Kto poradí? Aký druh dreva je najvhodnejší na výrobu hore uvedených palíc? Prípadne aj postup pri výrobe. Chcem si skúsiť niečo vyrobiť. Za rady vopred ďakujem.
ja som nakoniec použil liesku, v praxi som však zistil, že zbytočne hrubú. nevadí človek sa učí na vlastných chybách, pri najbližšej palici použijem tenší kmienok. výsledok mojej práce, moja palica:
skus kupit si normalnu klasicku rucku do metly a tu si vyrezat podla seba, alebo obmotaj neakym spagatikom, na vrch pripevni vydlicu zo zhodu alebo cely srnci parostek a na spodok gumu a ked si sikovnejsi tak na parostek si pripevni cepel a mas dve v jednom :) ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.