten set tu asi nikto nemá no čo už nechám sa prekvapiť , no od toho setíku nečakám nieké velké veci hlevne som chcel abi bol zelený a abi bol aspon trochu hrubí a k tomu setu je písané že je vhodný na celoročné nosenie tak uvidíme ako to bude vyzerať. Dakujem ti dúfam aj ja že mi sadne ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off dusanbe, 14.12.2012 o 19:47

premvadasz ďakujem,chodím tam, mám odtiaľ veci aj slávnostný oblek,som spokojný. ◄ reagovať

off namor676, 14.12.2012 o 19:38

Ak má niekto drahšie vybavenie a zbraň a slušne z úctov k poľovníctvu sa oblieka, tak je hneď debil, zlodej, nerozumie poľovníctvu a neviem čo ešte, tak to to veľmi zvláštny pohľad. A presne ako napísal soson, nejde o to byť oblečaný ako z katalógu, ale byť oblečený čisto, slušne aj z úcty k poľovníctvu a zveri. A áno starý jagri by nám mohli byť veľkým vzorom, keď šli do lesa na lov mnohí boli ustrojený ako do kostola a nejeden v bielej košely a s viazankou. ◄ reagovať

off jozef, 14.12.2012 o 19:33

Fefir skoro sa pýtaš ked si to už kúpil,chcel si niečo na zimu písal si mi že chceš aby to bolo hrubé a pod. neviem čo čakáš od toho setíku,no prajem nech dobra sadne.. ◄ reagovať

off premvadasz, 14.12.2012 o 19:25

dusanbe ked ti vadia zahranicne znacky tak goret tu uz napisal aj slovensku "MARGITA" myslim si ze tam najdes vsetko co potrebujes , mam od nich nohavice a maximalna spokojnost ◄ reagovať

off Jager68, 14.12.2012 o 18:07

Nik predsa nevravi,ze mate chodit do hory vyobliekany ako z katalogu. Kazda polovacka je udalost. Polovnik ma byt vhodne obleceny.Ci je to individual.alebo spolocna polovacka. Da sa zohnat normal.polov.oblecenie aj za realne menej €.Neodsudzujte ludi co si kupia kvalitne a aj pekne veci a lepsiu flintu ako je IZ-ka. Hned musia byť zbohatlici a debili. Co ja si pamätam,tak starí jagri..ako ich tu niekto nazval...chodili do hory velmi slusne vyobliekaní... ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 1

off Fehir, 14.12.2012 o 18:02

Rozhodol som sa, objednal som si set od Jahti Jakt JUSSA odkaz dúfam že budem spokojný , nemá sním niekto skúsenosť ? či je teplý z vnútra atd. ◄ reagovať

on Ondrik, 14.12.2012 o 17:05

Na individuálnu poľovačku nech si každý chodí oblečený ako chce, ale spoločná poľovačka je udalosťou na ktorú by sa nemalo chodiť v ihličkových maskáčoch a gumákoch ukradnutých z miestneho ,,JRD,, ◄ reagovať

off steyr, 14.12.2012 o 15:45

dusanbe - palec hore, zdieľam názor! sú aj taký, čo strelia srnu miesto teľaťa a naopak, alebo 3 diviačice na spoločnej, jeden takýto "poľovník" vraj zavolal policajtov keď našiel na snehu pri svojej haciende v horách stopy medveďa, že mu tam niekto bosí chodil okolo domu... ◄ reagovať

off dusanbe, 14.12.2012 o 14:55

Soson podľa mňa ako k...t vyzerá ten čo na seba naveša super oblečenie a tak sa aj v revíri chová a pritom nerozozná psa od dikobraza.Keď sa mu za pomoci doprovodu podarí uloviť jeleňa-o chovnosti nemá ani šajnu a vyfotí sa pri ňom v značkovej šiltovke cez úlovok prevesí super flintu čo mu kúpil tatko podnikateľ, ktorí tak isto za toho jeleňa dal doviesť do revíru vagon kukurice.Starý poľovníci ktorý zakladali združenia a na to už toľko nemajú sú odsúvaný na bok.O filcakoch si hovoril Ty, aby Ti ešte neboli dobré ja som spomínal iba dobrý nový suchý prešivák,na večer na posed o spoločných som nič nehovoril. ◄ reagovať

off lacik, 14.12.2012 o 12:11

soson suhlasim s tebou,su aj taky co chodia na spol.polovacky v osuchanych,poplatanych maskacoch,len ked ma na pleci mannlichera a na krku visi swaro,to su frajeri :) ◄ reagovať

off soson, 14.12.2012 o 8:17

NEJDE O TO VYZERAŤ AKO MANEKÝN, ALE O TO, NEVYZERAŤ AKO K...T. AKO DOPLNOK K TEJTO "VIBAVE" DOPORUČUJEM FILCAKY. PARTY PRE BEZDOMOVCOV MOZE ZACAT. ◄ reagovať

off steyr, 14.12.2012 o 7:54

ja mám hrubé teplé prešivákove nohavice, za suché z nosa a slúžia dobre, samozrejme nie sú reprezentačné, ale funkciu plnia, smozrejme keď chce byť niekto manekín na spoločnej treba zainvestovať... ◄ reagovať

off soson, 14.12.2012 o 6:57

Dusanbe aj gate nosis presivakove, si maximalne spokojný ? ◄ reagovať

off jozef, 13.12.2012 o 22:05

dusanbe a koho je chyba že sa tu píše len o zahraničných značkách?A ten prešivák je vec názoru. ◄ reagovať

