Všetky ďalekohľady sú výrabane v Japonsku. Sú plnene dusíkom, používajú výhradne optické prvky zo skla s mnohonásobnými antireflexnými vrstvami FULL MULTICOATING PRO, čo zabezpečuje brilantný a jasný obraz aj za znížených podmienok. Obraz je ostrý aj na okrajoch. Pri puškohľadoch svetelný bod nepresvecuje obraz. Časopis Deutsche JAGD Zeitung zaradil puškohlady Vixen do kategorie Swarovski, Zeiss a Schmidt & Bender. Aky je váš nazor ?
Ak by si mal nejaké tie groše nazvyš tak napr. Zeiss conquest Dl 3-12x50, alebo Meoptu r2 2-12x50, r2 2,5-15x56. (Puskohlady vixen sa vyrábajú v tej istej firme ako delta optical Titanium) ◄ reagovať
Puskohlady Vixen 2,5-10x50 alebo Minox ZA 5I 2-10x50HD - Prosim o radu kolegovia.
Ma niekto skusenosti spuskohladom Vixen alebo Minox?
Chystam si kupit volaco lepsie - poradte!
Dakujem! ◄ reagovať
jasne casopisy popisu vselico a nie len slovenske. pozname to vsetci v tom s tebou suhlasim tak ako suhlasim s tym ze vixen nie je zeiss ani swaro alebo bender. ale su ludia, ktory rozdiel medzi nimi nikdy nezistia a cena je prijatelna a kvalita na urovni meopta, nikon, leupold... ◄ reagovať
motaq samozrejme ,že vixen nie je tactical .Niečo okolo meopta by to mohlo byť. Otázka bola : " Časopis Deutsche JAGD Zeitung zaradil puškohlady Vixen do kategorie Swarovski, Zeiss a Schmidt & Bender. Aky je váš nazor ?" tak som odpovedal ,že aj naše časáky v rámci reklám popísali kadečo. ◄ reagovať
pepies ani nie, swaro, zeiss, Schmidt, kahles su trosku inde ako vixen, na druhej strane vixen nie je tasco, tactical... ◄ reagovať
Edo Tasco som nemal ale minule som kukal do Vixena čo som predal kamošovi a potom do Swarovskeho a je to fakt veľký rozdiel...Aj ked som stým Vixenom dva roky poľoval asi som rozmaznaný... ◄ reagovať