Vážení priatelia, prívrženci zeleného cechu a milovníci dobrej poľovníckej knihy. Dovoľujem si Vám oznámiť že kniha o ktorej sme tu na LovuZdar.sk už niečo popísali a mnohí z Vás ju netrpezlivo očakávajú je na svete. Tému som si dovolil založiť pre prípadné ďalšie ešte nezodpovedané otázky .Kniha sa dá objednať cez e-shop tu na LZ kde sa dočítate v podstate všetko dôležité.
Priatelia dobré veci sa nerodia ľahko, napriek tomu Vám všetkým oznamujem že druhý diel " Zelených zápiskov" je na svete. Kniha sa narodila včera so slušnými mierami a v žilách jej koluje zelená krv, ktorá dúfam poteší dušu každého poľovníka.Ak sa rozhodnete začleniť ju do svojej poľovníckej knižnice, objednávku môžte zrealizovať cez e-shop Lovuzdar.sk alebo cez kontakty uvedené v e-shope. Ďakujem za Vašu priazeň pri prvej knihe a verím že Vás druhá kniha v dobrom prekvapí. Lovu zdar !
Gabo ďakujem za info, prajem Ti príjemné čítanie :-) ◄ reagovať
andy, ďakujem za knihu, včera došla ◄ reagovať
Oznam pre záujemcov o knihy z ČR - Kontakt na predaj a informácie je roman.lach@seznam.cz ◄ reagovať
Priatelia dnes som bol na pošte odniesť prvú várku kníh pre Vás.Po zvážení knihy mi bolo povedané pracovníčkou pošty že kniha má nad kilo aj s obálkou a samozrejme som už v inej platobnej kategórii. Takže spolu s poštovným cena knihy na Slovensko bude 19,90 to znamená o Euro viac. Ospravedlňujem sa za moju chybu a ďakujem za Vaše pochopenie. ◄ reagovať
PRAVE SOM OBJEDNAL............. ◄ reagovať
Priatelia dobré veci sa nerodia ľahko, napriek tomu Vám všetkým oznamujem že druhý diel " Zelených zápiskov" je na svete. Kniha sa narodila včera so slušnými mierami a v žilách jej koluje zelená krv, ktorá dúfam poteší dušu každého poľovníka.Ak sa rozhodnete začleniť ju do svojej poľovníckej knižnice, objednávku môžte zrealizovať cez e-shop Lovuzdar.sk alebo cez kontakty uvedené v e-shope. Ďakujem za Vašu priazeň pri prvej knihe a verím že Vás druhá kniha v dobrom prekvapí. Lovu zdar ! ◄ reagovať
mibe74 - kniha je už v tlači, keď ju budem mať v rukách tak samozrejme dám vedieť.Pozdravujem ◄ reagovať
ja tu knihu mam a je paradna, pokial bude druhy diel, operak nech da vediet a objednavam hned. ◄ reagovať
Coming soon priatelia, viac info snáď už budúci týždeň :-) ◄ reagovať
(upútavka) Onehdy kráčam si tak revírom kráčam, uši oči napínam, a zrazu .. čo sa nedozviem: bude druhý diel, už onedlho :) ◄ reagovať
odporúčam perfektná kniha ! ◄ reagovať
Igor43 - veľmi ma to mrzí viac som napísal do internej pošty . ◄ reagovať
Pán Gočár. Knihu som si u Vás osobne objednal telefonicky ešte v jeseni hneď po Antole. Tešil som sa na zaujímavé čítanie, ale doteraz mi nedošla.