Heming hunting
dnes je piatok,  22. november 2024,  meniny má Cecília,  spln: 15. november 2024,  dnes východ slnka: 07:09,  dnes západ slnka: 15:55
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

GPS obojok pre psa - diskusia

autor: off jozef
pridané: 6.8.2011 20:15

Zdravim.

Ake mate skusenosti aku značku by ste poradili pripadne kolko vas to vyšlo?Aky ma dosah a pod..

Dakujem.

počet zobrazení: 83 710
počet hlasov: 1
okruh tém: poľovné psy

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

komentáre

zoradiť
zobrazené 241-280 z 537 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off motaq, 23.8.2012 o 23:43

Tomino zial nie ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off Tomino86, 23.8.2012 o 23:43

matulkoh - vitaj v politike Garminu. ja poznam predajcov garminu od skandinavie az spanielsko a nikto ti pekne slovo (ako predajca) nepovie.Tvoje sluzby su im ukradnute a zaplatene to ani zdaleka nemas. motaq uz ti isli tie linky? ◄ reagovať

off matulkoh, 23.8.2012 o 22:52

u nas o to nie je taky zaujem, ponukol som svoje sluzby garminu, ale ty mi len ponukli ich predaj a ze moje skusenosti su len vyhodou. Vies garmin som mal jeden z prvych v europe a urcite v sr a cr ludia sa vtedy smiali, s vestami a loktormi deto. je velky rozdiel ak si ta niekto zaplati a urobis prezentciu, alebo to ako predajca robis navlastne naklady. pohlad v cr je trochu iny ako u nas. typicky slovak si to prijde pozriet necha si vo vsetkom poradit aptom prijde domov otvori ebay a kupi z usa, niektore internetove predajne to davju za ceny, ktore su nizsie ako som mal nakup v usa s dovozom. ◄ reagovať

off jozef, 23.8.2012 o 20:49

Matulkoh škoda že taketo nieje aj u nás ked sa pozriete je tam preberane bezpečnostné vety pre psov,kŕmenie,GPS..podla mna by sa to tu ujalo.. ◄ reagovať

off matulkoh, 23.8.2012 o 20:39

velmi dobra prezentacia, Jirko gratulujem. ◄ reagovať

off jozef, 23.8.2012 o 10:30

Video z dobre spracovanou prezentáciou možno niekoho osloví.. odkaz ◄ reagovať

off matulkoh, 21.8.2012 o 22:44

ja mam vynikajuce skusenosti s radou Astro 220 alebo 320. dovolim si povedat, ze 220 keby mala tiez oradzovu upravu a bola vyrazne lacnejsia nez 320 tak by mala obrovsku oblubu. dnes sa da polemizovat ci napr 200eur rozdiel sa oplati pri porovnani tychto 2 zariadeni. ◄ reagovať

off matulkoh, 21.8.2012 o 22:40

rad to uvidim na zivo, problem je aj v MT, tie podla mojich skusenosti, kapu v zime ako muchy, mrznu, idu pomaly, nevedia spustit aplikacie....ako je vyrieseny tento problem. Mal som siemens outdoor, nokia outdoor, nokia mini 97, samsung Galaxi S plus, Iphone 3 aj 4. to som robil len zakladne operacie plus sustanie gps. v lete, jesen pohoda, ale ako dosla zima problem, stacilo trochu telefonovat a baterka isla dole raketovo, ja mam gps zavesene mimo bundy alebo vonkajsi vacok, velakrat s nim pracujem, pri dohladavke ho mm v ruke stale... Ako sa riesi tento problem? Aplha 100 bere 20 obojkov resp snima aj ostatne Alphy co by mohla byt vyhoda ked sa tlaci vysoky porast, sachor kde nevidis kolegu. da sa ohranicit uzemie kde sa ma pes pohybovat, resp, comu sa ma vyhnut. odradza ma touch screen ktory je aj ovlaatelny cez rukavice. ◄ reagovať

off motaq, 21.8.2012 o 22:05

mam len jednu otazku, pri teste 2. ked vypadol signal pri potoku, co sa stane ak pes ostane v takomto mieste a nedokaze vybehnut vyssie? neviem ako ostatnym ale mne tie linky nejdu... ◄ reagovať

