Dobry pocujte mozet my niekto poradit kde je tu najblizsie obora diviacia mam kopova a chcel by som ist s nym k obore ale neviem kde sa nachadzaju? A k niekto by vedel a mohol my pomoct bol by som rad. Hladam v okoly kosic alebo presova?
Potreboval by som poradiť, kde všade na Slovenskú sa nachádzajú diviačie oplôtky, prípadne ďalšie informácie o nich ako je napr.výmera ◄ reagovať
jedna je v levoči... dole na drustve v pravo pod zastavkou.. su tam v opôtku dajak 15 diviakoch ale je tam poriadna svina ppozor nanu trha psi ..:) konaju sa tam aj každý rok psie skušký duričou ◄ reagovať
Skus tu cemjatu alebo v Rozhanovciach v bazantnici tam som bol parkrat tusim to ma na starosti MVDR.Jaroslav Soroka. kontakt nanho by si mal najst na stranke SPZ KE OKOLIE. ◄ reagovať
jozef,-viem o obore v Cigli pri Prievidzi ◄ reagovať
a neporadili by ste oboru v okolo banoviec a trencina ?? ◄ reagovať
odkaz Nachádza sa pri Cemjate- neďaleko PO ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.