Čo vy na to, chovatelia psov pripravujú petíciu do parlamentu o zákaze odstrelu psov, ktorí sa vzdialili od obidlí resp.svojich majiteľov. Asi im treba poslať zopár fotiek so strhnutou zverou.
Veru tak,chorá spoločnosť. Pes bol pri človeku od dávna,ale vždy to bol len PES,dnes tomu ludia dávajú ludské mená,spávajú s ludmi v posteliach,zvieratá sa pre nich RODIA a ZOMIERAJÚ,nie kotia a dochnú.Majú kopu rečí o ochrane zvieratiek ale idú do obchodu a kúpia kurča,hovädzinu,bravčovinu a na propagandu ich bludov využívajú plastické deti väčšinou z miest,lebo deti z dedín dobre vedia čo je zabíjačka,aj že občas treba zabit kačku,morku,sliepku či hus a pes je na dvore,samozrejme ak zdochne ,škoda,zvlášť ak bol dobrý ,ale nikto mu nestavia pomníček a nechodí mu na hrobček pálit sviečočky ako magor. Taká úcta sa má prejavovať ľuďom,nie psom. Samozrejme ak mestská "panička" so psom chrápe v posteli,potom jej pripadá povinnosť mu postavit pomníček.Luďom z toho hrabe asi len bieda a hlad im otvorí oči,potom zhltnú aj upečenú čivavu.
apple ak máš k mojim príspevkom výhrady ,kľudne mi ich napíš . Ja som tiež iba človek a môžem sa mýliť . Ak máš pocit ,že písať listy prezidentovi plné gramatických chýb je výborný nápad . Kľudne sa môžeš k tomu vyjadriť . Ja si rád prečítam tvoj názor . ◄ reagovať
zacitujem: Edu, dnes o 10:04 Goret neviem či je to kresťanský princíp . Každopádne ak sa bude uplatňovať v praxi a múdrejší budú ustupovať .Budeme si musieť zvyknúť na to že o nás budú rozhodovať sprostejší !................................. prvý príspevok, ktorý sa dá bez výhrad od teba akceptovať. bodaj by ti to vydržalo. ◄ reagovať
Goret jasné ,že chodí aj skype má zavedené :-D odkaz odkaz ◄ reagovať
Ano Goret i text kde sú gramatické chyby ktorý podpísal doktor pedagogiky je tiež dôležitý. Najmä ,ak bol doručený prezidentovi SR . Aj keď mne osobne unikla pointa načo mu vlastne bol doručený ? Písať niečo na forum tam sa nestriela z pravopisu, ale prezidentovi ??? Aspoň vo word to mohol opraviť :-( ◄ reagovať
Edu, myslíš si, že jeho excelencia, pán prezident Slovenskej republiky, chodí na FB?? ◄ reagovať
Tá argumentácia mala byť uplne iná !!! Nemali sa spomínať spevavé vtáčiky . To nie je v kompetencii SPK !!! Ak ano, malo sa koordinovane postupovať napríklad v SOS/BirdLife Slovensko ktorá je nezisková organizácia a ich činnosť je ochrana a výskum vtáctva na Slovensku. malo tam byť zdôvodnenie kríženia mačky divej a domácej! Nekontrolovatelné množenie sa túlavých mačiek bez akejkoľvek možnosti zasiahnuť do pyramídovo sa rozmnožujúcich túlavých mačiek ,ktoré nemajú vlastníkov a mnoho iného . Hlavný omyl však spočíva v zasielaní listu prezidentovi .To je hlavný nezmysel . Argumentovať sa malo v parlamente a nie s krížom po funuse sa isť vyplakať prezidentovi , ktorý o zákone i tak nerozhoduje !!! Opakujem či by ho podpísal alebo nepodpísal je uplne jedno . Platný by bol tak či tak . ◄ reagovať
Vážený pán Goret, myslím si, že EDU tu celkom vystihol podstatu existencie SPK (ohľadom šekov a pod...) ale taktiež prvoradou podmienkou slušnosti v písomnom styku je dodržovanie gramatických pravidiel. Možno sa to niekomu bude zdať banálne, avšak úplne to potom odvádza pozornosť od obsahu. Toľko z mojej strany. ◄ reagovať
