Aké mate skúsenosti s nábojmi značky Hornady? a kde sa daju kupiť
Ja budem pouzivat strely HORNADY prebijame a vsetky komponenty berieme z Prahy -Andel prebijecí centrum tam maju vsetko
Príspevok presunutý z diskusie Hornady 7x64 (autor: pipo82).
Do 7x64 ma Norma strelivo so strelou Nosler Accubond. 9g a 900m/s. Kamos to používal 4r.v horskom rev.Bez problemov.Dobre je CDP od Blasera aj TIG 10,5g od RWS KJG mam už odskúšané. ◄ reagovať
ahoj su to velmi presne streli a celkom slusny srotovnik je to tak nadupane ale mne sa viac paci accubond alebo iboo ako pisal jager98 su tvrdsie ale velmi dobre teraz testujem sako hammerheand ale mam zalusk a navnadili ma na KJG tak uvidim ale ked si kupis do 7x64 accubond tak nebudes hladat dalej iba keby si bol taky truhlik ako ja :-DDD ◄ reagovať
Pockaj ked ti zver prestreli..SST je prave že šrotovnik..a slušný..je konštruovany na velku ranivost...tvrdsi je Interbond.. ◄ reagovať
Nazdar, lovim s Hornady SST 164 gr. Len najlepsie skusenosti, aj ked: niekedy to neprestreluje ciernu zver /ani 40 kg lanstiaky/. Na druhu stranu, najdalej mi po rane na pluca odbehol lanstiak cca 20 m, pritom vydatne farbil. Dohladal som ho ocami.Zatial sa mi podarili len "dobre" zasahy, od srnciat az po cca 150 kanca - vsetko v ohni. Minimalna devastacia a znehodnotenie diviny, okamzity ucinok. Vrelo odporucam. ◄ reagovať
samozrejme, ze remeta funguje-preco by nemal? ◄ reagovať
REMETA s.r.o. este funguje???? GMX pokial priamo nepolujes len srnciu zver nedoporucujem..... ◄ reagovať
Dnes s Hornady už predajne nemajú problém, možno nie všetky typy sú k dispozícii, ale väčšinou áno. Najžiadanejšie strely SST, Interbond, GMX, V-max. Pre Humenné a okolie: odkaz ◄ reagovať
Ja tiež kupujem v Nitre u Fraňa! ◄ reagovať
mate niekto praktické skúsenosti na zveri so strelami GMX 165gr. 308win ◄ reagovať
v Bardejove Remeta s.r.o. da sa s nimi bez problemov dohodnut, ake naboje presne chces a donesie ti aj hoci len jednu krabicku. ◄ reagovať
V Košiciach predáva Hornady Trigonus. ◄ reagovať
Najlepsie ceny a poradenstvo ma na Hornady a ine strelivo Jedlicka v Zelenci.Hornady su dost presne,osobne odskusane na strelnici. ◄ reagovať
namor676-kludne so tie tazke 14,3 gramove hornady kup. mne sa aspon videli lepsie, ako 13 gramovy oryx od normy, ale to je subjektivne hodnotenie. kazdopadne je to velmi dobre strelivo. ◄ reagovať
Máte niekto praktické skúsenosti s Interlock RN 14,3g v 3006. ◄ reagovať
Príspevok presunutý z diskusie Strelivo Hornady 7,62X39 V-MAX, (autor: peckoRS).
ked začne vyrábať RWS 7,62x39 tak si kúpim pušku so silikónovou pažbou. To bude asi vtedy, keď začnú robiť Barnauly v 8x57JS... ◄ reagovať
Príspevok presunutý z diskusie Strelivo Hornady 7,62X39 V-MAX, (autor: peckoRS).
