Aké mate skúsenosti s nábojmi značky Hornady? a kde sa daju kupiť
Ja budem pouzivat strely HORNADY prebijame a vsetky komponenty berieme z Prahy -Andel prebijecí centrum tam maju vsetko
atyla13 - z toho Lučatína ti to pošlú aj dobierkou (osobná skúsenosť), stačí faxom poslať kópiu zbrojáku a preukazu zbrane...treba tam len zavolať ◄ reagovať
dakujem vam za postrehy . A nevedel by mi niekto poradiť ci sa Hornady daju kupiť aj v košiciach? ◄ reagovať
V Lučatíne (medzi BB a BR) je dovozca tohoto streliva, myslím že firma sa volá TORMENTA. známa strela od hornadyho SST (ako aj dalsie iné) patria medzi kvalitnejsie strely, ako klasické od SB, cena nábojov Hornady je dosť podobná už aj nábojom od SB, tak prečo za ten istý peniaz nekupovať kvalitu? ◄ reagovať
skús 0915288168 je to obchod v Bardejove, ja používam 10,9g ( W-308 ) poloplášť a nemám žiaden problém, som s nimi spokojný ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.