ake mate skusenosti s tymto kalibrom.
Reakcia na príspevok od hyperon, 14.6.2020 o 10:11 :
mne to uz pride ako jednotna strela v brokovnici, ONV 96m. Ale povedzme fakt do tych 100m niekde z posedu v pohode. Ja pouzivam Federal SP 300 gr. a zatial som spokojny ◄ reagovať
odkaz ma s tym niekto skusenost? ◄ reagovať
Chcem vyskúšať nové strelivo poraďte, na diviaky vzdialenosť do 80m max. ◄ reagovať
Zdar poprosím nejaké info a hlavne aké strelivo použiť na tento kaliber a aj usťovú energiu, ďakujem ◄ reagovať
ale to netyka len toho mojho konkretneho kalibru, ale vraj vsetkych kalibrov... dost smutne :( ◄ reagovať
Hyperon to je len odozva dovozcu streliva Federal na doterajšiu lacnú cenovú politiku a znovuspopularizovanie 4o-70 Gov.Donedávna tu bolo v tomto kalibri len strelivo od Federalu.Už ho začali akceptovať,začal sa predávať.To mi hovorí rácio.:D ◄ reagovať
dnes som si konecne domov doniesol Marlina 1895 cal. 45-70. no o to vacsie prekvapenie bolo, ked mi u Frana povedali ze vsetko strelivo Federal islo cenou hore o 60% a za dve krabicky bola cena takmer 100€!!!!! vtedy som pochopil, ze preco mi hned ponukali strelivo Hornady... to tam momentalne stoji necelych 34€ za krabicu! ◄ reagovať
ja som si ties objednal merlina v tejto razi u frana v nitre ◄ reagovať
hlavne pevný a kvalitný,parametre prispôsob miestu a spôsobu lovu. ◄ reagovať
Mam zaujem o haringtonku v tomto kalibri ,len neviem aky puskohlad na to dat. ◄ reagovať
mam priemerovo zhodny kaliber. len o cosi nadupanejsi... 450 Marlin ale urcite je to dobra volba tak do 100m to urcite je pekne kladivko... a mozes pouzit od lisky az po dospeleho jelena, diviaka. len nie v ruskom gulovom dvojaku 221 artemida. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.