Heming hunting
dnes je pondelok,  25. november 2024,  meniny má Katarína,  spln: 15. december 2024,  dnes východ slnka: 07:13,  dnes západ slnka: 15:53
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

ako dalej s polovnictvom v SR - diskusia

autor: off jolaus123
pridané: 14.11.2010 21:45

Dobry den prajem. Prave som pozeral na F&H polovacku vo Francuzsku. Riesili tam aj problem, ako im ochranari zakazuju lov na urcite druhy zveri a popritom ich maju dostatok. Chcem sa spytat, ci aj u nas urcuju neake podmienky, ze az tak,ze to zasahuje do vykonu prava polovnictva? Hadam,nebudu sa do prs buchat,ze zrusia tuto formu ochrany zvierat,ako je polovnictvo :(

počet zobrazení: 37 339
počet hlasov: 0
okruh tém: poľovníctvo

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

komentáre

zoradiť
zobrazené 161-200 z 569 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off 650525, 28.6.2011 o 13:34

Pani aktivistka nech píše o priekupníkoch psov,koľko daňových únikov spôsobili.Podľa mňa im zahynie viac psov,ako strelia poľovníci počas roka.Tlmenie túlavých psov a túlavých mačiek je v poriadku.Nikdy nestrieľam na psov ,ktorý pobehuje okolo pána,alebo sa na krátku dobu vzdialil od majiteľa.Zákon je v poriadku a malú zver treba chrániť! ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off Osamelyvlk, 28.6.2011 o 12:41

Isteže zlý obraz o poľovníkoch robia oni, ale my im nesmieme zavdávať príčinu. V tom je umenie. Alebo pes zakopaný. Ak poľovník na dedine zastrelí psa, nemusí to byť ani susedov, roznesie sa to nielen po tej dedine, ale aj po celom okrese. Zbytočne sa budeme oháňať zákonom - nepresvedčíme ani dospelých, ani deti. Tie už vôbec nie. A čo sa týka mačiek, tu už celkom niet o čom debatovať. Mačka sa na dedine nechová na reťazi, ani sa nevenčí. Žije si po svojom. ◄ reagovať

off hunter2, 28.6.2011 o 12:38

mne to pripadá ako TANEC Z VLKMI a ten kto sa pýtal nevidel si na prst od nosa ale ani nechcel vidieť .Asi im to nedochádza že ten zlý obraz o poľovníkoch robia oni. ◄ reagovať

off Osamelyvlk, 28.6.2011 o 12:14

Aktivisti majú pravdu v tom, že strieľame potenciálnych pytliačiacich psov a mačky. Nie skutočných pytliakov, prichytených pri čine. A čo to obnáša na dedinách, kde každý každého pozná, to zákon prehliada - nespoločenskosť, napätie, emócie. Poľovníctvo by mi zhorklo. ◄ reagovať

off Osamelyvlk, 28.6.2011 o 11:57

Celý ten rozhovor mi pripadá ako tanec, čo tanec, skôr čardáš na tenkom ľade. Príliš tenkom. ◄ reagovať

off Jelsovec, 28.6.2011 o 11:26

odpoveď na rozhovor s pani aktivistkou v Sme odkaz ...zdá sa že redaktor vedel ešte pred interview, kto má pravdu.... neskutočne tendenčné otázky ◄ reagovať

off Osamelyvlk, 28.6.2011 o 10:11

No keby som mal takýchto tupcov, tak tomu verím. Verím však tomu, že dnešná mládež je na vyššej úrovni. Ale neviem, neviem, ak by sme sa postavili pred nich my dvaja, koho by vyhodili. Ja sa na to necítim byť tým defenestrovaným. ◄ reagovať

off Solirov, 28.6.2011 o 8:28

Keby ty si mal učiť tak po prvom týždni ti hrozí defenestrácia od študentov, ktorí by tie tvoje drísty nemohli viac počúvať.. najlepšie aspoň z piateho poschodia.. ◄ reagovať

off Osamelyvlk, 27.6.2011 o 18:23

Edu, ty si fotky neodkladáš? To ja ti tu tvoju fotku mám ešte raz vycapiť? Nemám na to chuť, ani náladu. A keď je vaša zver v poriadku, daj sem foto. Posúdime. Aj by si dal, že, keby bola zver v poriadku? ◄ reagovať

