pozri si to priamo u hunters video...zadas cislo karty, a dva tyzdne pozeras co len chces..a potom zadarmo sa odhlasis a hotovo :D ◄ reagovať
Neviete niekto, kde by sa dalo ztiahnut Wild Boar Fever 7 ? ◄ reagovať
Má niekto Wild Boar fever 7? vymením za Adventures in Romania :D ◄ reagovať
okrem "dvojky" som vsetky ostatne casti pred par mesiacmi nasiel na uloz.to ◄ reagovať
Skoro pred rokom bola na youtube dlhšiu dobu niekým uverejnená časť Wild Boar Fever 6 ale už to tam nie je. Tie predchádzajúce verzie boli asi pred dvoma rokmi na jednom ruskom serveri (v ruštine) ale aj to je preč. ◄ reagovať
Poľovačka: Wild Boar Fever 5 - Zdravim,
kto by mi vedel poradit, kde mozem stiahnut video z polovaciek na diviaky, konkretne mam na mysli Wild Boar Fever 5. Vdaka za tipy, odkazy, linky atd. ◄ reagovať
Tak nech sa páci na stahnutie Wild Boar Fever 6 odoslane na fastsare odkaz odkaz 1.9GB odkaz 1GB je to skonvertovane do avi co najlepsej kvalite je to v English jazyku 1.9GB a 1GB jedna sa o full dvd bez menu full dvd s menu a dalsich jazykoch na torrentracker.cz kto je tam registrovany tak to si moze stahnut v 4.2GB Good Luck. ◄ reagovať
Má niekto Wild Boar Fever 2? A 6tku predpokladám ešte nikto nemá, myslím samozrejme full film, nie youtube ukážky. ◄ reagovať
Krásna príroda a super zábery.... odkaz ◄ reagovať
Pekný dokument pekný, len pravda je úplne niekde inde... ◄ reagovať
odkaz vrelo odporúčam! :) ◄ reagovať
Tiež som ho hľadal kade tade a zrazu sa zjavil na uložto,ehm :) ◄ reagovať
spike asi ta nepotesim odkaz kaso79 pridal odkaz a je to zadara ◄ reagovať
Po dlhom čase som ten film zohnal, aj keď si zaň pýtali 50e. Názov je Matagi a ten psík je šiba-inu ◄ reagovať
Pekný dokument o divokej prírode východných karpát od Baláža - novinka 2013 Vlčie hory odkaz ◄ reagovať
Zdravím Páni. Prosím Vás neviete niekto či a kde na slovensku sa dá kúpiť DVD od Hunters videos- wild boar fever 5. Zatiaľ som ho nenašiel nikde .. Dik ◄ reagovať
Nebude to Krieghoff Optima? ◄ reagovať
Rempo - zdá sa, že niečo z rodu 96 ◄ reagovať
m98, 4.12.2013 o 17:41 v 1:05 je čo za výrobcu? ◄ reagovať
ja som objednal s kopovmi na diviaky dufam ze neolutujem ◄ reagovať
WBF 5 odkaz , helix v rumunsku ◄ reagovať
som rad ze mate co pozerat :D ak mate mozte mi sharnut wild boar fever 4 :D ◄ reagovať
kaso79 vdaka za odkaz,ide aj zvuk aj obraz konecne mam na co pozerat ◄ reagovať
jj, ja mam osvedceny VLC player a CCCP kodeky, alebo K-Lite. ◄ reagovať
lisiak 37: Možno player čiže prehrávač ako uviedla Maťa alebo skus stahnut nejaký lepší balík codekov a snáď trafíš ten ktorý potrebuješ :D ◄ reagovať
Stiahol som ho z Kassovho odkazu,ale ide mi len zvuku.Škoda.Neviete mi niekto poradit??? ◄ reagovať
teeeeda vazeni, menime to tu na warez? ... inak dik za tip, uz si to stahujem :) ◄ reagovať
Tak toto nezoženieš len tak ľahko...ja ho zháňam a dosť dlho (akčne) a nikde nič :( dokonca ani na SFÚ ho že vraj nemajú! ◄ reagovať
Matagi -
Neviete niekto, kde sa dá stiahnuť film Matagi z 1982?
Dnes na Nat.Geo.Channel o 21 00 -Údolie vlkov. ◄ reagovať
obidva dokumenty sú parádne ◄ reagovať
Dnes o 13 hod na VIASAT NATURE, Kúzlo Hôr a o 14 hod. VT -divočina zamrznuta. Aspoň sa bude dať porovnať. ◄ reagovať
Dnes o 23 h. na VIASAT NATURE - Kúzlo hôr, oplatí sa pozrieť. ◄ reagovať
Margot - určite neobanuješ. A predpokladám, že ak niekedy znovu uvidíš v programe tieto dokumenty,tak sa budeš tešiť, že ich znova uvidíš. Daj vedieť, ktorý sa Ti páčil viac. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.