A čo strela Fusion od Federalu?má niekto skusenosti? ◄ reagovať
Ťažko ich dá prebiť, keď konkrétnu strelu ktorú chce nevyrábajú v diametry 311. Čo som počul dávajú do toho lapuu mega dia.308. Presnosť celkom slušná, ale keďže je menší priemer strely tak trpí vývrt. Osobne som to neskúšal tak neviem posúdiť. ◄ reagovať
skús pozrieť u fraňa ale ja som to tiež pozeral a dospel som k takemu výsledku ako rado ... ostáva ti ešte dať si ich niekde naplniť ;) ◄ reagovať
Čo som pozeral všetko je to diameter 308 aj v-max aj RWSi. Do 7,62x39 potrebuješ diameter 311 a tie som na ich stránkach nenašiel. Lapua má do 7,62x39 FMJ. Ak sa v niečom pletiem tak sa ospravedlňujem. ◄ reagovať
Za tých 1,2 EUR za kus je 30-30 Win-LEVERevolution FTX naozaj super strelivo. ◄ reagovať
Dnes som u Fraňa kúpil do mojej Marlinky 30-30 Win, LEVERevolution®.Nástrel na 100m na 5 nábojov z toho 3 v strede na 1cm...paráda!!!Dnes mu tie náboje priviezli do takmer všetkých kalibrov.A idem do toho aj s 308win a 30-06 Springfield InterBond® Superformance® ◄ reagovať
Odhladom Frana mam presne taku skusenost ako pise Jager68 pred par rokmi som si u neho chcel kupit pusku 1x som mu zavoval ze za 1mesiac dovezu z USA potom som mu volal este asi 3x stale sa to natahovalo po 3 mesiacoch som sa na to vy..... ◄ reagovať
Ten na to čaka uz 6 mesiacov....v RAkusku v Kettner predajni kupiš ake chceš. ◄ reagovať
Fraňo naozaj čaká na dodávku Hornadyho. Mám to priamo od neho. Zavolaj si tam, kedy presne... ◄ reagovať
308Winchester-no sak prave na Frana som myslel. Ja som bral z Bardejova este do 30-06 a teraz chcem do 375H&H. Ale v Tormente mi povedal predavac, ze ten, co tie naboje dodaval-tusim nejaka ceska firma, ze skrachoval. momentalne su v Bardejove uz len par krabiciek Hornady, ale ani jedna do 375H&H. Tak neviem... ◄ reagovať
V krátkej dobe by ich mal aj Fraňo dovážať ◄ reagovať
mibe skús preštudírovať toto odkaz sú tam aj predajcovia. LLZ ◄ reagovať
Ja chcem so strelou SP-RP Interbond. Jager68-nevies, kde ho zohnat??? ◄ reagovať
Hornady Superformance je velmi dobré strelivo.Rychle,presné a výkonné.Ak ho chces tak potom so strelou INTERBOND. SST je šrotovník. ◄ reagovať
Nechcem zakladat novu temu-neviete niekto, akej kvality je strelivo Hornady Superformance? Nie je to len nejaky marketingovy tah? Cena bola taka, ze krabicka Hornadyho stala o polovicu menej, ako Norma. Kukal som bal. tabulky, to strelivo superformance je vyhnane do vyssich rychlosti-len ci je to aj pravda. Prosim o akekolvek info. Diky. ◄ reagovať
Tak je to podla kalibrov..zrejme. Do 7Rm som toho vela nezohnal. ◄ reagovať
zato ja či som potreboval do .224" V-max, do .264" SST alebo interlock RN, alebo do .308" SST, interlock RN, interbond, alebo pre .323" interlock tak všetko mali, nebol problém ani s novinkami. ◄ reagovať
Maju strelivo ( TORMENTA s.r.o.) ale nie velky sortiment.KLasika,,SST a Interbond. ◄ reagovať
Iboo tak tú vizitku zahod. Martin v Lazovnej fungoval v roku 98 a to 4 mesiace. Potom skúšal v Brezne, potom mal krčmu a teraz robí v zahraničí. Poznám ho ešte ako lesníka od št. lesov. A nevieš kde mi spravia 12,7 X 60 R ? Cau na horách. ◄ reagovať
Ja budem pouzivat strely HORNADY prebijame a vsetky komponenty berieme z Prahy -Andel prebijecí centrum tam maju vsetko ◄ reagovať
tak som vyhrabal vizitku, sú na nej telefónne čísla, aj na vývalého konatela spoločnosti p. Martina Šagáta, tak teda číslo na neho 0908 041 981 a potom číslo do prevádzky na lazovnej uliči č.20, BB 048- 412 60 78, skúste šťastie ◄ reagovať
TORMENTA s.r.o.
Sídlo:
Tarnov 103
Rokytov 086 01 .... toto je najnovšia adresa firmy, ako pozerám obchodný register, tak firma prešla aj zmneou majiteľa, odkedy som objednával strelivo ja , telefón na nich mám žial doma, takže až cez víkend. ◄ reagovať
ZDRAVIM.Možem Vas poprosiť o nejaku adresu do toho Lučatina. DAKUJEM ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.