off Edu, 27.6.2011 o 17:13

osamelývlk naša zver je vo výbornej kondícii o to nemusíš mať strach . Ty si napísal také slová ,že keby sme zver prikrmovali na tzv. západe /na čo som ti položil otázku čo je to západ v tvojom chorom myslení / si odpovedal že v Nemecku :-D Daj link na to foto z Haluzíc kde máme tú chorú zver !!! Rád sa pobavím !!! Následne si prišiel s myšlienkou že v Polsku je zákaz prikrmovania a vraj mi to dokážeš a pošleš link kde sa o tom pojednáva :-D !!! Kde je ten dôkaz ??? Kde ho máš ??? Ty by si mohol vyučovať marx leninizmus tomu si sa upísal !!! ◄ reagovať

off Osamelyvlk, 27.6.2011 o 16:26

Ak by to šlo, pochopiteľne s radosťou, elánom, svedomite a videl by si tú zver!!! ◄ reagovať

off Solirov, 27.6.2011 o 16:20

a ty by si ho vyučoval že? ◄ reagovať

off Osamelyvlk, 27.6.2011 o 16:08

A chcelo by to aj nový vyučovací predmet na školách s výučbou poľovníctva - poľovnícke veterinárstvo. ◄ reagovať

off Osamelyvlk, 27.6.2011 o 16:05

Edu, odkaz chcieť môžeš, ale ti ho nedám, pretože mňa nezaujíma starostlivosť o zver v Nemecku, Poľsku, ani Maďarsku, mňa zaujíma zdravotný a kondičný stav zveri. Ak má čisté zrkadlá, a to až také, že si musím iba domýšľať, kde ma riťku, potom je to v poriadku a takú zver si prajem v revíri. Na tvojej fotke z Haluzíc si domýšľať nemusím - hnedé bodky zo zrkadiel mi skoro optiku rozbili, keď som ich zbadal. Preto apelujem na SPZ, aby povinne nariadili veterinárny dozor nad zverou vo všetkých revíroch. A okamžite aby konal a zastavil podávanie hnačkovín v zime. ◄ reagovať

off Edu, 27.6.2011 o 14:50

Chcem odkaz kde sa v Poľsku a Nemecku zakazuje prikrmovať zver !!! Nemusí to byť v Slovenčine ! Neboj dorozumieme sa aj v iných jazykoch :-D a veľmi dobre v polštine a nemčine bez problému :-D Angličtine určite !!! ◄ reagovať

off Edu, 27.6.2011 o 14:48

Okrem ukradnutej fotky čo máš v profilovke som sa od teba argumentácie nedozvedel žiadnej !!! ◄ reagovať

off Edu, 27.6.2011 o 14:47

Kde ??? ◄ reagovať

off Osamelyvlk, 27.6.2011 o 14:37

Edu, ja som ti už neraz odpovedal, že odpovede máš v poľovníckych periodikách. Ak by si tu napísal, že si hľadal a nič si nenašiel. uverili by sme Ti. A potom by som ostal klamárom. Ty si ale nehľadal a preto stále vypisuješ, že ja som klamár. Potom by som si utrhol zo svojho drahocenného času a vyhľadal by som ti ja v periodikách aspoň v posledných dvoch ročníkoch. A tu by som vypísal čísla a strany časopisov. Lenže už som to párkrát urobil, ale to ako keby som hrach na stenu hádzal. Tak si vymysli nejaký iný argument, lebo už otravuješ. ◄ reagovať

off Edu, 27.6.2011 o 14:17

vlciaskala ja len nemám rád lož ! Nič viac a nič menej ! To že sem tam spomeniem 40 ročné obdobie kedy bola veduca úloha strany uplatňovaná i v poľovníctve je už uplne iná vec s ktorou sa nestotožňujem . Vážim si znalých poľovníkov samozrejme lesníkov a ich prácu nie len v poľovníctve a vážim si i ochranárov ! Tých ochranárov ,ktorý prírodu chránia !!! Nie pseudoochranárov napríklad zo združenia LOZ VLK !!! To nie sú ochranári !!! Kedže sám pracujem pre ochranu prírody hanbím sa za toto zoskupenie ľudí ktorí škodia prírode !!! ◄ reagovať

