Zdravím vás,
je tento typ fotoaparátu vhodný pre začiatočníka? Ďakujem vopred za rady.
Určite áno, ďalej to bude už len o objektívoch. ◄ reagovať
na zver asoň 400 ohnisko o colne 5,6 , na makro nikkor 105 VR na krajinu neajký širokáč sigma 10 - 20 ◄ reagovať
NIKON D3100 je dobrý foták,ak chceš fotit nejaké zvieratká tak odporúčam zoom 70-300 VR pre začiatok bohato stačí,je pomerne lahký, kvalitne spracovaný a dobrý obrazový výkon. ◄ reagovať
Vec sa má tak, že práve tento typ fotoaparátu si už kúpil otec k "50". On ho skôr využije na bežné fotenie - rodina, výlety, a tak... Ja by som si ho požičal :) a skúsil aj čo-to pofotiť v prírode. Edu, vôbec sa do foťákov nevyznám, poraď mi prosím ešte vhodný objektív na tento typ, ktorý by sa hodil do prírody. Ďakujem. ◄ reagovať
Ja osobne zrkadlovku začiatočníkovi nedoporučujem . Nikon D3100 je samozrejme výborný fotoaparát pre náročnejších fotografov. Ja by som poradil skôr compakt napríklad Canon G 12 . Urobil by lepšie fotky ako to zrkadlo a to ti ručím . Určite ti môžem poradiť v zrkadlovkách iba dve značky nikon a canon . Na foťáku ani veľmi nezaleží . Kvalita spočíva v kvalitných objektívoch . ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.