Heming hunting
dnes je štvrtok,  21. november 2024,  meniny má Elvíra,  spln: 15. november 2024,  dnes východ slnka: 07:08,  dnes západ slnka: 15:56
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Kniha - Zelené zápisky z poľovníckych chodníkov - autor Gočár Egon - diskusia

autor: off operak
pridané: 22.8.2011 10:10

Vážení priatelia, prívrženci zeleného cechu a milovníci dobrej poľovníckej knihy. Dovoľujem si Vám oznámiť že kniha o ktorej sme tu na LovuZdar.sk už niečo popísali a mnohí z Vás ju netrpezlivo očakávajú je na svete. Tému som si dovolil založiť pre prípadné ďalšie ešte nezodpovedané otázky .Kniha sa dá objednať cez e-shop tu na LZ kde sa dočítate v podstate všetko dôležité.

počet zobrazení: 16 058
počet hlasov: 17

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

off operak, 20.2.2014 o 21:20

Priatelia dobré veci sa nerodia ľahko, napriek tomu Vám všetkým oznamujem že druhý diel " Zelených zápiskov" je na svete. Kniha sa narodila včera so slušnými mierami a v žilách jej koluje zelená krv, ktorá dúfam poteší dušu každého poľovníka.Ak sa rozhodnete začleniť ju do svojej poľovníckej knižnice, objednávku môžte zrealizovať cez e-shop Lovuzdar.sk alebo cez kontakty uvedené v e-shope. Ďakujem za Vašu priazeň pri prvej knihe a verím že Vás druhá kniha v dobrom prekvapí. Lovu zdar ! Kniha - Zelené zápisky z poľovníckych chodníkov - autor Gočár Egon - diskusia

dať hlas príspevku | počet hlasov: 8

komentáre

zoradiť
zobrazené 1-40 z 67 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off operak, 26.2.2014 o 9:57

Gabo ďakujem za info, prajem Ti príjemné čítanie :-) ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off gabriel8, 26.2.2014 o 5:36

andy, ďakujem za knihu, včera došla ◄ reagovať

off operak, 24.2.2014 o 21:26

Oznam pre záujemcov o knihy z ČR - Kontakt na predaj a informácie je roman.lach@seznam.cz ◄ reagovať

off operak, 24.2.2014 o 21:23

Priatelia dnes som bol na pošte odniesť prvú várku kníh pre Vás.Po zvážení knihy mi bolo povedané pracovníčkou pošty že kniha má nad kilo aj s obálkou a samozrejme som už v inej platobnej kategórii. Takže spolu s poštovným cena knihy na Slovensko bude 19,90 to znamená o Euro viac. Ospravedlňujem sa za moju chybu a ďakujem za Vaše pochopenie. ◄ reagovať

off juro10, 22.2.2014 o 7:07

PRAVE SOM OBJEDNAL............. ◄ reagovať

off operak, 20.2.2014 o 21:20

Priatelia dobré veci sa nerodia ľahko, napriek tomu Vám všetkým oznamujem že druhý diel " Zelených zápiskov" je na svete. Kniha sa narodila včera so slušnými mierami a v žilách jej koluje zelená krv, ktorá dúfam poteší dušu každého poľovníka.Ak sa rozhodnete začleniť ju do svojej poľovníckej knižnice, objednávku môžte zrealizovať cez e-shop Lovuzdar.sk alebo cez kontakty uvedené v e-shope. Ďakujem za Vašu priazeň pri prvej knihe a verím že Vás druhá kniha v dobrom prekvapí. Lovu zdar ! Kniha - Zelené zápisky z poľovníckych chodníkov - autor Gočár Egon - diskusia ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 8

off operak, 23.1.2014 o 12:30

mibe74 - kniha je už v tlači, keď ju budem mať v rukách tak samozrejme dám vedieť.Pozdravujem ◄ reagovať

off mibe74, 23.1.2014 o 11:57

ja tu knihu mam a je paradna, pokial bude druhy diel, operak nech da vediet a objednavam hned. ◄ reagovať

off operak, 23.1.2014 o 10:19

Coming soon priatelia, viac info snáď už budúci týždeň :-) ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 2

off goret, 23.1.2014 o 8:26

(upútavka) Onehdy kráčam si tak revírom kráčam, uši oči napínam, a zrazu .. čo sa nedozviem: bude druhý diel, už onedlho :) ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 1

off boss254, 2.1.2013 o 21:17

odporúčam perfektná kniha ! ◄ reagovať

off operak, 8.5.2012 o 15:38

Igor43 - veľmi ma to mrzí viac som napísal do internej pošty . ◄ reagovať

off Igor43, 8.5.2012 o 8:04

Pán Gočár. Knihu som si u Vás osobne objednal telefonicky ešte v jeseni hneď po Antole. Tešil som sa na zaujímavé čítanie, ale doteraz mi nedošla.