off vlciaskala, 27.6.2011 o 13:57

edu ze sa s nim aj zatazujes ◄ reagovať

off Edu, 27.6.2011 o 13:18

Je to uplná bomba osamely vlk :-D odpovedaj na moje otazky Ty !!! Zatial sa to nestalo !!! Písal si , že na nejakom západe je prísne zakazane prikrmovať . Keď som sa pýtal čo to je ten západ ??? Aby si povedal jedinú krajinu kde to je zakazane napísal si Nemecko ! Keď som ti preposlal X odkazov ako sa v Nemecku prikrmuje zostal si ticho ako voš pod chrastou . Neskôr si vymyslel že to sú asi len niektoré krajiny Nemecka :-D Pýtal som sa ktoré??? odpoveď som nedostal !!! Potom si vyhlasil že v Poľsku sa neprikrmuje a je to zakázane !!! Poslal som ti odkazov niekoľko že sa prikrmuje a zase som nedostal odpoveď !!! Prečo ??? ◄ reagovať

off Osamelyvlk, 27.6.2011 o 13:07

Edu, keď u teba je už aj kamera úchylná, tak rozmýšľaj o svojom zdraví, nie o mojom. A svoje si budem myslieť, pretože ty neodpovedáš na moje zmysluplné myšlienky, ale píšeš tu svoje paranoické halucinácie. A tie nepresvedčia nikoho. Mňa vôbec nie. Ale k veci. Keď sú pochybnosti o škodlivosti prikrmovania, je možná ďalšia pomoc - každé PZ nech má nielen predsedu, poľovníckeho hospodára, stráž, ale aj poľovníckeho veterinára - odborný dozor nad zdravím a kondíciou zveri. Hoci aj externého, teda nečlena PZ, ale ktorý by bol pozývaný na poľovačky, prikrmovanie, atď. Nie je to bomba myšlienka??? Zveri by sa rozhodne neprihoršilo. ◄ reagovať

off Edu, 27.6.2011 o 12:57

solirov nie je to debil iba chorý človek ! ◄ reagovať

off Edu, 27.6.2011 o 12:56

osamelyvlk Ty tu píšeš v prvom rade totálne sprostosti prameniace z tvojej ťažkej duševnej poruchy . Ano srna pred jazvečíkom uteká rovnako ako pred každým psom . Ak to nevieš je to smutné !!! Samozrejme jazvečík ju nedobehne . Ty píšeš hlavne o tom ako by bolo podľa tvojej chorej mysle porušovať zákon o poľovníctve . Nabádaš celú poľovnícku verejnosť na porušovanie zákona ,spochybňuješ všetky Slovenské poznatky ohladne chovu srnčej zveri a všetky poznatky odborníkov z EU !!! Taktiež celeho sveta . Pozeráš na nejakú uchylnú kameru kde si videl osratu srnu ak teda vôbec a ihneď si vydedukoval ,že hnačkuje od pšenice . Vieš zaujímavo rozpoznať virtualne príznaky . Vôbec nevieš čo zver konzumovala či repku či niečo iné alebo akou chorobou trpí . Ty napíšeš pšenica tým tvoj blud hasne . Netvrdím ,že treba v januari alebo februári futrovať zver pšenicou !!! Ani neverím ,že to niekto tak robí !!! Treba podávať letninu + sušenú senáž a samozrejme soliť . Granulované krmivo špecialne určené pre zver ako i obilniny jačmeň či ovos atď sa podávajú tiež aj keď v menších dávkach . Nepodávanie jadra v prudkých mrazoch nemá vplyv na mortalitu zveri najmä v revíroch kde nie je 2 metrová snehova pokrývka . Jadro sa podáva najmä z jesene vhodnejšie sú granuláty . Ale jadro nijako zver neohrozuje. Nie sme totiž kkti aby sme si trávili zver!!! Ani štátny dozor nelobuje za to aby sme si otrávili naše národné bohatstvo !!! Zobuď sa !!! ◄ reagovať

off Solirov, 27.6.2011 o 12:21

Ty si normálny debil.. Áno, jazvečík ju hnal a áno dolámal sa na plote a strome.. Nikto s tým nemá problém len ty a tá tvoja vypatlaná hlava. Je úbohé čo tu píšeš a ešte úbohejšie, že aj napriek tomu, že ti tu niekto napíše konkrétnu skúsenosť, tak si stále melieš svoje. V podstate sa tváriš, že si tu všetci vymýšľame. Si obyčajný chudák a čurák.. Koniec.. Ak ti admin nedá BAN a budeš vo svojich stupiditách pokračovať, budem musieť zvážiť odchod z tejto stránky.. Minimálne dočasný, kým ťa nevyrazia aj tu. Nepotrebujem, aby a tu nejakú chumaj pravidelne nasieral svojimi stupídnosťami. ◄ reagovať

