Chcem poradit aku navnadu pouzit na vlka dakujem
Vyskúšať to môžeš ,ale streliť vlka na návnadu je veľká náhoda skôr by mohol prísť k strhnutému kusu, ktorého nestihli zožrať.Ale lov vlka je len náhoda, ktorú ťažko naplánuješ a základ je šťastie strelca. ◄ reagovať
Toto odomňa žiadalo x ľudí na motýle! ◄ reagovať
robitusin... skoro som zomrel od smiechu :-) :-) :-) ◄ reagovať
Pri vnadení sa nesmie zabúdať ani na nasledovnú povinnosť : (2) Vnadisko, na ktoré sa vykladá živočíšna návnada, musí spĺňať podmienky ustanovené osobitným predpisom. 32) Po ukončení vnadenia návnadou je užívateľ poľovného revíru povinný neškodne odstrániť zvyšky návnady. ◄ reagovať
tito81 dakujem pekne za radu:D ◄ reagovať
a same mudre rady ako vidim ........93 sikorak ma pravdu treba travit vela casu v lese ono to pride , strtnes ich ces den vecer alebo aj o pol noci a najskor rano na svitani \r\nja som ich us stretol v kazdy tento čas a nakoniec s ami podarilo pri navnade ale akej to ti napisem iba do posty ak chces lebo tu to su sami moc mudri,,a brandys ma ties pravdu ◄ reagovať
a same mudre rady ako vidim ........93 sikorak ma pravdu treba travit vela casu v lese ono to pride , strtnes ich ces den vecer alebo aj o pol noci a najskor rano na svitani ja som ich us stretol v kazdy tento čas a nakoniec s ami podarilo pri navnade ale akej to ti napisem iba do posty ak chces lebo tu to su sami moc mudri ◄ reagovať
ja som som stretol vlky vzdy cez den na posledy boli 4kusi polovali na jeleniu zver v rojnici na poludnie. prveho som dostal asi na 30metrov ostatne us skocili prec.treba travit cas v lese a ony raz pridu. ◄ reagovať
edu, som sa davno tak schuti nezasmial... ◄ reagovať
Hárajúca suka,vezmi ju do predpokladaného teritoria vlka a úspech zaručený,úplne vážne.Ak vyskúšaš,daj vediet,uvidíš. ◄ reagovať
Najlepšie by to bolo spojiť... postrieľaj škodnu...začni straky, pridu na mrciny líšky, daj líšky, príde možno vlk =) Ale ber 10 vriec trpezlivosti ◄ reagovať
naštartovať v Tichej alebo kôprovej doline motoovú pílu ! ◄ reagovať
studený kameň,teplota pod nulou a holá riť... ◄ reagovať
Je dobrá krava ako návnada,ale nemysli si že vlk len tak príde nažere sa a od teba nafasuje olovenú guľu cez kožu.Nachodíš sa čakať k návnade a možno ani vlka neuvidíš.Veľa štastia ◄ reagovať
Ja by som mu dal ako návnadu Červenú Karkulku. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.