Heming hunting
dnes je piatok,  22. november 2024,  meniny má Cecília,  spln: 15. november 2024,  dnes východ slnka: 07:09,  dnes západ slnka: 15:55
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

GPS obojok pre psa - diskusia

autor: off jozef
pridané: 6.8.2011 20:15

Zdravim.

Ake mate skusenosti aku značku by ste poradili pripadne kolko vas to vyšlo?Aky ma dosah a pod..

Dakujem.

počet zobrazení: 83 701
počet hlasov: 1
okruh tém: poľovné psy

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

komentáre

zoradiť
zobrazené 361-400 z 537 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off Tomino86, 13.6.2012 o 18:15

Ja mam Samsung Galaxy Xcover - cize outdoorovy a s baterkou problem nemam. ked nepotrebujem mat zapnuty GPS, tak ho vypnem. A ked aj, tak uz existuju aj male externe nabijacky. Ja dostavam pozicie uz kazdych 5 sekund, ked si to tak nastavim. Vsetko ide cez GPRS, nie sms. Ked dostanem poziciu, tak je asi 1-2sekundy stara, takze sledovanie mam v realnom case. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off matulkoh, 13.6.2012 o 17:52

gsm ti nedava aktualny prehlad o pohybe psa, kym posles, ziadost, dojde ti spat tak pes je vtahu, hlavne ak duri zver na teba na individualnej polovacke, ale ani v pohone. no a uz chcem vidiet ako beres drahy android vonku v dazdi, blate, snehu do ruky. ps kolko ti vydrzi baterka v mraze, resp. aj ed to mas vo vacku na tele, kde mas tazky pristup tak ten mobil je primrznuty a ide pomaly alebo vobec a ked sa potis a das to dnu tak to vlhke prostredie mu urcite pomoze. ◄ reagovať

off Tomino86, 13.6.2012 o 17:52

Nehovorim, ze Garmin je zly. Funguje super na kratke vzialenost, ale ak ti pes zabehne za kopec, uz len pozeras na displej. Tracker ponuka k tomu specialne roamingove karty,ktore si zvolia T-Mobile, Orange alebo O2 podla toho ktory operator tam ma pokrytie. Navyse obojok posiela pozicie automaticky cez GPRS a den ma stoji okolo 50 centov a aj menej. Nepopieram, ze ked tam nie je pokrytie, tak pozicia nepride, ale vzdy vidim celu trasu co pes prebehol a aj posledny bod kde signal. Ked pes pride na uzemie kde ma jeden z operatorov pokrytie - a je mi jedno ci to je 1-5-10 alebo 15 km odomna - dostanem automaticky poziciu. Kdez to z Garminom si sadnes pekne do auta alebo zoberies nohy na plecia a ides hladat. Cize, mozno som obcas obmedzeny na okruh 500m - 1km, kde ten signal nie je, ale viem obojok funguje aj dalej ako 1-2km. Navyse mozem sledovat psov kolko len chcem, KAMARATOV kolko len chcem, zavolat psovi a pocuvat co robi, vytovit si skupiny kde kazdy vidi kazdeho, vytvorit si hranice reviru a zdielat ich so skupinov, merat vzdialenosti a poslat spravu cez Tracker Hunter celej skupine. Vsetko ide cez GPRS. To vsetko si mozes vecer poziet na nete alebo aj priamo prehrat v aplikacii. Skus si pozriet odkaz ◄ reagovať

off motaq, 13.6.2012 o 16:50

Tomino86 a v com je to lepsie ako GARMIN? v tom, ze to funguje len tam kde je GSM signal??? tam kde nie je problem s GSM signalom OK tam to beriem ze je to dobre a bude to mat vacsi dosah ako Garmin ale tam kde GSM signal nie je, ti to nepomoze, a potom len cakat ci pes dobehne na GSM signal. takze bol by som opatrny s vyjadrenim, lepsi system ako Garmin. netvrdim, ze je toto je zly system ale ci je lepsi ako Garmin je otazne. ak by som ja taky system potreboval, tento by mi bol na dve veci. ◄ reagovať

off Tomino86, 13.6.2012 o 16:43

Existuju aj ine, lepsie systemy ako je Garmin... Ja uz dlhsie pouzivam Tracker Hunter a obojok G400 a som nadmieru spokojny. Funguje to ako app na Android a Nokiu, ma to mapy a neobmedzeny dosah. Navyse je ta app pre android uz v slovencine. viac na trackerhunter.com ◄ reagovať

