Čo vy na to, chovatelia psov pripravujú petíciu do parlamentu o zákaze odstrelu psov, ktorí sa vzdialili od obidlí resp.svojich majiteľov. Asi im treba poslať zopár fotiek so strhnutou zverou.
Veru tak,chorá spoločnosť. Pes bol pri človeku od dávna,ale vždy to bol len PES,dnes tomu ludia dávajú ludské mená,spávajú s ludmi v posteliach,zvieratá sa pre nich RODIA a ZOMIERAJÚ,nie kotia a dochnú.Majú kopu rečí o ochrane zvieratiek ale idú do obchodu a kúpia kurča,hovädzinu,bravčovinu a na propagandu ich bludov využívajú plastické deti väčšinou z miest,lebo deti z dedín dobre vedia čo je zabíjačka,aj že občas treba zabit kačku,morku,sliepku či hus a pes je na dvore,samozrejme ak zdochne ,škoda,zvlášť ak bol dobrý ,ale nikto mu nestavia pomníček a nechodí mu na hrobček pálit sviečočky ako magor. Taká úcta sa má prejavovať ľuďom,nie psom. Samozrejme ak mestská "panička" so psom chrápe v posteli,potom jej pripadá povinnosť mu postavit pomníček.Luďom z toho hrabe asi len bieda a hlad im otvorí oči,potom zhltnú aj upečenú čivavu.
myslíte si, že sa ešte nájde niekto v okrese Bardejov, komu by vadil odstrel bezprízorných psov odkaz- "V uplynulých dňoch sa na území mesta Bardejov potvrdila besnota u kuny lesnej a psa na ul. Tehelná, ktorý pohrýzol aj svojho majiteľa." ◄ reagovať
dusanbe- čistý súhlas, netreba o tom hovoriť ale treba v prvom rade konať skutky!! ◄ reagovať
Túlavé psy (tie skutočne bezprízorné) nerobia len škodu nám poľovníkom, ale ohrozujú aj "psíčkarov". Nezodpovedný prístup k psom je možné riešiť zákonmi a z nich plynúcimi sankciami, ale v našej súčasnosti má to len jednu drobnú chybu: naše obce nemajú peniaze ani na poriadne osvetlenie. Preto "osveta" založená na osobnom príklade pri prístupe k vlastnému psovi by mohla mať vyšší efekt pri ochrane poľovníckych záujmov ako povýšenecké správanie sa k laickej verejnosti. Nie všetci psíčkari sú z našej metropoly a iných "múdrych" osídlení humanoidmi. Sú aj takí, ktorým sa pri stretnutí dá vysvetliť, v akom stave je zver po zime, prečo je jún mesiacom poľovníctva i to, že odstrel túlavých psov a mačiek je aj v ich prospech. Osveta má zmysel, možno vačší ako buzerácia. ◄ reagovať
Závisť, vyrovnávanie si účtov starých PZ, PS s novými, potrestaní či vylúčení členovia, osobné spory, majitelia pozemkov, neumiestnení, „nesprávne posedy", prípadne podgúražená mládež, osoby s úmyslom pytľačiť atď atď.atď.. P.s- osveta je zdravá a nemá nič spoločné s „padaním posedov". ◄ reagovať
Netreba o tom rozprávať ale konať,lebo majitelia túlavých psov sú potom schopný rôznych sabotáži.Prečo asi ľahnú popolom senníky a posedy? ◄ reagovať
Každý normálny poľovník je v prvom rade ochranca prírody a prioritne háji ochranu prírody, lesa, lesnej zveri a chránených živočíchov. Je to jeho zákonná, morálna a prvoradá povinnost. V žiadnom prípade nesmie dopustiť, aby sa chránené živočíchy a lesná zver stávali obeťou túlavých pytľiačiacich čoklov len preto, že ich majitelia, alebo ich bývalí majitelia sú nezodpovední, chorí a v konečnom dôsledku bezcitní ľudia. P.s- je máj a za chvíľu jún, hlavné obdobie vrhu raticovej zveri. Pozor na "psíčkarov" a ochranu zveri !!! ◄ reagovať
Síce mi je ľúto tých psov, ale robia poriadnu škodu a treba ich odstreliť. Tí chovatelia nemyslia aj na ostatnú zver, ako sa trápi a musí utekať inde, tým pádom je určite menej zveri v revíri, keďže ich psy vyženú... NIJAKÚ PETÍCIU BY NESPISOVALI, KEBY SI VEDELI TÝCH PSOV UDRŽAŤ DOMA , NA SVOJOM POZEMKU ! ◄ reagovať
archer nabudúce zober luk na prechádzku :) ◄ reagovať
dnes sa mi naskytol nepekný pohľad.. cestou z prechádzky som so svojim psom zahliadol ešte 6 ks srnčej zaľahnutej na poli... (dokopy som za prechádzku napočítal pekný počet 40 kusov, líšku, bažanta,) kochal som sa pohľadom na krásneho srnca v lyku.. keď ich zrazu niečo zodvihlo.. srnčia bola v dobrej kondícii len osamelému vlkovi by sa nepozdávala lebo mala trochu špinavé zrkadlá :DD.. pozerala sa smerom odo mna.. zložím dalekohľad a zahľadím sa na kopec oproti nám... v tom som v diaľke zazrel malú bodku ktorá sa rýchlo približovala smerom k zveri.. myslel som si že líška.. založil som dalekohľad ale nie.. bol to túlavý psisko!!!! špina hnusná duril srny smerom do lesa kde sa mi stratili z dohľadu.. dúfam, že žiadnu z nich nedostal.. ◄ reagovať