Ja som to tu popísal viackrát. Okrem toho sú tam v tom liste pravopisné chybičky ako i štytlistické .Na doktora pedagogiky veľká slabota !!! SPK ide ochraňovať zo srdca spevavé vtáctvo :-D Teda to spevavé vtáctvo ktoré žije ďalej ako 200 m od posledného trvalo obyvaného domu . To ma pobavilo :-DDD . Žial podľa mňa SPK vôbec nie je znalá legislatívneho postupu pripomienkovania zákonov . List prezidentovi totiž vôbec ale vôbec nič nerieši !!! Či by zákon podpísal alebo nie totiž nič nerieši !!! Viem teraz som nahneval zástancov SPK i keď si myslím že s tých 60 000 poľovníkov ich veľa nebude ! Dosah na SPK máme len po doručení šeku a jeho následného zaplatenia ! Svoju dominantu a monopol na Slovensku si ošetriť vedeli na 1* . Pripomienkovať však odstrel mačiek a psov je za 5 . ◄ reagovať
balanda, ide ti o preklepy alebo o obsah?? Niekomu sa ten obsah zdá slabý a asi by chcel niečo akčnejšie - možno nástup poľovníkov v zbrani pred prezidenským palácom alebo parlamentom. Toto chceš, takúto prezentáciu našeho poľovníctva?? Ja nie, ja som radšej za slušnosť, radšej za riešenie pomocou rozumu ako sily. ◄ reagovať
odkaz odkaz prečítajte si tzv. otvorený list doktora Šubu prezidentovi. TAKTO SA PREZENTUJE SLOVENSKÉ POĽOVNÍCTVO... HANBA!!! ◄ reagovať
nepodceňuj ich, nie sprostejší, ale násilnejší, takí, ktorí riešia veci nie rozumom, ale silou - viď predmetná novela - ale aj na to je liek nazývaný pasívny odpor ◄ reagovať
Goret neviem či je to kresťanský princíp . Každopádne ak sa bude uplatňovať v praxi a múdrejší budú ustupovať .Budeme si musieť zvyknúť na to že o nás budú rozhodovať sprostejší ! ◄ reagovať
Ľudová múdrosť "múdrejší ustúpi" vystihuje kresťanský princíp o sile ducha nereagovať na každú blbosť :) ◄ reagovať
Hekler táto stránka je o poľovníctve o jeho histórii prítomosti i budúcnosti . Ja do poľovníctva nepchám politiku .Politiku nám do poľovníctva natlačili iný . Vedúcu úlohu komunistickej strany do poľovníctva ako i života nám nariadli naši otrokári ZSSR. 40 rokov tejto zvrátenosti kedy sa neposudzovali vedúce funkcie v poľovníctve podľa odbornosti ,ale podľa straníckej príslušnosti . To sú neodškriepiteľné fakty historie poľovníctva na Slovensku . Žial mám pocit ,že sa toho veľa nezmenilo a vyrieši to možno až generačná výmena ľudí .Kolaborovali s fašizmom mnohí ako i komunizmom to je fakt . Keď však dostanem otázku od LOVEC nicku musím zareagovať . Ako i na jeho vtipné hádanky :-DDD "Vážení Dám Vám Hádanku :Nenavidí SPZ ,SPK je sám polovníkom ,ZSSR a komanči nie su jeho oblubenci ako polovník neuspel v diskusii voči SPZ,SPK aj ked mal pravdu v určitých veciach,ktore mi nezmeníme lebo chobotnica je tak rozsiahla ,že neni to skoro možné zmeniť.No kto je to že musí byt niekto iný." LOVEC zase sa zamotávaš do svojho klamstva :-D Bavíš ma . Predpokladám ,že nie si schyzofrenik a nekládol si otázku sám sebe .Respektíve svojmu falošnému menu :-D Tak keď tvrdíš ,že sprška otázok nebola pre mňa objasni mi pre koho bola určená ??? :-DDD Mám pocit ,že to zostane tajomstvom :-DDD inak to ani nemôže dopadnúť ! ◄ reagovať
EDU znova si sa sekol ,to je tak ,ak niekto chce za každú cenu osebe písať hladaj v tom vlákne kto sa vola tak isto edo ak budem chcieť tebe písať oslovím ta EDU . ◄ reagovať
Edu choď už z tejto stránky s politikou a komunizmom do čerta, čo to pcháš do každého druhého príspevku, a rezolúcia z Vilniusu ? veď tam ľudia vítali fašistov kvetinami a kolaborovali s nimi, do čerta aj s takou spravodlivosťou ◄ reagovať