off Osamelyvlk, 27.6.2011 o 11:51

Edu, neviem, prečo to tu píšeš, keď je to vlákno o budúcnosti poľovníctva??? Ja tu píšem o srnách, ktoré si lámu kosti po pohľade na jazvečíka, resp. o srnách, ktoré by si nemali lámať kosti, ale naopak - jazvečíky pri pohľade na nich. Ale ani im to neprajem. Skrátka - podľa zákona o poľovníctve - o zveľaďovaní zveri. O srnách, ktoré dokopú psov, roztrhnú pletivo, zvalia strom a brilantným klusom ujdú na slobodu. Prehnal som to, ale to nevadí - na hrubé vrece hrubú záplatu. ◄ reagovať

off Edu, 27.6.2011 o 11:30

Ano každý blázon si myslí ,že je v poriadku .Takže Jozibaci alias osamelyvlk alias krycie meno HÁJ u štb je to tak i u teba .Trpíš nie len reformátorským bludom ktorý pramení z pokročilej schyzofrénie ,ale i mnohými inými príznakmi kde nie si schopný vnímať realitu . Najviacej sa však u teba prejavuje veľmi ťažký psychóza Psychotické prežívaniePomocou vnímania, myslenia a emócií človek vytvára vo svojej mysli obraz sveta. Tento obraz sveta je u väčšiny ľudí podobný. Je tým daná možnosť si navzájom porozumieť. V psychóze je však kontakt s realitou narušený. Introvert je človek, ktorý príjma viac informácii zo svojho vnútra ako z okolia. Človek si vo svojom vnútri vytvára svet, ktorý je odlišný od toho, ktorý vnímajú ostatní. Vnútorný svet človeka v psychóze sa líši od toho, čo prežívajú iní ľudia. Psychóza však človeka zbavuje schopnosti to rozpoznať. Psychóza je všeobecný psychiatrický termín, ktorý je označenie pre výrazný odklon od spôsobu vnímania a/alebo správania psychicky zdravého jedinca. Všeobecne je pre ňu charakteristická porucha kontaktu s realitou, apatia, prežívanie dezorientovanosti vo vzťahoch, bludov až halucinácií, často bizarné presvedčenia (najmä grandiózne ,alebo paranoidné bludy ale, aj naopak prílišná dôvera k iným (naivita), entuziazmus a prehnaná ambicióznosť, ale aj depresia, latentný útlm, zmeny osobnosti a správania. Chýba vedomie ochorenia, pričom vznikajú ťažkosti v sociálnom pôsobení a problémy v interakcii s okolím. V psychotickej populácii sú mnohými štúdiami preukázané nadpriemerné kreatívne schopnosti a pri niektorých formách psychózy nadpriemerné IQ, avšak podpriemerné EQ (emocionálny kvocient) a výsledne slabé sociálne zručnosti. Ľudia prežívajúci psychotickú epizódu majú pokrivený pohľad na svet, trpia falošnými predstavami alebo halucináciami a bývajú dezorientovaní vo vzťahoch, pocitoch iných a niekedy sú bezdôvodne podozrievaví, alebo práve naopak príliš dôverčiví. Niektorí zažívajú neovládateľné zvraty nálad, od hlbokej depresie až po mániu – stavu nadmerného nadšenia a entuziazmu, ambicióznosti a často prílišnej dôvery spojeného s hyperaktívnym a často výstredným správaním. Ako psychózu jednoducho označujeme taký prejav duševného ochorenia, ktoré mení prežívanie človeka vo vzťahu k okoliu a k sebe samému. Počas psychotického ochorenia dochádza v rôznej miere k zmene všetkých základných kvalít duševného života postihnutého. Zmeny v myslení, vnímaní a citoch dosahujú často takej intenzity, že človek nedokáže odlíšiť, čo je a čo nie je skutočné!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prajem skoré uzdravenie. ◄ reagovať

off Osamelyvlk, 27.6.2011 o 11:11

No prisámbohu, tak to som ešte nepočul - srna aby dostala taký strach z jazvečíka, že si doláme kosti....hahaha. A 10 m od teba.... A že nevidela pletivo a 25 cm hrubý strom. A bola v plnom zdraví... Niekto z nás dvoch liečenie potrebuje, ale ja to nie som. ◄ reagovať