Precitaj si aj komentar fotky. Autor fotky - Hronec uvadza, ze to je vlciak. ◄ reagovať
No mne ten predator pride skôr ako vlk a nie pes... ◄ reagovať
Tuto fotku odkaz- by si mali pozriet silikonove panicky z roznych ochranarskych spolkov. Mozno na nazornej ukazke, kde je pes prichyteny pri cine, konecne pochopia, ze tulavy pes dokaze na zveri narobit skutocne skodu a zbytocne zver stresovat aj namiestach, kde inac nema prirodzeneho nepriatela. ◄ reagovať
Blázon, ktorý nehovorí, sa nelíši od mudrca, ktorý mlčí. MOLIÉRE P.s- treba si len vybrať odkaz čo komu pasuje :-o)) ◄ reagovať
... pokiaľ nemá zlatú kreditku tak si môže len vymýšľať ((: ◄ reagovať
gentleman si užíva a nechváli sa tým, ... ak, tak až vo vyššom veku :) ◄ reagovať
Lenin vedel dobre čítať aj písať, dokonca aj šifrovať správy, nemecká tajná služba ho dobre vyškolila pred tým ako ho v kravskom vagóne prepašovali do Ruska ◄ reagovať
V stave progresívnej paralýzy ktorú mu spôsobil syfilis aj tak toho dosť napísal . Teda ak vôbec vedel písať :-D Elena Ceauşescu tiež napísala haldu kníh a zistilo sa ,že nevedela ani čítať ani písať . ◄ reagovať
Lenin bol len návestie, podstatná bola myšlienka MK, to je veta na poučenie a správanie sa (: ◄ reagovať
učiť sa, učiť sa, učiť sa, napísal Lenin keď si údajne len rozpisoval pero, M.Kramár raz povedal múdru vetu, gentleman si užíva a nechváli sa tým,... kedy sa už poľovníci konečne poučia ??? ◄ reagovať
orol je to pravda ale myslim že kvoli tomu psovi to nebolo... ◄ reagovať
Čo je na tom pravdy, že po tom incidente s "vlkom" už p. M. nepracuje niekoľko mesiacov ako ochranár a je bez zamestnania? ◄ reagovať
Ja som to tu ohľadom gramatiky rozprúdil, ja to aj ukončím. Ako ste si určite všetci všimli, chyba bola po upozornení promptne napravená, takže viac o tom diskutovať nemá zmysel. ◄ reagovať
Tých psíkov a mačičky nechajte už tak,ale zamerajte sa na vlkov z SPZ a SPK,lebo to je teraz najväčšia škodná v našich revíroch ◄ reagovať
Chvilku vam to trvalo ale predsa - i ked to je v zlom vlakne. To jest: Eduard mal pisat (-: Tu mate pomocku ked budete potrebuvať. Poslite aj Šuboviy 40 900 000 vyroby 2 520 000 vyrobi Chacha... Nic proti Vam. Ale Edu - Sulikoid je momentalne skumany. ◄ reagovať
LOL....ale davat dvakrat y do jedneho slova je luxus...nevadi,hlavne ze som "najspravnejsi nazor" ;D a podme redigovat...malo percent tu z nas ;) ◄ reagovať
Pokial si si nezakupil od vyrobi impotentnu pusku bez mieridiel(-: PODLA SEBA SUDIM TEBA GENYA? ◄ reagovať
Preco pan Šuba "Gramatikus" neprisiel za Krokodilom. Ten by mu to zredigoval (po gramatickej aj slohovej stranke). Moc sa donho nepustajte lebo len malo percent tu z vas ovlada gramatiku. Preto sem obcas chodim - lebo sa na tom skutocne naramne smejeme...Šubov list nema chybu - do skolstva treba viac financii. ◄ reagovať
tu sa vypytuješ, tak tu ti môžem tvojim obľúbencom narobiť hanbu. máš s tým problém? ◄ reagovať
Vážený pán hovorca, hoci i na 2 huby alebo 3, ale na PIDe. Tu by to bolo mimo tému :) Snáď ste len za svoje srdcovky na PIDe nedostal bann? To by mi bolo fakt ľúto. ◄ reagovať
goret: klub poľovníčok.. chceš to na plnú hubu? či radšej nie? preto radšej takto, veselšie: založme si aj klub poľovníkov ◄ reagovať
zaujímavé, že naše, pribinácke poznanie a myšlienky si osvojujú tí, ktorí nám škodia a sme pre nich triedni nepriatelia. viď článok puškáča v PaR, list lebockého, uznesenie rady spz proti nám. naraz si prisvoja moje myšlienky a poznanie deklarované aj v petícii, ktorú tak strašne odsudzovali. naraz je to pravda, že zákon je nevykonateľný a v rozpore s kadečím. budeš si musieť aj ty zmeniť názor a rétoriku, lebo to sú pribiňácke myšlienky a poznanie. tak kde je teda pravda? v demagógii spz a spk, alebo na našej strane? naraz sa naša argumentácia objaví v zamestnancovom liste pánu prezidentovi.... a verte mi, že nie je našim členom... ◄ reagovať
