vie mi niekto poradit?!chcem si kupit bordera s PP,vek tak max do 6.mesiacov.
Border ako- bezproblémový bytový pes socializovaný od šteniatka klasický bytový maznák len musím dávat pozor pri prechádzkach na mačky inak psík behá na volno a poslúcha na slovo to je obrovská výhoda u tohoto plemena je naozaj poslušný bacha na tvrdost pri výchove border sa dá lahko zlomit a tazko sa dá opravit chyba pri výcviku preto treba brat ohlad na psa je naozaj makučký povahovo ale v lese na polovačke je to drak a to je jeho najvacsia výhoda tá univerzálnost...a netreba ho do ničoho tlačit čo sa polovania týka prí výcviku poslušnosti musíš byt dôsledný ale nie tvrdý...zbožnujú vodu a aport ale zase nie nasilu ale len hravou formou.tak odo mna tolko :) ◄ reagovať
to si si dobre vybral ručím ti zato že neolutuješ. ◄ reagovať
marceliusko:dnes mi to nevyslo sa ozvat,ale zajtra urcite,ale uz som sa rozhodol,chcem bordika a mam aj vyhliadnuteho v sladkovicove-z bieljakovej zahrady. ◄ reagovať
Souhlasím ve VŠEM co napsal marceliusko. Lovecké psy "dělám" od r.1968, takže nějakou zkušenost už snad mám a hlavně jsem s nimi dosáhl i určité výsledky. ◄ reagovať
Tiez si myslím to co ty :-) ◄ reagovať
nemyslím si, že bych něco extra radil, ale jestli jsi toho tolik vyčetl z mého příspěvku, tak ti to neberu :-) ◄ reagovať
Zigi9 vieš len že sa mu hovorí „kočkopes“ to znamená že toho o bordroch vela nevieš ale radíš naozaj „fundovane“ ... v priemere border dokáže to čo aj jagteriér akurát má úplne inú povahu a čo sa týka foxa nemal som žiadneho a ani sa nechystám ale mám dojem že to že nepotrebuje na uchovnenie žiadnu skúšku z výkonu mu robí „medvediu“ službu ale videl som foxov aj na skúškach aj na polovačkách a nejako ma nenadchli je to len môj názor a možno som len nemal štastie vidiet tie fakt dobré psi neviem. Bordíkom zdar ◄ reagovať
ja som mal tiez jagosku,3roky,pred tyzdnom mi nestastne odisla.nie som polovnik,ale chodim na lisky na umelu noru,sem tam aj na prirodnu a tiez na diviaky do oplotku aj do pohonu. ◄ reagovať
Mám Bordera, môžem doporučiť,mal som jagošov i foxika a bordera som vždy zatracoval pokial mi kamoš nepriniesol 3 ročnú fenku. Na polovačkach na diviaky perfektná, radosť pozerať, poslušnosť úplne o inom ako u jagoša, norovanie v pohode väčšinou líšku vyženie. Já osobne som spokojný a uvažujem o rozšírený chovu( musím sa priznať,že i já som ich nazýval "kočkopes") ◄ reagovať
len neviem,kde si vybrat...ci z ciech,alebo nasinca.len na slovensku je malo chs na internete,v cechach je to na lepsej a priehladnejsej urovni...nechcem sa teraz niekoho dotknut!?niekomu stale volat a otravovat ho ci ma stence a ci nie... ◄ reagovať
Ked ho už budeš mať....iného psíka už asi nebudeš chcieť. ◄ reagovať
vím jen to, že se tomuto plemeni říká "kočkopes" :-) To už raději foxla ◄ reagovať
vie mi niekto povedat nieco viac o bordroch?!...mal som 3roky jagosku,chcem nieco kludnejsie. ◄ reagovať
kontaktujte chovatele,pak si vyberete štěně a chovatel vám vyřídí pedigree papíry a vy až vám papíry dorazí ,necháte pejska zapsat na vaší plemenné knize.Chovatel vám jistě rád vypomůže.nejsou s tím žádné problémy. ◄ reagovať
neni s tym nejaky problem kupit psa z ciech? ◄ reagovať
Můžu vřele doporučit z CZ,Chs z ROMANOVA CHOVU nebo KHAM-MI,obě CHS mají nyní štěňátka,z těchto chs jsou bordíci opravdu dobří,znám jejich práci jak ze zkoušek,tak práci v revíru. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.