Co říkáte na Cenon legria HF R 28?Chtěl bych si tuto kameru koupit za účelem natáčení zvěře,dosledů zvěře a taky natáčení práce psů při společných naháňkách uvnitř leče.Myslíte,že kvalita odpovídá ceně(cca 10500Kč),nebo je lepší přidat a koupit něco jiného.Moc tomu nerozumim,tak žádám o radu jsem v tomto směru laik.
co hovoríte na panasonic sdr-s50 ◄ reagovať
To není zas takový cenový rozdíl.Dík! ◄ reagovať
nivo ja by som ti odporučil skôr CANON LEGRIA HF M406, má lepší čip na kamerovanie za šera. Určite to oceníš. Stojí však cca 14 000,- Kč ◄ reagovať
Ja používam Pinacle studio 14. SW od Canonu mi nepracoval správne a nemal som chuť sa s tým zapodievať (stále to mrzlo). Pinacle je veľmi slušný na strihanie amatérskych filmov. ◄ reagovať
Páni a dámy v jakém programu upravujete, střiháte a převádíte videa z formátu AVCHD? Já mám Canona legria HF200. Děkovala za odpověď :-) ◄ reagovať
Mám HF 20 už vyše roka a nemôžem sa sťažovať. Optické zväčšenie a podanie farieb perfektné. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.