mate niekto skusenosti s monokularmy v revire?Na zaciatok zhanam nieco lacnejsie...nieco ako 20-50x60 atd dakujem
Tiež si myslím, že Zoom väčší ako 60x je trošku šialenstvo, pokiaľ teda nemáš optiku za 500e. Mal som nejaky čas možnosť používať tento odkaz a mi pride ako veľmi dobrá voľba ◄ reagovať
Ďakujem za vysvetlenie hawk3 nemam s tým praktickú skúsenosť a či čísla sa mi zdali šialené . Ano objektív 80 rapídne pridá svetlu to je fakt . ◄ reagovať
20-60X80 sa využit dá ,bez statívu 20X80 sa dá,30 a viac s oporou na ruksak ležmo,alebo statív,záleží čo a kedy chce pozorovat,ten objektív 80mm dost pomôže,horšie by to bolo s objektívom 60mm a za šera nemusíš dat 60X,stačí 40X. ◄ reagovať
netuším ako sa dá využit zoom 60 bez statívu a dokonca ani so statívom . Možno na obed v juli ked je bez mraku . ◄ reagovať
Hawk3 aka bola jeho obstaravacia cena? ◄ reagovať
Petko a ako si s nim spokojny da sa vyuzivat aj na posliedku bez stativu?ci to moc trase?Precitas napr.srnca na 300 m? ◄ reagovať
Sporko na optike by som nešetril ja mám odkaz a som maximalne spokojny určite by som nekupoval nič lacnejšie... ◄ reagovať
Predám Ti CELESTRON 20-60X80 za 150Eur,banovat nebudeš. ◄ reagovať
ak chces nieco lacnejsie skus toto: odkaz . ja ho mam uz viac ako rok a zatial funguje dobre, žiadne "zožltnutie" skiel ani neostrosti obrazu. ale netreba od toho očakávať obraz ako od 10x drahších monokulárov :D ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.