Čo vy na to, chovatelia psov pripravujú petíciu do parlamentu o zákaze odstrelu psov, ktorí sa vzdialili od obidlí resp.svojich majiteľov. Asi im treba poslať zopár fotiek so strhnutou zverou.
Veru tak,chorá spoločnosť. Pes bol pri človeku od dávna,ale vždy to bol len PES,dnes tomu ludia dávajú ludské mená,spávajú s ludmi v posteliach,zvieratá sa pre nich RODIA a ZOMIERAJÚ,nie kotia a dochnú.Majú kopu rečí o ochrane zvieratiek ale idú do obchodu a kúpia kurča,hovädzinu,bravčovinu a na propagandu ich bludov využívajú plastické deti väčšinou z miest,lebo deti z dedín dobre vedia čo je zabíjačka,aj že občas treba zabit kačku,morku,sliepku či hus a pes je na dvore,samozrejme ak zdochne ,škoda,zvlášť ak bol dobrý ,ale nikto mu nestavia pomníček a nechodí mu na hrobček pálit sviečočky ako magor. Taká úcta sa má prejavovať ľuďom,nie psom. Samozrejme ak mestská "panička" so psom chrápe v posteli,potom jej pripadá povinnosť mu postavit pomníček.Luďom z toho hrabe asi len bieda a hlad im otvorí oči,potom zhltnú aj upečenú čivavu.
kayacik, teraz si ukazal....., co mas v hlave :) ◄ reagovať
trosku ucty....nadavate na seba,ziadny zakon neprikazuje mat psa doma,ale aby sa volne pohyboval po lese a robil si co chce....a potom som sa cudoval... ◄ reagovať
sisuliak, ja neviem, ci sa oplati vobec reagovat na tvoje komentare. kde zijes prosim ta? som polovnik a prepac, ak mi vadi, ze ludia nerespektuju aj tie posledne miesta, kde by sa divoka zver mohla citit ako doma! ◄ reagovať
spito prajem ti aby si stretol v lese takeho isteho dementa ako si ty a bud zestreli on teba alebo opacne. dufam ze to bude co najskor a ostanu medzi vami len slusny ludia...pekny lov ◄ reagovať
mame pusky,a ten kdo pusku pouziva mal by pri tom aj rozmyslat,nie je problem to strelit,strelil to podla zakona,ale ide trochu aj o moralne zasady kazdeho z nas ◄ reagovať
a to ktorý zákon prikazuje majiteľovi mať psa po celé dni doma? to ma veľmi zaujíma ZO zákona, ktorý poznám ja: Zakazuje sa v poľovnom revíri: d) pohyb psov bez osoby podľa osobitného predpisu, ) osobitný predpis: 282 ZÁKON, ktorým sa upravujú niektoré podmienky držania psov: c) voľným pohybom psa je pohyb psa bez vôdzky mimo chovného priestoru alebo zariadenia na chov; “”””””””""za voľný pohyb psa sa nepovažuje pohyb zvláštneho psa bez vôdzky mimo chovného priestoru alebo za- riadenia na chov, ak je na základe výcviku ovládaný osobou, ktorá ho vedie””””””” takže ešte raz, čo, kto rozhodol o tom, kto alebo čo sa bude pohybovať v lese? ◄ reagovať
obojok bol len cerveny, nie raflexny... a te pes tam tak ci tak nemal co robit. majitel ho mal mat doma na dvore, dovidenia. nech mu svetlo vecne svieti ◄ reagovať
alpupinu rad sa s tebou stretnem a mozeme podiskutovat, ohladom toho psa : preco majitel mal pusteneho psa vecer?? to nepochopim,na druhu stranu nepochopim polovnika preco strielal na psa s obojkom(ked ho teda mal ako uvadza majitel) ◄ reagovať
pekne spito270 :D len sa neznizuj na ich uroven a trosku kulturnejsie vyjadrovanie ved sme nejake chraktery ukazme elpupinovi trosku uroven možno sa spamätá :D ◄ reagovať
elpupino, ty sa tiez daj liecit ◄ reagovať
