Chcel by som sa spýtať, s akou montážou na Tikku T3 Hunter máte dobré skúsenosti. Chcel by som nejakú rýchloupínaciu, rozmýšľal som nad Recknaglom - weaver lišta a recknagelovske krúžky, alebo klasickú Schwenk montáž. S akými inými montážami máte vy skúsenosti pri Tikke T3? Jo, a puškohľad tam osadím Nikon Monarch E 2,5-10x50 svetelný bod - 30 mm tubus.
daj si tam picatinny listu a QRW OD ERA a mas vystarane
Mal si tu montaz aj lepenu? ◄ reagovať
mal si to rovno spárovať s týmto odkaz a nemal by si problém... ◄ reagovať
montáž - Tikka T3 - Zdravím, vlastním Tikku W308, kúpenú v Šuranoch (budú to už 2roky) kde mi priamo namontoval i puškohľad s otočnou montážou schwenk. Strieľal som hlavne na strelnici( nie som členom združenia- plné stavy) do 60ks rôznej munície- RWS, Norma, Lapua, české strelivo. Zásahy sa rôznili v závislosti od použitej munícii, až na to,že som nemal nejaký ten sú-strel. Pri kontrole som zistil že mi odstrihlo šrauby na montáži. Má niekto podobnú skúsenosť? Zlaté české ručičky mal som W308 z Brodu x- krát som skladal a zakladal puškohľad a nástrel stále sedel...
◄ reagovať
Poriešil som to Weavrovou lištou a ORW krúžkami od Era - Recknagel. ◄ reagovať
Pepes33 - Pokiaľ máš na Tike vyfrézovanú základňu pre fabrickú montáž "Optiloc" je nezmysel dávať tam niečo iné !!! Ak tam máš len oblú základňu so zvislými závitovými otvormi tak potom môžeš použiť to čo Ti odporúčal peter1985 ! ◄ reagovať
daj si tam picatinny listu a QRW OD ERA a mas vystarane ◄ reagovať
Ja odporucam toto: odkaz a k tomu nejake kruzky napr tieto su vyborne za rozumnu cenu :odkaz , leupold kruzky by som nebral ani zadarmo :D treba to vsetko lapovat mal som QRP aj PRW otrass treba to vsetko lapovat onicom... ◄ reagovať
Ja mám originál Optilock, ktorá puške ozaj sedí.. ◄ reagovať
Čo znamená baštrngovať???? Optilock je aj rýchloupínací, aj na uťahovanie pomocou náradia. pozri tieto stránky: odkaz odkaz ◄ reagovať
Ten optilock je rýchloupínacia montáž, alebo tam človek musí baštrngovať s imbusákmi? ◄ reagovať
Ja som mal Optilock a bol som maximálne spokojný aj Leupold robí kvalitne montáže na Tikku. ◄ reagovať
ja mam na tikke originalnu motaz od tikky kupil som ju v Suranoch v plovnickych potrebach pana Mraza (JAGER) maximalna spokojnost ziaden problem ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.