Priatelia poľovníci. Líščia sezóna je v plnom prúde, denne pribúdajú fotografie úlovkov líšky. Skúsme uživatelia Lovu zdar, zrátať koľko ulovíme líšok počas roku . Začnime od nového roku 2011. Každý by napísal počet úlovkov a na koniec by nápísal celkový počet : úlovky svoje + úlovky predošlé. Tak by sa nám vytvoril obraz o celkovom počte ulovených líšok uživateľmi LZ. Po prípade by mohol každý napísať aj čím bola ulovená napr. guľou alebo brokom.
Nie je to zlý nápad ale keďže som ešte neskončil, budem bilancovať až na konci februára. Číslo to bude ale rozhodne zaujímavé. Už teraz ich mám viac ako dosť.:-) ◄ reagovať
martin.michalec asi nepochopil ešte len začiatok a už je chaos takže ja 2krát guľa. +martinove 3ks Stav 9 ks. ◄ reagovať
1 krát guľa, 2 krát brok, spolu 3 úlovky. ◄ reagovať
1 liska brokom .Stav 4 ks :D ◄ reagovať
Tak by som začal. Ulovené líšky 3 ks, z toho dve guľou a jedna brokom. Stav 3Ks ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.