mozem odchovat doma srnca ktore bolo zrazene autom a bez mojej pomoci by neprezilo? vyzera ze prezije.ako je to legislativne upravene?som polovnik,nasiel som ho v nasol reviry pri ceste mam svedkou ako ho to auto zrazilo.mozem ho doma nechat ci co snim spravit
nikto teda ani poľovník nemôže doma držať a chovať poľovnú zver, zakazuje to nový zákon o poľovníctve, to čo popisuješ ale nie je držanie ani chovanie, ale je to starostlivosť o chorú alebo poranenú zver, ale aj toto musí vykonávať užívateľ poľ. revíru, (to je ale PZ alebo PS), preto by si mal urýchlene informovať poľ. hospodára ale aj predsedu PZ že si našiel poranené srnča, oni rozhodnú či bude chované u Teba doma, alebo v obôrke v revíri, po vyzdravení zveri je užívateľ poľ. revíru povinný zver vypustiť do revíru, podrobne to upravuje § 22 ◄ reagovať
za hospodárom bež, alebo mu zavolaj.... ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.