off jozef, 5.6.2012 o 19:27

Neoficialna cena Garmin 320 plus obojok 700eur. ◄ reagovať

off jozef, 4.6.2012 o 14:34

Dobry den p. Jakubcek, model Astro bude na nasom trhu oficalne dostupny coskoro (horizont niekolkych tyzdnov dufam). Dakujem za porozumenie a o realnej dostupnosti Vas budeme vopred informovat. ◄ reagovať

off jozef, 2.6.2012 o 23:54

Pentheus počul som o tom ale,kedže to funguje cez operatora tak v hore kde nieje signal mi to fungovať nebude ale pre psičkarov v mestach je to dobra vec pre polovnikov zbytočnosť.. ◄ reagovať

off marceliusko, 2.6.2012 o 21:02

tak urciteee...jak jeden tak druhý :) ◄ reagovať

off Pentheus, 2.6.2012 o 17:53

Dobry den, kupil som si GPS obojok od straznyanjel.sk a v pohode funguje. Zalezi na co to potrebujete, ale pre vyhladanie mojho zabehnuteho psa to uplne postacuje. Dosah je neobmedzeny, zavisi od siete operatora. Vydrz baterie do cca 3 dni a je vodotesny. Urobte si na internete prieskum sami, ale zda sa mi, ze cenovo je najprijatelnejsi... ◄ reagovať

off matulkoh, 1.6.2012 o 15:32

este doplnim info cena sa priamo odvija od americkeho dolara a pokial to pojde s eurom aj nadalej takto a greci pojdu do ..... tak euro vyrazne oslabi a GPS budu drahe este viac ako su teraz. to len info pre tych co stale cakaju, ze mozno to bude lacnejsie. ◄ reagovať

off motaq, 30.5.2012 o 11:10

ceny isto nebudu pod 700 Eur, jedine, ze by motyka vystrelila. Matulkoh, dakujem za info. ◄ reagovať

off matulkoh, 30.5.2012 o 10:29

zaruka 2 roky a snazim sa to vybavit co najskor, myslim, ze zatial nikto necakal 30dni, ale moze sa stat.predca sa to posiela do USA a aj oni maju nejaky cas ak by chceli. viacere chyby som vsak urobil sam na pockanie. ano je to bez poplatkov, lebo zatial vsetky mali chybu vyrobnu. ◄ reagovať

off Stopinko, 30.5.2012 o 7:13

Chlapi, ti co cakate , ze ta cena bude nizsia ako 700eur budete sklamany . Ak ho potrebujete obratte sa na Matulkah, zabezpeci vsetko co treba . Moj garmin od neho fici uz nejaky ten rocik bez chyby, viem o ludoch co im garmin zblbol a mato to vyriesil tak ze chybny kus bol vymeneny za novy ani sa necakalo na opravu . Teda ak bol ten kus kupovany u neho. Jednoducho dodavatel z USA poslal funglac. Pokial viem tak najnovsia verzia sa predava do 800 eur aj s mapami . ◄ reagovať

off motaq, 29.5.2012 o 21:06

matulkoh, a zaruku zabezpecujes ty? 2 roky a do 30 dni a bez akychkolvek poplatkov??? tak ako to hovori zakon??? ◄ reagovať

off motaq, 29.5.2012 o 21:04

podla informacie z garmin to ma byt na trhu v priebehu 1-2 mesiacov. ◄ reagovať

off matulkoh, 29.5.2012 o 20:11

presne BBrit, astro som doniesol prvy raz asi pre 6r, u nas toho moc nie je ale v cechach sa to slusne rozsirilo po tom co som nieco o tom popisal a ukazal par ludom, treba v cechach oslovit J. Konvicku, u nas to urobim ja. Cenu moc neratajte pod 730e lebo v okolitych krajinach ako Nemecko, pobaltie, severske krajiny sa ta cena pohybuje nad 750e. vsetko sa odvija od kurzu usd. Vsetkym radim, kupujte to cez spomenute osoby lebo ked to kupite cez ebay ( usetrite) ale zaruku a servis si riesite samy. tych pripadov je vela a naraz je vsetko drahsie. ◄ reagovať

off BBrit, 29.5.2012 o 18:06

Proč čekáte na prodej Astra na Slovensku? To se taky dočkat nemusíte.Kdo to chtěl a potřebuje,tak už to dávno má.Cena u ofic.prodejce na Slovensku určitě pod €700,-- nebude.Podle mých posledních informací stojí Garmin Astro 320 s obojkem DC40 do těch 700€ včetně map. ◄ reagovať

