Je jagoš vhodný aj pre neskúsených poľovníkov?
I já začínal s jagošem a mám je do dnes a fena je dobrá volba. ◄ reagovať
Pre začiatočníka, určite sučku. A veľa veľa času :-)) Nemusíš sa bať, že bude menej tvrdá atd, každý pes - suka je iná/ý. ◄ reagovať
aj ja mám tiež prvého poľovného psa jazvečíka fenku a pre začiatok si myslím že fenka je lepšia aj na výcvik a je vernešia . ◄ reagovať
kup si fenku jaga,aj ked sa bude jednat o tvojho prvého psa nevadí,ja som mal fenku jaga a za nič iné by som nemenil.Každý musí nejako začat. ◄ reagovať
vzdy sa hovorí , zhe prvy pes je najlepsi ,lebo ho mas najradsej...ked sa ti velmi páci , tak si ho kup a popripade ho daj na 2 tyzdne niekomu na dokoncenie vycviku.... ◄ reagovať
Ja som mal prvého psa jagdterriera a zatial to bol môj najlepší pes. Tak isto by som Ti poradil sučku. ◄ reagovať
vhodny nevhodny...mne rozpravali nekupuj kopova ako prveho psa, tvrdohlavy atd.aj tak som kupil a prid sa pozriet ako pracuje...maj psa takeho co vyuzijes a co sa ti paci. skusil by som to so suckou tak ako ja na zaciatok ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.