off Tomino86, 21.8.2012 o 21:59

zavesim ich ked budu oficialne. Pokrytie na SR je striedave, ale v nemecku je len o trochu lepsie. este raz postnem moj test na Polane: Polana, Velka Fatra and Muranska patria medzi najvacsie oblasti, kde pokrytie nie je. Takze si myslim, ze pokial obojky funguju aj v tychto oblastiach, tak by nemali mat väcsie problemy v inych regionoch: 1. test - Hrochocht - kyslinky. Obojok bol v aute, takze mimo by bol vysledok este lepsi - asi aj bez akychkolvek preruseni. odkaz 2. kamenisty potok odkaz vypadok bol priamo pri potoku, ale ak by pes vybehol do vyssie polozeneho miesta, GPRS signal by sa udrzal. Aj takejto situacii sa da este vypytat si poziciu cez SMS. 3. Utekac - Klenovec odkaz obojky boli stale v aute, takze tym sa da vysvetlit, preco mali smerom do doliny stratu GPRS, ale cestou spat nie. Zase, na volnom priestranstve, by som typoval ze by to bolo uplne bez vypadku. Dik za typ na testovanie. Ak bude nejaky problem otvorit link, tak treba naistalovat javu. Tu je par dalsich testov zo SR a CR: odkaz odkaz odkaz odkaz odkaz odkaz odkaz ◄ reagovať

off motaq, 21.8.2012 o 21:41

nezavisle a kto ich bude robit, inak mozno budu dobre ale treba si uvedomit, ze pre nas nebudu az take relevantne, nakolko pokritie v nemecku a vo finsku su ine ako v SR. Ale urcite budu zaujimave.... ◄ reagovať

off Tomino86, 21.8.2012 o 21:32

mozno by sa dalo nieco zoraganizovat v septembri, mozno aj v oktobri. Nezavisle recenzie budu - jedna na konci mesiaca v porovnani s Astro 320 Nordic (vo finstine) a dalsia v oktobri (v nemcine). obidve nezavisle. ◄ reagovať

off motaq, 21.8.2012 o 21:19

chcelo by to zorganizovat nejaky porovnavaci test....aby bolo mozne posudit a zhodnotit vyhody a nevyhody jedneho ci druheho zariadenia. ◄ reagovať

off matulkoh, 21.8.2012 o 17:21

to je super, cakam na referencie od viaceych polovnikov, to ze pracuje s androidom je super. cakam na reakcie majitelov co maju android ako topracuje v tazkych podmienkach, zime.... snad niekto kupi aj Alphu 100 a prinesie recenzie. ◄ reagovať

off Tomino86, 21.8.2012 o 14:51

Tracker softver je teraz uz oficialne dostupny pre Android s topo mapami pre cely svet zadarmo, v slovencine odkaz. Testovacia verzia funguje so vsetkymi funkciami 2 tyzdne. Spostupne pride aj navod a stranka v slovencine. Prve ohlasy z Ciech su: najlepsi system na trhu. V nemecku na to prichadza viac a viac polovnikov, co si to vyskusali. Obojky boli testovane na Polane bez vyraznych problemov. ◄ reagovať

off motaq, 16.8.2012 o 10:41

funguje to bez problemov, aspon co som to ja testoval, v zariadeni su vsetky povodne jazyky a pribudla slovencina. ◄ reagovať

off matulkoh, 16.8.2012 o 9:49

ja len, ze tazko ti to vysvetli nieko, kto s tym nikdy nerobil v terene. Rad by som bol keby sem niekto prispel ako funguje tam ta slovencina kedze to tusim robil distributor vo vlastne rezii a nie s ofi garminom ako ine jazyky. ci to nemrzne, ako je to presne a pod.... vid problemy s mobilmy. snad to uz niekto kupil v slovencine. ◄ reagovať

off motaq, 15.8.2012 o 22:38

matulkoh, servis zabezpecuje zastupca garminu pre SR a to vramci platnych zakonov v SR, poradenstvo rovnako bu priamo garmin alebo kazdy normalne zmyslajuci predajca a instruktaz rovnaku, plus je k tomu zrozumitelny navod v slovencine, a astro nie je nijak zvlast narocne na obsluhu, kazdy kto ma trosku trpezlivosti a pod.... to ze to ponuka kazdy, to je fakt, kopec e-shopov to berie ako bezny produkt a nebudu riesit nic len predaj....je to podobne ako z dalekohladmi, tiez ich kupis skoro vsade....kazdy si moze zvazit kde a od koho to kupi.... ◄ reagovať

off jozef, 15.8.2012 o 22:23

matulkoh najlacnejšie ťa to vyjde o nás ak je predávajuci ochotný človek :) ◄ reagovať