off Solirov, 27.6.2011 o 10:41

Škoda, že som tu takéto hlasovanie nezaregistroval.. Bol by som sa zúčastnil.. Ty skromná duša s "excelentnými, zmysluplnými a nekonvenčnými" myšlienkami.. Ak niekto napíše, že srna sa pobavene pozerá na psy, ktoré ju neviem ako dlho hnali a neberie do úvahy fakty tak to nemá v hlave v poriadku a mal by sa liečiť. Okrem toho - osobne som bol svedkom ako pes prehnal srnu (a bol to len jazvečík) a tá v plnom behu trafila pletivo oplôtka a cca 20 - 25 cm hrubý strom v ňom. Srna bola zdravá nehnačkújúca a v plnom zdraví. Skončilo to zárazom, keďže okrem dolámaných kostí si kompletne stiahla z kože predný beh.. Stalo sa to asi 10 metrov odo mňa. ◄ reagovať

off Osamelyvlk, 27.6.2011 o 9:29

Aj hlasovanie tu už bolo a neujalo sa. Podobne výzvy na nereagovanie. Čo pre mňa znamená, že ľudia chcú pomáhať zveri a poľovníkom. A to ma teší. Nie pre moje ego, ale pre ozdravenie poľovníckeho manažmentu. Lebo ja som veľmi skromná duša, ale aj pri veľkej skromnosti nedokážem pozerať na špinavé srnčie zadky pri obetavom prikrmovaní hnačkovinami. ◄ reagovať

off Osamelyvlk, 27.6.2011 o 8:59

Admin, dúfam,/dúfame všetci inteligentní/, že nie si taký "inteligentný chrapúň", ako veľmi slušný pán Takács z Pidky. Solirov a Jelsovec, takéto výzvy tu už boli. Jediná pomoc - daj sa na iné portály. Ako aj každý, kto nesúhlasí s mojimi nekonvenčnými a zmysluplnými myšlienkami. ◄ reagovať

off Solirov, 27.6.2011 o 8:17

admin skús už prosím ťa niečo urobiť s týmto magorom.. ak ho nechceš vyraziť úplne tak by si mohol aspoň dočasný BAN nech je tu od neho chvíľu pokoj. Ak chceš, pokojne sem hoď hlasovanie kto je za vyhodenie a kto proti.. Výsledok budem rešpektovať aj ja a v prípade, že na vyhodenie či už úplné, alebo čiastočné bude málo hlasov budem tento fakt rešpektovať a osobne už viac takéto riešenie v jeho prípade nenavrhnem. Vďaka. ◄ reagovať

off Osamelyvlk, 27.6.2011 o 6:59

Často som premýšľal o tej košickej srnčej, ktorá je obkolesená mnohými dedinami, a teda aj psami a mačkami, aký "magnet" ju tam drží. Veď ona si tam hovie, ako v ľuďmi neobývanej oblasti. Iba občas musí uhnúť traktoru, či kombajnu. Repky je tam doslova "žlté more". Toto im je šum a fuk. Mačky tiež sú mimo, ale tie psiská... V dedinách ich chovajú nepočítane a vietor - ten do dedín navanie pach srnčej, najmä keď je jej veľa, aj zo vzdialeností niekoľkých km. Psy ho musia cítiť. Prečo sa potom psy nevyberú po vetre a, hlavne v čase kladenia mláďat, si nepochutnajú na čerstvej srňacinke? Ak by to robili, srnčia by sa tam dlho nezdržala. Psom by nahrával aj fakt, že srna sa pred vrhom odsťahuje do súkromia, je teda nechránená, ani vlastnou čriedou a psy by ju mohli zožrať aj s mláďatami. Nestáva sa to ani náhodou. Ako v Afrike. Geparda nezaujíma gravidná samica antilopy Thompsonovej, ani jej čerstvo narodené mláďa. A to až do doby, keď začne prijímať tuhú potravu, čo je asi 2 týždne. Jeho potravou sú mláďatá od tých 2 týždňov až do dosiahnutia dospelosti - samičky do 2 rokov, samčeky do 3. Tým je garantované, že gepard si svoju korisť NIKDY nevyhubí. Naša košická tam zrejme svojho prirodzeného predátora - rysa - ani nemá a psov vôbec nezaujíma. V žiadnom veku. Tak si vysvetľujem jej enormný nárast a prosperitu v danej lokalite, v autoatlase uvádzanej ako Konopné a severne od neho. Ale pokoj má aj od hnačkovín, čo považujem za najdôležitejší faktor. ◄ reagovať

