Zdravím, chcem sa dozvediet vaše skusenosti s touto značkou nemeckych puškohladov.. porovnanie napriklad s docter, meopta a pod. ...
mate niekto nove poznatky s pouzivanim optiky KAPS? ◄ reagovať
KAPS ako taky je firma zaoberajuca sa hlavne medicinskou optikou, su dost znamy v tejto oblasti a aj optika sportova je vceku slusna, aj ked u nas malo znama. ◄ reagovať
najviac sa mi pozdava pevne zvetšenie 8x56 s osv. bodom ◄ reagovať
Skusenosti samozrejme existuju. Moji zakaznici najcastejsie zvolia model 2,5-10x56 a 2,5-10x50 s osv. bodom. Niekolko dalsich sa rozhodlo pre model starsi model 2-8x42 bez osv. bodu a tiez si niekolko ludi kupilo najnovsi model 3-12x56TLB s osv.bodom (oznacenie TLB znamena,ze osv. bod je vyuzitelny aj cez den,ma dostatocnu intenzitu) ◄ reagovať
no veľa skúseností na slovensku asi nebude,aj keď zohnať sa dajú odkaz= , tu niekde o nich debatovali v pozitívnom zmysle odkaz ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.