Je to super Admin, určite to zlepší komunikáciu. Ďakujeme. ◄ reagovať
Urcite by to bolo prakticke pre tych co tu maju plno fotiek, tak ked chcu odpovedat musia si reakciu najprv vsimnut, a to dakedy trvaaa.... ◄ reagovať
Ja by som to doplnil ešte s poznámkou, že ak niekto napíše komentár k danej fotke alebo dotaz bez rozdielu kategorie bolo by slušné dať mu na to aj odpoveď. Nie je to až taká časová strata pre autora foto - alebo mu ide o to len aby ho ohodnotili .... ◄ reagovať
Asi pred týždňom som toto preberal so Samom a plánujem tu urobiť prehľad všetkých komentárov aby každý mal hneď poruke kde písal a aké sú reakcie - aby si to každý nemusel pamätať čo kde písal - čo sa asi ani nedá.
Takže - bude to! ;-) vďaka za námet ◄ reagovať
Bolo by to dobre,lebo niekedy treba aj k fotkám niečo vysvetliť prečo sa nezadaria. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.