off jozef, 28.5.2012 o 17:25

nugy na to sme si už slovaci zvykli no nenarobiš nič :)Myslim si že do 700eur to pojde... ◄ reagovať

off nugy, 28.5.2012 o 11:47

Ako tak čítam, na ten Garmin sa čaká ako na teplé rožky. Len sa obávam že tá cena nebude až taká priaznivá ako by si niektorý z nás želali. ◄ reagovať

off jozef, 24.5.2012 o 20:07

No čo mame nove info?Niečo nove ?? ◄ reagovať

off jozef, 24.4.2012 o 23:02

lowec ako piše motaq ked stratiš signal na mobile tak aj na hentom veterinar mi o tom rozpraval funguje to na nejake paušali ktore si dokupuješ ak by som kupoval tak astro.. ◄ reagovať

off motaq, 24.4.2012 o 21:48

cena dobra, nevyhoda, ak je obojok mimo signal GSM tak to nebude fungovat. ◄ reagovať

off lowec, 24.4.2012 o 18:23

dnes som dostal mail ponuku : odkaz nepoznám to ,nemam o tom žiadne referencie. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 1

off vlastimidurcik, 24.4.2012 o 7:01

Bol som sa opýtať na Astro 300-ku v predajni. Predajca hovoril, že máj. Zatiaľ ani nejaké info veci a ani o cene nemá potuchy. Treba čakať a pripraviť sa na veľkosť ceny :-(. ◄ reagovať

off jozef, 12.4.2012 o 9:03

marcel ak to bude ako mi pisali tak až maj-jul by to malo byť predajne.. ◄ reagovať

off marceliusko, 12.4.2012 o 6:40

Tak ja stále čakám :( a zatial ani Ň o GPS ◄ reagovať

off sovo51, 23.1.2012 o 19:01

jozef a motaq neska mi prišiel email s garminu pisal som tam kedy to bude, odpisané mi bolo že to bude v 2Q 2012 kvôli certifikácii ako písal motaq...tak inšie nám neostáva iba čakať =) ◄ reagovať

off jozef, 23.1.2012 o 16:31

len srandujem :Dhadam do maja to bude :D ◄ reagovať

off motaq, 23.1.2012 o 15:47

Q = kvartal, cize prvy strvtrok :-). este nevedia presne kedy to bude, lebo proces certifikacie pre SR trva..... ◄ reagovať

off jozef, 23.1.2012 o 15:27

motaq to Q je tam zamerne či chyba ? :DD ◄ reagovať

off motaq, 23.1.2012 o 8:56

podla poslednych info z Garmin, by mohlo byt v 1Q 2012. len musia dokoncit certifikaciu.... ◄ reagovať

off balanda, 23.1.2012 o 8:34

No mna by to tiez zaujimalo... Taktiez cakam ako na BOZIE zmilovanie :) ◄ reagovať

off jozef, 22.1.2012 o 18:53

No čo ako to vyzera z predajom astra na slovensku podla toho čo mi pisali v decembri už by mal byť v predaji.Vieťe o niečom ? ◄ reagovať

off Jaruj88, 4.1.2012 o 20:33

mohli by ste mi poslať kalendár kynologických podujatí SPZ na rok 2012 prosim na poštu dakujem.. ◄ reagovať

off Stopinko, 4.1.2012 o 13:39

DPH je 20%, colny dlh je 12% ◄ reagovať

off torna, 4.1.2012 o 10:40

Kolko ste platily clo a DPH za garmin astro objednané z usa? ◄ reagovať

off nivo, 21.12.2011 o 8:14

Ja mam garmin astro 220 a jsem ted na nahankach poměrně klidnější,protože vím mám přehled,kde pes je a dá se taky tak odhadnout co se kde v pohoně děje.Používám ho i při individ.lovu,kdy vím kde si mám nadběhnout nebo popojít.Dá se říct,že v lese už psa bez gps nepouštím.Protože jsme s kamaradama brali 5ks najednou cena vyšla myslim,že 15900Kč.Mám ho od uživatele TRAPA(tady na LV).Poskytuje veškery servis a jsme s přístrojem všichni spokojeni. ◄ reagovať

off jozef, 20.12.2011 o 21:40

Malo by byť bude to dobre hlavne koli zaruke a servisu ... ◄ reagovať

off marceliusko, 20.12.2011 o 21:38

Kua tak dúfam že to bude reálne! ◄ reagovať

zobrazené 361-400 z 537 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

Zelené zápisky z poľovníckych chodníkov
www.LUK.sk