off orol, 27.6.2011 o 0:01

Osamelýtlk, dovolil som si ťa tu spomenúť odkaz a len pevne dúfam, že nezačneš básniť o tom, ako je narodená zver pred predátormi "pachovo utajená a v bezpečí", lebo to pozná každý poľovník. To až tak bohužiaľ nefunguje naviac, keď ju nájde aj človek, tak ďaleko skôr ju nájde pes. A každý normálny človek vie, čo urobí väčšina zatúlaných psov, ale najmä pytľiačiacich psov s takouto zverou! Len zrejme ty to nevieš, ty darebák. ◄ reagovať

off Osamelyvlk, 26.6.2011 o 18:30

Tak dnešné Halali nič nepovedalo ohľadom starostlivosti o zver. Mal by som pre tvorcov relácie tip - natočiť tie lány repky v košickom trojuholníku a potom v zime množstvo nádhernej srnčej. Prípadne veterinárne zhodnotenie zdravotného a kondičného stavu košickej srnčej. Mohlo by to vyznieť aj ako zázrak - srnčia na repke bez prikrmovania. Bol by to pravdivý, objektívny pohľad, bez príkras, retuše a iných machinácií. ◄ reagovať

off orol, 26.6.2011 o 15:22

Osamelýtĺk, na "nepríjemné" otázky nerád odpovedáš, presnejšie vôbec neodpovedáš a vykrúcaš sa ako zašliapnutý červ, že áno... ale čo iné môže robiť darebák, udavač a špiceľ, ak nechce byť už po niekoľkýkrát usvedčený z klamstva. P.s- trošku si tiež pripomenieme, aby sa nezabudlo :-o)) odkaz ◄ reagovať

off Osamelyvlk, 26.6.2011 o 6:21

Edu, orol - na vaše otázky nech odpovedia Jožibáči a Osamelýtlk. Ja som Osamelývlk. O chvíľu, o 6,55 hod ide na STV 2 relácia Halali. To pre ostatných, ktorých to zaujíma. Som zvedavý, čo za noviny sa dozvieme. ◄ reagovať

off Edu, 26.6.2011 o 0:38

Ano Jozibaci tendenciu som so psami preberal ale nejako neto :-D choval som už snaď všetky plemená lebo moja suseda je zavislak na ochranu psíkov :-D ked som mal naposledy doma jagoša som jej vypi... že ja nie som už charita . Nájdeš ju na face pod menom Janka Pavlíková. Nádherná žena s velkým srdiečkom pre zvieratká. ◄ reagovať

off orol, 25.6.2011 o 18:22

Osamelýtlk, ty sám seba chváliš v dolunižšom príspevku, že máš poľ. legislatívu dobre naštudovanú, ale opak je pravdou. Nepísal by si totiž konkrétne aj o tom, že evidentne pristihnutého psa, mačku pri pytliačení, ktorý naviac strhol srnča a ktorý naviac aj útočí na iného človeka nemožno zneškodniť aj bližšie, ako 200 m od posledného trvale obývaného obydlia, naviac, keď sa k tomu ešte jedná aj o poľovnícku stráž. To akože po prvé. Po druhé, dolunižšie píšeš samé hlúposti, ale to samozrejme tebe vyhovuje, že áno. Najmä po tom, ako ti boli predložené dôkazy, že klameš, zavádzaš a tak sa teraz snažíš rýchlo sa postaviť na stranu túlavých a pytľiačiacich psov, aby si získal hlasy verejnosti, resp. podporu tu na stránke. Znovu sa uchádzaš o priazeň verejnosti použitím „lichotiacich rečníckych zvratov“. Zaujímavé, že naraz ti je tá naša zúbožená zver, ktorú ako píšeš máš tak rád, ľahostajná. Naraz už ti nejde o jej traumatizovanie pytľiačiacimi psami... naraz už ti nejde o jej prenatálny vývoj... si ty poriadny darebák!!!... Každý normálny a zodpovedný poľovník pytľiačiaceho psa, ktorý evidentne strháva či už mladé zajačiky, srnčiatka, ako aj inú mnohokrát zákonom chránenú zver, po zdravej, starostlivej a zákonnej úvahe takéhoto psa bastarda má zneškodniť. Ak ti nie je známe, čo sa myslí pod ochranou zveri, ako ju správne vykonávať a čo je poľovníkovou povinnosťou, tak neviem, čo si ty za človeka... naviac, ty krmivo nekupuješ, zver neprikrmuješ a nestaráš sa o ňu, však áno... P.s- osamelýtlk, to majú podľa teba všetky psy a mačky voľne a bez obmedzenia behať po lesoch a revíroch??? ◄ reagovať

zobrazené 161-200 z 569 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

Zelené zápisky z poľovníckych chodníkov
Poľovníctvo TEREM