Skus ty povedat co o tom vies. Odkial to mas?? Niekde si to musel pocut :-)
Mama mia, prečo toľké drahoty?Prezraď aspoň miesto ulovenia.Ď. ◄ reagovať
jslastan, nedržal som ho, ale známy vravel, že má cez 14 kg :) ◄ reagovať
Ricardo8, nehnevaj sa, nemôžem o tom viacej povedať... som zaviazaný sľubom. A u mňa slovo robí chlapa, takže... ◄ reagovať
Ricik, odkiaľ máš to foto ? To je ten jeleň, na ktorého som sa pýtal. Je to pecka, že ? Držal si ho ? Vraj má 14 kg. Je to pravda ? ◄ reagovať
A co si ty novy partizan!A komunizmus uz tiez davno padol tak preco tie drahoty? ◄ reagovať
Musíme čakať. Sorry viac povedať nemôžem. Trpezlivosť ruže prináša...v tomto prípade prinesie nový slovenský rekord ! ◄ reagovať
ricik tak ked mas foto tak daj viac info!Vsetci to chceme vediet! ◄ reagovať
Tá fotka má skutočne obrovskú výpovednú hodnotu. ◄ reagovať
pridal som tú fotku do kategórie trofeje. No čo vy nato, skeptici ? :) ◄ reagovať
prepáč Ricik, aj ostatní priatelia, chcel som napísať v predbežnom bodovaní...ospravedlňujem sa. ◄ reagovať
Ozaj jslastan, čo je to predbežné hlasovanie ? :) ◄ reagovať
AHOJTE.Neviem, kde ten jeleň bol strelený.Ale určite na Sk. Mám tie fotky na telefóne ale majú 6 Mb a nedajú sa mi sem poslať, lebo mi píše, že max. je 2 Mb. Ak viete niekto ako ich odoslať na túto stránku do fotografií, tak poraďte. Ďakujem. Ahojte. ◄ reagovať
podla mna podla toho ako sa to natahuje le to len daky bluf ◄ reagovať
Ricik, skús nám ešte prezradiť odkiaľ ten jeleň bol.Ak to vieš. ◄ reagovať
Tak tak, neviem kto ma zaujem natom robit take drahoty. ◄ reagovať
Take zbytocne natahovanie ako na superstar!!!Dufam ze to bude aspon pravda! ◄ reagovať
ricik- dá sa to niekde pozrieť ?,alebo zatial len pre vyvolených ? ◄ reagovať
Páni, dnes som videl fotky tohto jeleňa, poviem Vám, je sa na čo tešiť... ◄ reagovať
Ahojte. Zeby sa toto dalo tak dlho tajit ??? no neviem neviem ◄ reagovať
No tak to by som si pzrel aj ja ◄ reagovať
ok..ja len ze ze sa mi tak zdal..lae potom som tiez zistil ze podla opisu nesedi ◄ reagovať
Yasi, ak myslíš toho čo je opretý o strom tak podľa popisu to vôbec nie je on. ◄ reagovať
urcite nie jasi , to su jelene myslim ze zo Zelandu ◄ reagovať
na PID v albume chasse je trofej z jelena...ale asi to nie je ono ◄ reagovať
PEKNE! ma dakto jeho foto? ◄ reagovať
"dvojitý očák", "trojitý operák", znie to exoticky, ale nic nie je nemozne. Zatial som zdrzanlivy :-) ◄ reagovať
Kde ste ho videli?V ktorej oblasti,pohorí alebo revíri bol ulovený?Vďaka. ◄ reagovať
Zdar!A da sa niekde vidiet? ◄ reagovať
Je to nepravidelný 26torák, dvojité očáky, trojitý operák, hmota, hrúbka....síce trošku užší v rozpätí, ale vzhľadovo celkom pekný. ◄ reagovať
jslastan, daj k tomu nejake stanovisko. ◄ reagovať
Zatial žiadna správa o takomto jeleňovi nie je známa. Skúšal som aj na iných poľovníckych stránkach, ale nikto sa k tomu nevyjadril,že by to bola pravda. Autor príspevku nech dá podrobnejšie informácie. ◄ reagovať
Stavajuci rekord ma hodnotu 249.30 bodov a svetovy 273.6, ak je to pravda na svetovom rebricku by sa mal pohybovat od 10 do 15 miesta, ale celkovo o tom pochybujem. Pokial to nie je oficialne...No ved uvidime. ◄ reagovať
Skus ty povedat co o tom vies. Odkial to mas?? Niekde si to musel pocut :-) ◄ reagovať
to by bol teda riadny !!!si ani predstaviť nefiem ! ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.