dnes je nedeľa,  22. december 2024,  meniny má Adela,  spln: 15. december 2024,  dnes východ slnka: 07:40,  dnes západ slnka: 15:50
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Nové testy z poľovníctva skúšky a všetko okolo toho - diskusia

autor: off Mysanecko
pridané: 21.1.2011 10:21

Zdravím vás kandidáti na prvý poľovný lístok! Ako sa vám darí testovať? :)

počet zobrazení: 64 542
počet hlasov: 2

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

off hubert2012, 6.8.2014 o 22:35

Zdravím priatelia, téma PL...zase slovenská špecialita, peniaze pre SPK, v Cechách zaplatí polovník 1000 CZK a má lístok doživotný...Chodíme predlžovat ostatné doklady? Ak polovník spraví polovné skúšky dostane o tom vysvedčenie a má doklad. Tak prečo predlžovat PL ??? Chceme predlžovanie PL zrušit, ponechat povinné členstvo v polovníckej organizácií a povinné poistné, nič iné nepotrebujeme.... Vyjadrite svoj názor a ak súhlasíte podporte túto požiadavku, sledujem pravidelne diskusiu na tomto fore, je zaujímavá a aj dôležitá, ale riešme zásadné témy čo sa nás týkajú, lebo ak to pôjde dalej, tak budeme zanedlho iba písat o polovníctve.... Na Ustavnom súde je podanie na zrušenie povinného členstva v SPK, budeme Vás podrobnejšie informovat o situácií....

dať hlas príspevku | počet hlasov: 24

komentáre

zoradiť
zobrazené 161-200 z 272 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off kubik856, 28.1.2011 o 21:47

cita ak mysliš tieto otazky odkaz tak tvoja manželka mala dôvod sa smiať lebo ja som urobil tieto otazky na viac ako 75% neratal som to presne :D jedine čo ma zaskočilo boli tie choroby niečo o zbraniach :D ale inak sa mi to zda celkom jednoduche :D a to mám 17 rokov a všetko som si doposial čítal alebo "učil sa" sám :D ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off cita, 28.1.2011 o 20:26

Teď jsem manželce přečetl test, který sem dal lanus. Už jsem ji dlouho neviděl se tak vesele smát.... ◄ reagovať

on maros17, 28.1.2011 o 19:48

Uchadzaci o 1. polovny listok to nemusia vediet, ja som to len dal sem preto keby si to chcel pozriet ze o com to je. ◄ reagovať

off Jager68, 28.1.2011 o 19:43

Odkedy musia uchadzaci o 1 vy polov.listok vediet ako sa robi plan lovu a chovu??? JKS vek.triedy atd atd..taky ramcovy prhlad,to ano.Ale naco im bude plan lovu a chovu??To je pre hospodarov. ◄ reagovať

on maros17, 28.1.2011 o 19:36

kubik856 odkaz tu si mozes stiahnut vyhlasku spolu s prilohami a tam mas o planovani napisane vsetko co potrebujes. ◄ reagovať

off kubik856, 28.1.2011 o 19:17

Tak ale na ten plán lovu treba každú zver v revíri poznať 1. kolko kusov 2 približný vek každého kusu 3. lokalita a mnoho dalšieho nie ???? ◄ reagovať

on maros17, 28.1.2011 o 18:51

Ked sa clovek na plan chovu a lovu pozrie a logicky nad tym pouvazuje, tak tazka vec to neni, co si aspon ja myslim. ◄ reagovať

off Edu, 28.1.2011 o 18:31

Je toho viacej hlavne prelínanie sa vekových tried kedy sa zo srnčaťa stáva srnec I.VT atd . Je tam dosť logiky treba ovládať ako i presné údaje . Kubik856 oslov vášho hospodára v rýchlosti ti to vysvetlí a uvidíš ako to pochopíš :-D ◄ reagovať

on maros17, 28.1.2011 o 17:01

kubik856 plan chovu a lovu vyplnas bud pre raticovu zver alebo pre malu na polovnicku sezonu, zostavujes tam alebo vypocitas si odstrel zveri aby si dosiahol normovane kmenove stavy zveri v reviri. ◄ reagovať

off kubik856, 28.1.2011 o 16:37

a na záverečných skúškach je koľko otázok ?? a koľko je ich celkovo :D lebo ja si to predstavujem ako autoškolu :D ◄ reagovať

off kubik856, 28.1.2011 o 16:36

Edu čo zahŕňa otázka plán chovu a lovu ?? tam niečo zostavuješ ? ◄ reagovať

off Edu, 28.1.2011 o 15:59

Mysanecko neboj sa urobíš ich ľavou zadnou ! ◄ reagovať

off Mysanecko, 28.1.2011 o 15:51

Edu Mne bude stačiť kvalitne sa pripraviť na skúšky na prvý poľovný.. Poľovný hospodár je už iný level.. :) V rodine poľovníka nemám, snažím sa učiť od skúsenejších a čo najviac študovať. ◄ reagovať

off Edu, 28.1.2011 o 15:49

Tie čo vieš si vyraď a stale ich postupne vyraduj až nezostane nič . Ja som to tak urobil a boli jednotky :-D Prvý den som vyradil asi 85% . ◄ reagovať

off Edu, 28.1.2011 o 15:47

Mysanecko skus si vyplnit plan chovu a lovu II. a uvidíš čo je ťažké :-D ◄ reagovať

off Mysanecko, 28.1.2011 o 15:43

Inak dosť mi to pomohlo. Tie testy od pusikoo! Vďaka ešte raz. Ja som si z každého predmetu urobil cez sto testov, dokopy sedemsto. Každý test obsahuje desať otázok, to je cez sedemtisíc. Vytlačil som si ich, aby som si chybné odpovede pozrel a doučil. Bolo to asi šesť plných igelitiek :). Keď som sa "dotrmácal" domov, poslal mi ich. :) Takže škoda papiera. :) Ale v predmete Biológia a zoológia zveri chýbajú obrázky, teda fotky. To nevadí, neboli ťažké.. ◄ reagovať

správca admin, 28.1.2011 o 15:35

Pokúsim sa tie testy čo mi poslal pusikoo zverejniť ešte dnes tu na stránke. ◄ reagovať

off Mysanecko, 28.1.2011 o 15:33

Tie testy sa nachádzajú na odkaz, avšak je potrebné mať prihlasovací kód, ktorý každému poslal organizátor kurzu. Takže Vám to pravdepodobne nepôjde, neviem, môžete to skúsiť. ◄ reagovať