Zdravím, viete prosím poradiť kde sa dá zohnať minerálna líza pre vysokú zver? ďakujem, mišo
Ja som pred cca 3 rokmi daval mineralne lízy v 2 reviroch ale zver ani srncia ani danielia v jednom a ani vysoka v druhom revíre to nechceli. Tak ako som to tam dal tak to tam bolo rok v kuse ani sa toho nechytili a ked bola vedla kamena sol ta bola prec hned. ◄ reagovať
V obchodoch CHOVPRODUKT ( aj iné podobné názvy) kde majú krmivá pre hospodárske zvieratá, majú kontakty na svojich výrobcov a dodávateľov krmív a premixov a tí sa zaoberajú výrobou aj min. lízov pre hospodárske zvieratá aj zver. Skús sa informovať o možnosti objednávky do predajne alebo aj na stránkach firiem sú kontakty na oblastných vedúcich, ktorí možno vedia doviezť tovar aj priamo k zákazníkovi. Záleží aj na veľkosti objednávky. Príklady firiem: Schaumann , Biofaktory, Sano, MKM, a pod. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.