LOVEC odpovedám práve tebe lebo otázku lebo si ju položil mne . Či si mal iného edka v tomto vlákne na mysli ?Ja som tu iného Eduarda nenašiel a určite ani Ty nie :-D Neutápaj sa zbytočne v svojich klamstvách Zrejme si ten môj facebook slabo preštudoval ohladne tej SAS :-D . S Rišom budem asi až na letnom žakovicopen . Pozdrav odovzdám . Ohladne úpravy a fotenia ti musím protirečiť .Ono totiž Fotenie nastavenie fotoaparátu ,upráva v softe či softoch je proces na konci je fotografia tá je produkt . Či ju vieš dokončiť je už len na tebe . O tom je digitálna fotografia . Ešte k téme . Osobne netúžim po tom aby som mohol strielať psov a mačky . Nemyslím si ,že by nám zdecimovali zver . To je iba môj názor . Každopádne ani pes ani mačka do prírody nepatria s tým sa stotožňujem . To či je adekvátny trest usmrtenie zvieraťa o tom mám pochybnosti . Ale žiaden strach to je iba názor .Nie som zakonodárca ani navrhovateľ zmeny zákona . Mne vyhovovalo tak staré znenie ako nové . Je mi to uplne jedno . Debatovať teraz po funuse je o tom zbytočné . ◄ reagovať
EDU neviem prečo píšeš odpovedáš práve mne ? Ja som písal edkovi pokial viem teba oslovujeme EDU ?No nechtiac si nám ozrejmil tvoje slohové práce ,pozdravujem Richarda S. ◄ reagovať
Súdruh LOVEC máš to v tej tvojej červenej hlavičke poriadne popletené . Nie som zástanca SAS i keď sa osobne poznám s Rišom Sulíkom a tykáme si . Nemám však problém verejne hlasovať kde koľvek a o čom koľvek .Nemám problém tiež s vlastným menom identitou ani pravicovou orentáciou .Som volič sdkú nie obucman SAS .Nikdy som nebol v žiadnej politickej strane ani po tom netúžim. I ked mám roky odkrutene v komunálnej politike ako starosta obce . Pracujem ako ochranár a stráž prírody pre Nitriansky a Trenčiansky kraj . Tiež som poľovník a viac krát som sa vyjadril ,že psov a mačky nestrielam . Napísal som i prečo !!! Čo sa týka softweru na úpravu fotiek mám samozrejme legálny softwer inak by som nemohol mať živnosť na fotenie . Windows 7 mám tiež legálny ako i office . Ostatné softy mám free z netu verzie . Nemám toho zase veľa . K tomu nenávideniu ZSSR :-D SPK či SPZ . Nuž ZSSR už viac než 20 rokov neexistuje čo si súdruh tvojho kalibru zrejme ešte nevšimol :-DDD Písal som však že SPZ a SPK má na svojich stránkach výhradne Ruskú reklamu . Faktom je ,že sme boli 40 rokov okupovaný zločineckým systemom a boli sme otrokári ZSSR . Možno považuješ za normálne aby otrok miloval otrokára . Ja to považujem za nenormálny jav. SPK a SPZ sú byrokratické prebujenené orgány a zmeniť ich môžeme iba mi polovníci . Tiež je faktom že nám od času keď boli zavedené plomby predali týchto niekoľko milionov realna cena je 1 sk za značku a nakupujeme ich za 12,50 sk v bývalej mene . Čiže z každého miliona plôm si niekto šúpe do vrecka približne 11 000 000 sk byvalej meny . čo je skoro 400 000 € tých milonov bolo doposial niekolko a aj ich bude . Tebe sa to však náramne páči ako i živiť aparát spk a spz ktorý ma minimálne 10 000 % prezamestnanosť . Tá slohová práca od Šubu za veľa nestála ale splnila účel . Môže totiž povedať že písal i prezidentovi a konal :-D Ano teoreticky konal ale prakticky nekonal . Ten humorný list prezidentovi totiž nič nerieši ale vôbec nič . Komunizmus a fašizmus hmmm nuž naozaj tieto dve zločinecké ideologie nie sú moji oblúbenci . Vlastne ani nemôžu byť lebo je to trestné. Viac sa dočítaš tu : odkaz K tomu všebohu beztrestnosti zase si si poplietol slovka vraj som beztrestný :-D asi si chcel napísať bezuhonný :-D Beztrestná bola len tvoja červená knižka :-D Čo je škoda aspoň 25 palicou mohol každý držiteľ dostať eštebaci po 50 a osamelyvlk 100 . Doma mám samozrejme vždy poriadok mnoho ľudí ktorí ma z lovu zdar navštívili to určite potvrdia . Lesnicu1 fascinovali moje zrovnané koreniny vraj to až zaváňa monkoizmom :-D Mám samozrejme veľa chýb ako každý človek . Nehrám sa na boha iba sa snažím zlé veci kritizovať a dobré pochváliť . Možno Ty si bol vychovaný v inom pokryteckejšom režime . Ja som sa za pravdu nikdy nehanbil a preto ju komukoľvek poviem do očí . Pozdravuje starú a troška ju i ľutujem . ◄ reagovať