off dusanbe, 13.12.2012 o 21:46

To je hrozné sama zahraničná značka,človek to ani nevie poriadne prečítať.Ja chodím už pomaly 20-rokov večer na posedy v prešiváku a nesťažujem si.Každé 3-4 roky ho vymením za nový a som spokojný,brávam si väčší aby som si mohol dať teplý sveter a náteľník.Skúste určite ušetríte! ◄ reagovať

off Fehir, 13.12.2012 o 19:04

šak hej ale táto bunda sa mi viacej páči ◄ reagovať

off jozef, 13.12.2012 o 19:02

fehir už si preboha niečo kúp ved bude jak ked sa rozhodneš kup ten hart a maš po probleme... ◄ reagovať

off Fehir, 13.12.2012 o 18:55

A čo poviete na túto bundu oplatila bi sa podla vás ? odkaz ◄ reagovať

off lacik, 13.12.2012 o 17:15

ja som si dnes doniesol komplet od Sweedteamu-Granasen,dobre vyzera,aj sa v nom dobre citim a za tu cenu(170evri bez blocka) celkom dobra kvalita ◄ reagovať

off pali1, 13.12.2012 o 16:05

mám nohavice od Afars,su výborné,hlavne na posed ◄ reagovať

off Fehir, 13.12.2012 o 15:15

brandys a je to kvalitné oblečenie ??? a aké veci máš os Afars , daj link ak sa ti dá ◄ reagovať

off Fehir, 13.12.2012 o 15:14

Ale pri bundách a iných veciach píšu že sú lahké tak neviem ako ale kvalitou či je to lepšie som chcel vedieť ◄ reagovať

off brandys, 13.12.2012 o 15:13

Ja používam oblečenie Afars a Graff už niekolko rokov a som spokojný.Aj cena je dobrá. ◄ reagovať

off Jager68, 13.12.2012 o 15:01

Afars je ťažký....cena je relativne o.k. ale materialy su ťžké... Banner je ovela lepsi ◄ reagovať

off Fehir, 13.12.2012 o 14:26

Zdravím máte niekto skusenosti zo značkou Afars ??? odkaz ◄ reagovať

off Jager68, 28.11.2012 o 13:21

Obleceneie. Je to o tom ci polovnik preferuje oblecenie klasicke..napr. rakusky štýl,alebo moderne...sWEDTEAM häRKILLA,Hart, ATD...MATERIAL a kvalita je samozrejmosť. Ja preferujem klasiku... ◄ reagovať

off jozef, 27.11.2012 o 22:47

Urcite sa mu nebranim len tato diskusia nieje o camo oblečení ako si si všimol v popise diskusie. ◄ reagovať

off shooter400, 27.11.2012 o 22:39

preco sa branis camo obleceniu? ◄ reagovať

off jozef, 27.11.2012 o 22:17

shooter o čo ti ide? ◄ reagovať

off shooter400, 27.11.2012 o 22:08

raz pride den, ked budete vsetci chodit v camo obleceni a vsade vypravat, ake je to neuveritelne... ◄ reagovať

off Fehir, 27.11.2012 o 16:55

Ak bi niekto chcel tak som našiel set, vyzerá celkom fajn no kvalitou neviem BUNDA : odkaz NOHAVICE : odkaz , SET : odkaz ◄ reagovať

off Fehir, 27.11.2012 o 16:44

Fajn dakujem, tak budem vyberať stých dvoch. Cenou sú vlaste tak isto, ale myslím si že ten set od Swedteamu bude kvalitou lepší, no uvidíme hádam si vyberiem :) ◄ reagovať

off jozef, 27.11.2012 o 16:38

Hart Tempare J -Swedteam Granasen niečo stoho už je to len na simpatiach,oba sety su dobré. ◄ reagovať

off Fehir, 27.11.2012 o 16:26

Tak a teraz potrebujem poradiť ktorý z týchto setov : Seeland (Lingfield): odkaz , Hart (Tampere J) : odkaz , Swedteam (Granasen) : odkaz , Pinewood (Wapiti) : odkaz alebo tento set BUNDA odkaz a NOHAVICE odkaz ◄ reagovať

off pavelb, 27.11.2012 o 14:32

Fehir Ok, skús. ten posed na Tvojej foto ID 182668 je koho výroba? ◄ reagovať

off Fehir, 27.11.2012 o 13:09

Ale pôjdem pozrieť do HUNTINGLANDU to mám kúsok vo Zvolene možno to budú mať tam :) uvidíme :) ◄ reagovať

off Fehir, 27.11.2012 o 13:05

Aj ja si to musím najprv vyskúšať a potom kúpiť ak sa mi to bude páčiť , cena je dosť dobrá a kvalita môže byť tiež v pohode ale kukal som predajnu na Slovenku je iba v Bratislave a to je daleko :( pokukám či to nemajú niekde bližšie :) ◄ reagovať

off pavelb, 27.11.2012 o 12:49

Fehir, podľa popisu to nemusí byť zlé. Najlepšie je vyskúšať,ako to sadne na človeka, aký má v tom pocit apod. A za tú cenu, asi by som nenamietal. Ale ja vždy musím vidieť, vyskúšať a potom sa rozhodujem. ◄ reagovať

off Fehir, 27.11.2012 o 11:45

A neviete či sa toto oplatí NOHAVICE : odkaz a BUNDA : odkaz ??? ◄ reagovať

zobrazené 201-240 z 339 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

www.LUK.sk