Chem sa poradiť čo použiť proti roseniu optiky (trieder,puškohlad. Doteraz som používal APLEX Plus, ale nikde ho nemôžem zohnať. Poradte či existuje niečo druhé.S APLEXOM som bol veľmi spokojný.
Ocna optika, normalne, ale pytaj si tento pripravok na nanasanie na antireflexne vrstvy. ◄ reagovať
určite v očnej optike,a asi aj v drogériach ◄ reagovať
Zarosenie skla na ďalekohľade - V mrazivom počasí sa sklá ďalekohľadu z vonkajšej strany po priložení k očiam zarosia. Ako tomu zabrániť? ◄ reagovať
...kolegovia,kamaráti,ďakujem ...ako vraví jeden už sice neboštík v kultovom filme S tebou mne baví svět. ◄ reagovať
Neskusal niekto ??? odkaz ◄ reagovať
Tibor112: v každom lepšom auto-moto obchode kúpiš niěco proti zahmlievaniu viď obr. Vyjde na pár € ◄ reagovať
tibor112,niekedy bolo k plynovej maske také "mydielko"proti zahmlievaniu,skús sa nejakého vojaka opýtat ◄ reagovať
Tibor 112 - na ústa pomôže jedine rúška. ◄ reagovať
...ak má niekto niečo proti zahmlievaniu,dajte to sem, dík. ◄ reagovať
Dík za typ určite niečo vyskúšam. ◄ reagovať
Saponat urcite nie. Servitka Ti doskriabe optiku... Vezmi poriadnu lupu a pozri sa. ◄ reagovať
No neviem ja som sa kdesi dočítal starý recept, vyskúšal som a celkom dobre to funguje. Šošovky prstom natriem dobrým saponátom jar a pod. chvíľu to tak nechám a potom servítkou vytriem do sucha. Vydrží to niekoško vychádzok. Vyskúšaj a uidíš... ◄ reagovať
Zdravim Zeiss Lens Cleaning Set pouzivam Dolezity je roztok samozrejme (-: odkaz Ale nemozem to porovnat s inym pripravkom pretoze ich nepouzivam. Na zaciatku po vycisteni sa dalekohlad nerosil - (bolo vonku -5) ani v ponose za bundou pri rychlej chodzi. Po cca pol roku sa trosku rosi. Ale najlepsie cistenie dalekohladu je ked ho necistis tak sa chvilku hompala von a hned sa odrosi... Aplex si skusim ak to maju tu: odkaz 1.80 Holmenkol pisu tam, "nepotiahnute" co pre dalekohlady neplati. Je strasne drahy - som chudobny krokodil.... ◄ reagovať
ja používam toto: odkaz , že by som bol úplne spokojný nemôžem povedať ale je to dosti dobre:)) ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.