Apple siahodlhé spanie niekedy škodí :-D Ale neva zjazdovanie ,snemovanie a schôdzovanie ide ďalej .Po SPZ a novej SPK sa môžno dočkám SPK II. :-D Škoda ,že sa pri tom márnení času nepreberajú veci ktoré sú pre poľovníctvo potrebné . Škoda !!! Je veľa vecí ,ktoré treba zmeniť k lepšiemu . Chcelo by to komplexnú zmenu .Zníženie byrokracie o 90%. Nový premakaný zákon ,ktorý by bol v súlade so zakonmi SR ako i ústavou . Vypísanie tendra na značky na zver a prešetrenie prečo sa nakupovali tie s 1200% predražením podobne s tlačivami treba urobiť poriadok . A mnoho iného . ◄ reagovať
Vážený pán hovorca, za odmenu mi na PIDe môžete vysvetliť čo máte proti slovenským poľovníčkam, resp. aký problém máte s ich klubom? Tu by to bolo mimo tému :) ◄ reagovať
no vidíš! zhoda! palec hore, máš postreh. keď som to tvrdil ja v petícii, tak puškáč napísal v PaR že to nie je pravda! lebocký tiež! a dnes súdruhovia objavili ameriku? ak by som mal rozpitvať celú volovinu tak je to na dlhšie, ale veď nemusím robiť všetko ja. díky. ◄ reagovať
Každý si všíma to, čo je preňho podstané. Ja som si všimol, že v stanovisku kancelárie SPK sa píše: novela zákona č 274/ 2009 Z. z. o poľovníctve, ktorá je legislatívnym nezmyslom kde si odporujú paragrafy samostatného zákona, taktiež je v rozpore s inými zákonmi SR a hlavne so smernicami EU - prioritne vtáčej smernice. Vyhlásenie som sem dal celé zo slušnosti k jeho autorovi. Fakt, že na internete bolo zverejnené až 18.2. neodporuje názoru, že ho pán prezident mohol vidieť aj skôr. ◄ reagovať
bez problému. reagoval som na skopčený príspevok od DKo /GORET/ na pide ............poslal: papo 18. Februára, 23:27 naozaj duchaplný príspevok nesúci pečať prispievateľa. asi nám chce dať najavo, že navštevuje svoju domovskú stránku. a samozrejme bez komentára. veď načo, stačí keď niekde niečo skopčím. koľkí sú tu zvedaví na drísty zamestnanca komory? alebo nám tým chce práve na to poukázať. ak áno, tak fajn. nie je veru s kostolným poriadkom, že zamestnanec vypisuje prezidentovi republiky. ani že vystupuje za akýchsi 60 000 poľovníkov. kto z tých 60 000 mu dal k tomu mandát? ani jeden, lebo nik ho nevolil. no napriek tomu má tú bezočivosť, že sa ešte i podpíše. súhlasím s tebou, že takto veru nie! a aj s gramatickými chybami! máš pravdu, preč s takým bezočivcom! a určite to nedal prečítať svojmu big šéfovi, lebo by mu isto povedal, že pozmeňovák, ktorý naprával hlúpy návrh neschválili vďaka práve jeho červeným kumpánom. ba priam naopak, dvihli ruku za hlúposť, ktorá nie je prvou , ani treťou, ani deviatou v dohnívajúcej nr sr. veď priam ide proti svojmu chlebodarcovi. a to je bezočivosť, minimálne. vraj chybu odhalia právnici prezidenta sr. asi tak, ako násilné členstvo v komore. spolieha sa, že sa tým zachráni niekoľko stoviek spevavého vtáctva. a kdeže vzal takýto odborný odhad pán zamestnanec, ktorý nemá žiadne právo vystupovať v mene komory? asi pri odstrele mačiek, za ktoré nedostal hubertovu medailu. najskôr, lebo začínajúci poľovník by mal ten odborný kancelársky odhad bez rozmýšľania bližšie realite. a máš pravdu, najprv bezočivo hovorí aj za tých, čo komoru nechcú a na záver už do toho vťahuje aj naše rodiny. myslím že z mnohých /nie niekoľkých/ rodín by ho napriek dobrej výchove asi hnali za takú bezočivú aroganciu. ja viem máš pravdu, na prezidenta republiky sa môže obrátiť každý občan, ale rozhodne nie v mene iných bez ich súhlasu. no pekné od teba, že si poukázal na ďalšiu, koľkú už, nadutosť a bezočivosť. aspoň vidíš, že nerozprávam od veci, keď píšem o spz a komore... ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.