Ste za zrušenie SPK tak ako to navrhuje Slovenský lovecký a ochranný spolok PRIBINA (odkaz) v ich aktuálnej petícii? Chceme sa zapojiť a podporiť zrušenie SPK? Aký je Váš názor na danú problematiku? Ďakujem.
SPK je jednoznačne jedna totálne pasívna organizácia vybíjajúca sa len v riešení podružných problémov a za zrušenie takej SPK jednoznačne som ....
všetky lehoty uplynuli... no mafia vraví, že kontrola nebude... vieš, v akom štáte môže zo zákona zodpovedný úradník vyhlásiť, že kašle na zákony? a napr. zachytili ste niekto, kde v stanovách hľadať štatutára spz? alebo že by lebocký poprel, že si revír platí z peňazí členov? a kto verí tomu, že tam poľujú domáci? skutočnosť je taká, že môžu poľovať len malej časti, inde vstup zakázaný... atd atd... proste bezočivý klamár... ◄ reagovať
Som proti založeniu SPK !!! Nie je možné založiť takúto pakareň !!! žijeme snád v právnom štáte . Šuba koktal asi napíše prezidentovi o milosť ! Ja som len za to aby sme žili ako ludia je to vela ??? ◄ reagovať
ked su tam 3 podania mali by ste mat aj tri odpovede urcite je to aj zakonom stanovene ze do kolkych dni by sa mali vyjadrit v danej veci ◄ reagovať
no dal som to aj kvôli možnej diskusii... poviem príklad: riaditeľ oddelenia poľovníctva na ministerstve sa vyjadril, že neplánujú kontrolu. pritom sú tam min. tri podania z konca minulého roka, tuším oktober, práve k týmto veciam. a mám aj na to nejakú odpoveď, kde je on podpísaný, že stanovy sú mimo zákon... ◄ reagovať
aspon to viac ludi zaregistruje.... ◄ reagovať
uf... nevšimol som si... mea culpa ◄ reagovať
pozeral som to v telke budete to mat tazke proti nim ale drzim palce, aj Edu to sem zavesil je to tusim v kategorii odkazovac ◄ reagovať
ak sa to neumúdri, tak zajtra to zavesím na našu stránku... tam to pôjde.. no toto je naozaj divné, lebo používateľ to nerušil ◄ reagovať
kurňa, nejaké divné.... skúsim ešte raz odkaz obnovujú to novým nahratím... no uvidíme za chvilku ◄ reagovať
apple dal si zly odkaz nic tam nie je ◄ reagovať
niečo pre pobavenie, snáď i k diskusii odkaz ◄ reagovať
Hekler jj :-D ale môj velmi dobrý kamarát Karel to popísal presne : odkaz ◄ reagovať
Nech sa to zdá ako divne ale máš pravdu, nie je to až tak dávno, čo jeden poslanec v parlamente rozdal všetkým svojim kolegom knihu od MUDr. Xaviera Crementa "Dost bylo kokotú", kúpil som si ju a aj ďalšiu "Spiknutí kokotú", veľmi zaujímavé čítanie, nezaškodilo by nájsť sponzora a niektorým ju zaslať, alebo konečne prestať reagovať na niektoré komentáre lebo oni aj tak musia mať posledný príspevok a tak ich sprostosti vlastne dokola stále propagujete ... ◄ reagovať
SPK je vlastne výborná vec i ruský dom i lada zo sedemdesiatich rokov bolševizmu :-D a iné humorné reklamy SPK a SPZ už chýba iba mauzeleum lenina a nejaké metále :-D čo si radi vešajú po svojich hrudiach :-D Ja sa bavím svet sa baví tak kde je chyba ??? Teda ja ešte aj platím za to bavenie ako desattisíce iných :-D Aleee onô je to taktô :-D odkaz Takže všetkým lovu zdar a veselú zabavku .