Zdravim. kupil som si srnciu vabnicku Nordik roe. vedel by mi niekto poradit ako s nou narabat?... tie 4 zakladne tony som sa naucil... potrebujem vediet kedy aky ton pouzit....dakujem
tu mas kratke video ako na to :) odkaz ◄ reagovať
chlapy dakujem za rady... to video stahujem dikes za odkaz... dnes v rano som bol zase skusat stastie a trocha sa podarilo :-) o 5:30 sa mi podarilo privabit 3 rocneho.. neskor tu hodim video :-) ◄ reagovať
Zdravim stimto tipom vabničky nemám skusenosti ale ak sa zamerate na čisto vabenie srnca tak biste mali vedieť vitvoriť zvuk pia odporú- čam v mesiacoch Jun,Jul.Ak je srnec na blísku do 5 až 10 min bi mal byť nadohlad. ◄ reagovať
odkaz skus si stiahnut toto dvd,mas to tam pekne dopodrobna vysvetlene a aj predvedene... ◄ reagovať
Dnes rano s Nordikom dva srnce, jeden 5 rocny a druhy 3-4 na 20m. Teraz som sa vratil z reviru z vecernej postriezky. Jeden rocny a jeden dvojrocny na 5m a jeden 6 rocny na 10metrov. Na vabnicke su tri gumicky. Prva je na prvom zareze druhy zarez je prazdny a v tretom je dalsia gumicka. Peri prilozim na prvu gumicku a fuknem. Potom pouzivam aj to nasilne parenie srny ci ako sa to vola. Ale mama taky pocit ze ked je ruja v plnom prude mozes vabit zo vsetkym a uspech sa dostavi. ◄ reagovať
koukni na youtube kdy jsi nechtěl koupit DVD ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.