prijemne odhrnanie LOVEC :D ◄ reagovať
:)),pani prajem Vám dobrú noc ,musim vypnúť počit. stará ma už žene do pelecha ,zajtra ma čaká práca odhádzať sneh čo spadol zo strechy tak napotom. ◄ reagovať
:)))))))))) Mikuláš TESNE vedľa :)))))))))) ◄ reagovať
OV nie ,ten nemá problem so SPZ a SPK ,wolfhunter inak si blízko ◄ reagovať
tipujem d-s1? alebo OV s novou identitou? ◄ reagovať
:))))))))))Hary Potter ????? :))))) ◄ reagovať
Vážení Dám Vám Hádanku :Nenavidí SPZ ,SPK je sám polovníkom ,ZSSR a komanči nie su jeho oblubenci ako polovník neuspel v diskusii voči SPZ,SPK aj ked mal pravdu v určitých veciach,ktore mi nezmeníme lebo chobotnica je tak rozsiahla ,že neni to skoro možné zmeniť.No kto je to že musí byt niekto iný. ◄ reagovať
No no no chlapci...zbytočne to tu polarizujete. ZBYTOČNE!!! ... atď... ◄ reagovať
:D :D :D máš pravdu d-s1 sme to najlepšie lebo týpci ako ty pre nu budú len posledným klincom do rakvy ...rozlišuj medzi ochranárom a ochranárom teoretik je vždy menej ako praktik lebo vedieť je vždy viac ako si myslieť myšlienbka je vždy prvá to je pravda ale bez skúsenosťi je na hovno ◄ reagovať
d-s1 čo tu hraješ komediu ved ti si sám polovník. ◄ reagovať
Lovec-suhlasím...čým viac sa budeme snažiť im výsť v ústrety tým na väčší odpor narazíme lebo trendom dnešnej doby je byť bezdovodne najmúdrejším a slepo hlásať svoju pravdu aj ked nestojí za deravý groš mrzí ma ponatie demokracie ako možnosť nezohľadne zasahovať do niečoho o čom neikto nemá ani šajnu to je ako nikdy nebyť v afrike a tvrdiť ake tam žiju klokany :D ◄ reagovať
WolfHunter, chapem ze u vacsiny polovnikov plati "chranit a zveladovat lovnu zver". Bolo by to divne hospodarenie keby to tak nebolo. A u urciteho percenta plati "chranit a zveladovat prirodu". Ale ak ide o to aby som si myslel ze polovnici su to najlepsie co moze prirodu postihnut, tak to mas pravdu, v tom som zadubenec a vobec si to nemyslim. To by to muselo fungovat kus inak. ◄ reagovať
wolfhunter ,d-s1 je človek ,ktorý neznesie ak ludia nezdielaju jeho názor . ◄ reagovať
d-s1 prečo potom potrebuješ byt stredobodom pozornosti a píšeš tu nezmysli ?Mam dojem ,že tvoje diskusné príspevky sú len utržky ,tebou sformulované pre tvoj prospech s nehodnotit iné príspevky diskutujúcich ,pripomínaš nám jedného známeho človeka s lovu zdar ? ◄ reagovať
jedna zo základných povinnosťí poľovníkov je chrániť a zveľadovať lov je len súčasť a X vecí je ešťe pred ním ...ale to nepochopíš na to si až príliš zaujatý ◄ reagovať
LOVEC, nie vela, okrem toho ze sa snazim neskodit jej ked tam som. Nikdy som netvrdil ze som ochranca prirody (na rozdiel od polovnikov ktori to tvrdia s oblubou). ◄ reagovať
vieš D-s1 s postojmy aké máš je škoda s tebou strácať čas...povyťahuješ zi zo všetkého len čo ťi vyhovuje lebo si zadubenec ktorý nemá čas sa informovať o vzťahoch przentuje čo si myslí miesto toho aby niečo vedel :) ide z teba závisť?...strach ?...neviem ale mýliš si pojmy z dojmamy vieš internet je síce dobrá vec ale aj jemu dnes može podakovať za to ako nás prezentuje dostáva sa sem kadečo bohužiaľ ale čo ťi poviem najmenej je odsúdiť nahádzať do jedného vreca a krákať o tom medzi svojimi ved ako sa vraví vrana k vrane sadá skus zajsť pod povrch veci a vnímať nielen svoj pohľad na vec ale aj skutočnú podstatu ◄ reagovať
d-s1 čo si ti spravil pre prírodu ?si teoretik ? alebo si samozvanec? ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.