Páni ako by sa dala podomácky pozlátit spúšť. Na brokovnici ju mam už ošúchanú a rád by som ju trochu obnovil. Neskúšali ste nekdo ? Alebo treba len dať puškárovi ? Dakujem
každopádne zaujímavá úprava dík za info . ◄ reagovať
na gulovniciach verney carron je nitridované titánom telo záveru ... odkaz ... bežne sa nitridujú kvalitnejšie vrtáky, lebo to zvyšuje povrchovú tvrdosť kovu....jedna z firiem, kde sa dá dohodnúť...odkaz, že to nie je výrazne drahšie ako pozlatenie...aj keď je to kvalitná povrchovka, žiadna však nie je nezničiteľná...... ◄ reagovať
Zigi9 to zlatenie sa tiež robí aj pozlacovaním jemným listom zlata ako i inými spôsobmi . Kolko to vydrží nemám skusenosť . Vypada to pekne . O úprave nitridom titanu som nepočul každopádne ak je to trvácne a cenovo dostupne je to zaujímavé riešenie . ◄ reagovať
a nedala by se tam dát jen nějaká "zlatá" nálepka, aby to jakože vypadalo zlatě? :-) To je taky řešení, takové improvizované ... ◄ reagovať
ak dáš pozlatiť o rok to máš zošúchané.....lepší je nitrid titanu (žltý)..dnes je to preferovanejší spôsob povrchovej úpravy...robia to viaceré firmy.. ◄ reagovať
Jasne dede ja to beriem . Aj tu je jeden odkaz : odkaz ◄ reagovať
Edo - moje info je len ako alternatíva. ◄ reagovať
dede určite ano . Tiež sa dajú v Kremnici obnoviť napríklad odznaky a ich povrchová úprava napríklad odznak stráže prírody .atď. Neviem aká je cena za pozlátenie spúšte v Kremnici . Toto je tak akože pre kamaráta cez iného kamaráta . ◄ reagovať
Aj štátna mincovňa Kremnica to dokáže zrealizovať. ◄ reagovať
Edu ešte že ťa tu máme , toto inak zaujímalo aj mňa , mohol by som poprosiť o kontakt na toho zlatníka ??? poštou Ďakujem ◄ reagovať
určite :-D ako sme ho rýchlo vyriešili :-D ◄ reagovať
Takže Andrejoff má o problém menej! :-D ◄ reagovať
všetko vieme vybaviť preto sme všev - edkovia :-D ◄ reagovať
Finist myslel som človeka ktorý robí priamo v Zlatokove ! Nie je poľovníkom je to zlatník . Inak tiež sa volá Stano len nie K ale Stano P :-D ◄ reagovať
Edo ak myslíš Stana K. tak on to tiež posiela zlatit do Zlatokovu,ale vedel by to vybaviť. ◄ reagovať
Andrejoff netreba ju ani doma zlátiť ani dávať puškárovi . Spúšť Ti pozláti zlatník . Mám kamaráta ktorý také veci robí v Trenčíne . Takže ak máš záujem dám Ti na neho kontakt . Stojí to okolo 20 € . Minule som si pozeral jeho prácu a zdala sa mi veľmi pekná . Takže určite sa treba obrátiť na zlatníka . ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.