Páni, vedel by mi niekto, kto má s takouto vecou praktické skúsenosti poradiť, ako najjednoduchšie a najpresnejšie sa dá zrezať srnčia lebka na tzv. polovičnú lebku (pozdĺžny rez pod očnými, alebo cez očné jamky lebky), ktorá by sa potom pripevnila na podložku?? Mám totiž veľa lebiek "gombičkárov", ktoré by som chcel takýmto spôsobom upraviť. Ďakujem za rady.
Mi to robievame s flexou rýchle a dobrý výsledok potom už len obrúsiť jemným šmirglom ◄ reagovať
lebky sa pília aj na štítok, spravím čiary tužkou, potom jemná mäsiarska pílka alebo pílka na železo a jemný plochý pílnik, žiadna veda ◄ reagovať
marceliusko úplný súhlas, ale niekedy sa vyskytnú okolnosti, tak ako som spomýnal nižšie, kedy je nutné takýto zákrok spraviť a trofej ako tak zachrániť. ◄ reagovať
Tak ja neviem ale urcite sa nechystam dehonestovat akukolvek trofej zrezavanim mozno mate tak vela trofeji gombickarov alebo ja mam tak malo trofeji ze mam na ne cas ale pre mna ma gombickar hodnotu trofeje rovnaku ako kazdy iny srnec...dokonca mam gombickara co ma pre mna vatsiu hodnotu ako trofejny srnec... ◄ reagovať
Tak ako píše lesnica. Ja som raz takto musel zrezávať svojho prvého srnca, keď môj pes na lebke rozchrúmal nos a spodnú čelusť po tom, ako som ju po vyváraní chladil na dvore a šťastný psík ju našiel :-). ◄ reagovať
Môže mi niekto poradiť, prípadne ukázať nejaký obrázok, ako zrezať lebku jeleňa na tzv. polovičnú. Ďakujem. ◄ reagovať
lesnica1 správný přístup :-) A začal bych s těma knoflama a jak člověk chytne formu, tak to seřezat všechno (nej trofeje na závěr) ◄ reagovať
ja som okolo toho nematurovala. roztočila som cirkulár a vyhladila flexou a bolo. ◄ reagovať
Prodává se na to taková šablona. Je ale dobrý je předem trochu rozmočit. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.