Zdravim.
Ake mate skusenosti aku značku by ste poradili pripadne kolko vas to vyšlo?Aky ma dosah a pod..
Dakujem.
Zdravím, nevie niekto nahodou na Akej stranke sa da aktivovať ta Funkcia hlasenia na obojok Dc-50 ? Za akukolvek radu budem vdačný ◄ reagovať
Take nieco som uz pocul od viacerych ale neviem co robit nechcem riskovat pokutu.Kto ma s tym viac skusenosti ◄ reagovať
Nemal by si ale osobne nepoznám človeka čo tento poplatok zaplatil... ◄ reagovať
Ono to funguje len ci to mozem pouzivat ked nemam zaplateny poplatok na telekomunilacnom urade. ◄ reagovať
Garmin astro 320 - Mozem pouzivat garmin ked som este neposlal ziadost na telekomunikacny urad? ◄ reagovať
Tak problém vyriešený, ďakujem všetkým ktorý mi poradili jak na fóre tak v pošte. Chyba bola v softwere, napriek tomu že som ho aktualizoval na prvý krát neprijal najnovšiu verziu a bolo ho potrebné aktualizovať dvakrát, predchádzajúca verzia nepodporovala spoluprácu s DC50. Ešte raz ďakujem ◄ reagovať
Skus si aktualizovat soft, pripoj gps k pocitacu cez usb, chod na stranku vyrobcu a malo by sa ti zariadenie sparovat a následne stiahnur soft. Mal som ten isty problém. Uz to slape. ◄ reagovať
Mám nasledovný problém, po poruche obojka DC40 mi tento mal byť vymenený za nový, tak som využil možnosť doplatiť si novší model DC50, avšak tú nastáva problém s komunikáciou s Astro 320, keď sa snažím pridať nového psa tak astro mi stále vyhadzuje žiadna komunikácia s obojkom. Neviete náhodou v čom by mohol byť problém? ◄ reagovať
garmin zasurobil akcie na podporu predaja pre obe verzie. teda Astro 320 s dc 40 aj s Dc 50. viac info do spravy. ◄ reagovať
pred rokom bola ina situacia. dnes odporucam G verzi, nasu. ◄ reagovať
neoplati. usetis len v pripade, ze mas niekoho v USA ten to kupi a doveze v batozine bez cla. objednaval som gps z usa pred skoro mesiacom este o nemam, to sa nemoze stat u nas. prijde novy vyrobok, obojok a zas kupujs cez mlaku. mna teraz vysla us verzia dc 40 na 198e. pozrite za co sa predava u nas teraz. tu to mas zo slovencinou s ofi mapou. a ked sa ti to po..... tak posielas na vlastne naklady tam aj spat. americke verzie, starsie modely sa stanu postupne nepredane resp. za zlomkovu cenu lebo trh sa zaplni scond hand G verziami. a pozor nie je eu ako eu na FB som dal zoznam krajin a frek. co tam pouziva astro. dalej poradenstvo a pozarucny servis bud ho mas s nasou verziou zadarmo alebo platis a hned to mas u nas lacnejsie. a este doba servisu. Us sati po.... v novembri a si dopolovalResp az na dalsiu budes mat. u nas je na to mesiac, ale z pravidla 10dni a menej. ◄ reagovať
Overiť kompatibilitu u predajcu nemá zmysel nakoľko predajca u nás má EU verziu a ak chceš dovezieš si ´´USA´´ verziu...čiže potom len dokupuješ obojky podla toho kde si sa rozhodol astro kúpiť. ◄ reagovať
Kupoval som GPS Astro pred rokom na jar . Bola to americka verzia . Ak som si na jesen dokupil dalsi obojok Dc40, nevedel som ho sparovat. Predajca zistil, ze slovensky obojok a americky prijimac nie su kompatibilne a vymenil mi ho za iny. Teraz je na polovackach plno chlapov so slovenskymi verziami, ktore si nemozem pridat na moj prijimac. Odporucam overit si kompatibilitu u predajcu ◄ reagovať
Počítaj však s tým, že každú reklamáciu budeš musieť posielať za mláku! ◄ reagovať
Bude ti to fungovať len si zožeň našu mapu.. ◄ reagovať
