chcem sa opytat ma niekto skusenosti s puškohladmy Bosile, aka to je značka? dobra na 7x57? vydrzi nieco? dakujem za nazory.
hej ale tiez by som si ho na gulovnicu nedal ◄ reagovať
tactical je oveľa lepší ako edenberg z Poľska či tasco z Poľska. ◄ reagovať
niekedy sa az cudujem naco ludia spekuluju a vymyslaju nieco co je davno vymyslene. ale kto chce kam pomozme mu tam. v kazdom pripade je to druha najlepsia znacka na gulove zbrane, prva bol ci je tactical... ◄ reagovať
Neboj premvadasz vždy sa nájde nejaký blb :-D predá ich aj desiatky :-D ak to nakupuje niekde v číne ale po 5 euro je určite spokojný :-D ◄ reagovať
Keď sa ti montáž nepozdáva môžeš si vybrať aj inú v inzeráte sa uvádza že montáž podľa výberu no proste je to šikovný obchodník len ešte nájsť nejakého zúfalca :) ◄ reagovať
Ja si myslím že na 3006 by bola vhodná táto optika. Ale on nepíše ,že sa nesmie strielať z toho spriengfildu :-D Tá montáž ma dostala :-D ◄ reagovať
Edu ten šaňo zo Šale vymyslel nový kaliber ževraj 30 06 /sprinfield/ možná na tento kaliber je bosile najlepší puškohlad na svete ◄ reagovať
veď hovorím ,že žiadna :-D ale cena je priaznivá :-DDDD odkaz a máš to aj s montážou :-D ◄ reagovať
no co som ja nasiel tak to pouzivaju na vzduchovky, vzivote som o takom nieom nepocul, co neznamena ze to neexistuje, ale na gulovnicu by som to nedaval. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.