off matulkoh, 15.8.2012 o 22:15

ano ale obojok vas vyjde na takych 250e teda vela neusetris. treba kupit celu sadu. dalej je tu aj Alpha 100 ale ta bude hodne draha. som len zvedavy kto bude robit instruktaz,poradenstvo, servis..... lebo sa zda, ze to ponuka uz kazdy. chlapi najlacnejsi to mate cez ebay priamo z USA. ◄ reagovať

off jozef, 15.8.2012 o 15:57

marceliusko ked som písal že Astro stojí 500e som narážal na koment od vlastimidurcika že ten pán nemusel chceť obojok možno mal možno nepotreboval neviem.. ◄ reagovať

off motaq, 15.8.2012 o 13:35

v tom pripade ok... ◄ reagovať

off marceliusko, 15.8.2012 o 13:33

Aj ja viem čítať že je to bez obojka len nestojí 500E ako povedal jozef ale podstatne menej a čo je potešitelné je čím dalej lacnejšia len to som chcel povedať. ◄ reagovať

off motaq, 15.8.2012 o 12:32

marceliusko, vsetko fasa len nezabudnut precitat co za tu cenu dostanes, je to len Astro 320 + mapy ale bez obojka.....to ze je tam pekny obr je fajn.... ◄ reagovať

off jozef, 15.8.2012 o 11:59

Matulkoh myslíš túto? odkaz a marceliusko nači si dal ten link ? ◄ reagovať

off matulkoh, 14.8.2012 o 22:59

ta antena sa dodava v zakladnej vybave Astra 320 takzekupuje ju len ten co ju stratil. aj ked uz mam rok 320 este som ju nepouzil a mm tleskopicku a ta ma ovela vacsi dosh aj ako zakladna ale aj ako tato urcite. ◄ reagovať

off matulkoh, 14.8.2012 o 22:57

jeden pan, stale je k mani to Astro. ◄ reagovať

off jozef, 14.8.2012 o 15:12

Má tu niekto skúsenosť o kolko dokáže táto anténa predĺžiť dosah s porovnaním z klasickou antémou? odkaz ◄ reagovať

off jozef, 14.8.2012 o 15:04

vlastimidurcik predavač sa nemusel pomýliť na stránke garminu je cena 500e ale bez obojku..možno obojok nechcel..matulkoh kto preboha nechce ako dar astro ? :)) ◄ reagovať

off matulkoh, 5.8.2012 o 11:50

vcera sa mi dostalo do ruk uplne nove astro 220 s dvoma obojkami,cena dohodou, urcit menej ako 700e. nebolo ani vybalene, pan dostal ako darcek a nchce. kto m zaujem ozvite sa. ◄ reagovať

off vlastimidurcik, 4.8.2012 o 21:46

Dneska som bol v Garmine a mali jedno balenie Astra :-) Za 500 Ečok. Chcel som ho kúpiť, ale že ho má niekto rezervovaný. Potom predavač došiel na to, že sa pomýlil v cene :-( 749 ečok. Asi ten pán bol nemylo prekvapený .. ◄ reagovať

off matulkoh, 3.8.2012 o 0:13

hehe aspon som lacnejsi, resp na americkom trhu novinka Alpha 100, dotykovy display,20 psov a jedna fasa funkcia na mape naznacite body za ktoru nechcete aby sli psy a on ich obojok zvukovo, vybracne a asi aj sokom upozorni aby nesli dalej. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 2

off motaq, 20.7.2012 o 22:05

pacenko daju, odkaz, astro 320 moze naraz sledovat 10psov ◄ reagovať

off jozef, 20.7.2012 o 14:41

pacenko dajú cena 260eur. ◄ reagovať

off pacenko, 20.7.2012 o 14:38

dajú sa k tej sade dokúpiť obojky navyše??? ◄ reagovať

off lct-S, 19.7.2012 o 9:50

motaq, toto bola dobra info. So vsetkym, co k tomu patrí. Vdaka ◄ reagovať

off motaq, 18.7.2012 o 21:56

takze prve kusy su skladom odkaz. Astro 320 ma menu aj v Slovenskom jazyku. ◄ reagovať

off matulkoh, 15.7.2012 o 15:03

Inac Garminu som ponukol spolupracu co sa tyka servisu a instruktazii keze tazko najst niekoho s vacsimi skusenostami. takze uvidim a budem informovat. ◄ reagovať

zobrazené 241-280 z 537 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

Zelené zápisky z poľovníckych chodníkov
www.LUK.sk