mam moznost zakupit GPS DC-50 z ameriky ale neviem ci to tu bude fungovat mate skusenosti z dvezenim GPS zo zahranicia ? ◄ reagovať
Dakujem štefan takto si predstavujem objektívne hodnotenie GPS je vidieť že si skusený polovník a kopoviar a netáraš len naštudované sprostosti ktoré napíše výrobca.Podla tvojho popisu si človek dokáže spraviť usudok o tom ako asi funguje tento prístroj a o vhodnosti zakupenia pre konkrétnu lokalitu.Prajem vela uspechov a dodatočne gratulujem k 2.miestu na MAR-Kopovom zdar. ◄ reagovať
zlepšenie príjmu signálu od psa by sa malo dať dosiahnuť nielen "dlhou", ale lepšie smerovou anténou na strane vodiča ◄ reagovať
Mal som možnosť behom pomerne krátkej doby odsledovať funkciu dosahu nového Astra a detekciu hlásenia u DC 50. Pri bežnom používaní v olistených mladinách a pre Slovensko priemernej konfigurácii terénu so striedaním dolín a hrebeňov pri použití krátkej antény je dosah 2,5-3 km bezproblémový. Po výmene antény za dlhú sa táto vzdialenosť predĺžila na 4,3-4,5 km. ( Pre prax však musím zdôrazniť, že na danej poľovačke z prítomných psov okrem mojich súk ani jeden nešiel tak ďaleko a jedná sa skôr o extrém, ako o typický príklad.) Detekcia hlásenia je do 600-800 m bezproblémová, po tom sa zväčšovaním vzdialenosti stále viac slabne, až po prekročení kritickej vzdialenosti sú síce psy stále na príjme, ale už detekcia nefunguje. Ďalší faktor, ktorý významne ovplyvňuje dosah je aj počasie. Toto mi potvrdil aj kamarát kopoviar z Kanady, ktorý bol prítomný na jednej z týchto poľovačiek, že pri zamračenom, hmlistom počasí s nízkou oblačnosťou sa dosah o poznanie skracuje. ◄ reagovať
Ja som dnes prvý krát skúšal 320 na mojej suke a funkcia hlásenia sa mi spustila sama aj v slovenčine, aj samotné hlásenie som si mohol odsledovať dnes tri krát (zrejme keď asi po 1 min.pes stojí na mieste a hlási). Pracovný rádius suky 400 - 900 metrov v mierne kopčitom teréne (Lesy Topoľčianky)stále bola v dosahu. Len v hlbších dolinách signál prichádzal s opozdením. Inak celkom zaujímavé zariadenie. ◄ reagovať
funkcia sa spusta podla typu psa, ktory je zadany na zaciatku pri konfiguracii gps, nasledne ako pes s gps zastane tato hlaska sa spusti automaticky funkcia hlasenia sa nespusti automaticky s novym firmwarom ale treba ju aj manualne spustit a nastavit. Ale to by mal vediet tvoj prdajca ako aj spravnu konfiguraciu gps. toto vsetko urobim gratis pokial gpsbolo zakupene v mojej firme inac je to za poplatok. ◄ reagovať
Ok.matulkoh aspoň mi povedz na čo a pri čom spustí pes funciu najdena korisť.Detekciu hlasenia treba nový sof. ? ◄ reagovať
nie je detekcia hlasenia je na funkcia. ten kto ti to predal by ti mal povedat ako spustiti tuto funkciu ◄ reagovať
Nove astro 320 a dc50 je už doma,chcem sa spítať je tam ikona najdena korisť je to vlastne detekcia hlasenia? A ako ste riešili antenu na obojku je dosť dlhá pes ju ma chuť dočiahnuť.V terene vyskušame prvý krát v sobotu. ◄ reagovať
Top produkt s GPS produktov!! Dobre viete ako som to myslel...Proste to najlepšie čo trh ponúka!Ak konverzácia pôjde smerom akým ide nemá to tu vôbec význam.. ◄ reagovať
jozef nuž ked to nebude dokonalé tak ja veru taku vec nechcem,polujem s kopovmi vela rokov bez GPS a prežijem to aj bez GPS dalej.Za tie peniaze si kupim x vecí ktoré pri polovačke potrebujem viac a funguju na 100%.A poprosím ťa nepoužívaj slovo top produkt ked nefunguje ako top produkt.