kayacik, pre zacinajucich psychologov by si bol idealny pacient... pochybujem, ze mas vobec sajnu o tom co to znamena svojpravnost, a ty ju uz ides niekomu odopierat :) poviem to takto... mne je jedno, kto sa na mna ako bude pozerat...! ak daky pes nema co robit v reviri a napriek tomu tam oxiduje, s najväcsou radostou mu vystrelim mozog z hlavy. a vobec sa nebudem citit nesvojpravny :) tak ako tu napisala MILI a dala sem nejaky odkaz... tam sa stretnete s pochopenim, tam si oxidujte, tam sa odbavujte ◄ reagovať
Kolko z vas v zivote strielalo a neboli si isty ze na co strielaju?To musi strasne bolet ked ti utecie vysoka z optiky....cely den je pokazeny ze? ◄ reagovať
sisuliak súhlasím chce to debatovať debatovať a debatovať s rozumom s chladnou hlavou a bez emocii každý máme právo na názor a štýl akým sa to robí fakt nikam nevedie s omylov sa treba poučiť a pre buducnosť im zabraniť koli par idiotom v naších radoch netreba nahadzať všetkých nas do jedneho vreca rovnako aj pri psíčkaroch je to konflikt zaujmov nadavky obvinovanie nikam nevedu k jedincom ako elpupino a kayacik myslíte si že ste múdry rovnako ako ožran že je triezvy :D ◄ reagovať
chlapci, ale ved každý má právo na svoj názor o tom sú diskusie, téma poľovníci dosť úzko súvisí s témou odstrelu túlavých psov, ved tí ktorí ich strieľajú sú poľovníci a či nie? treba ich len rešpektovať, myslím názory iných, je už na každom akú má schopnosť niekoho presvedčiť o svojom názore-) ◄ reagovať
si kurevsky múdry mal by si ist studovat a nehrat sa tu snami ,, ozb, oochrancamy prírody" ◄ reagovať
elpupino-tvoj odkaz je fakt na hovno len príbeh ktorý nedokazuje nič...bachorka aku si može vymyslieť hocikto ...téma sa venuje odstrelu tulavych psov a jeho správnym vykonávaním a problematike s tým suvisiacej...takže ak maš nejak komplex z polovníkov daj sa liečiť či takto si otvaraš hubu na každeho ked sa ťi nepačia policajty tiež budeš takto kvakať ved aj oni su ozbrojeny nedotknutelni majstri sveta???...poriešiš aj ich ? :D si trapny ◄ reagovať
ID fotky: 129360 +diskuse --- Obeznávání zvěře :-) ◄ reagovať
ozbrojený "ochranca prírody" ma pobavilo-) ◄ reagovať
no tak dobre....pridavam dalsie polovnicke hovno odkaz a pozri sa na moju fotku v nick-u ty ozbrojeny ochranca prirody ◄ reagovať
elpupino toto je stranka pre polovnikou a milovnikou prirodi a nie pre sebcou a blaznov mal by si sa liecit a ked mas maskace cierne daj si ich oprat lebo asi uz poriadne zapachaju od tich hovien co rozpravas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ◄ reagovať
nooo a je aj na fejsbúku ◄ reagovať
kayacik...ten zákon si určiťe ani nevidel a aj ked si ho videl nerozumieš mu lebo ťi ho nikto nevysvetlil jeho podstatou je boj proťi pytliačiacim psom ake su to už tu bolo rozoberané a my poľovníci vieme posudiť a konať...naš problem je niekde inde včera som nič nevidel tak neviem čo sa dialo ale poviem ťi to tak bol to jeden z neikolkych prípadov ked pochybil poľovník ale vinu na tom mal aj majiťel jeho povinnosťou je predísť tomu aby sa čosi také stalo nemožeš čakať že že báudeme brať ohľad my ked vy ohľad nebrieťe uvedom si každá takato situacia je špecificka tak dianím tak záverom skratka nemožeš to globalizovať teraz na všetko a obuvať sa do všetkých je to vaše slovo proťi nášmu a zákon nezmeníš lebo sa týka polovníctva a odstrelu túlavých psov ...zakon nezbavuje zodpovednosti to je v tvojom ponímaní hlúposť!!!je treba niesť následky ale zhodnoťiť situaciu a to sa nedá pri prehlasovaní svojej pravdy každý problém má dve strany a treba ich vidieť ..najhorší zákon je ten ktorý neplaťí spomínal som kompromis nemas pravo nikoho súdiť ani odsudzovať na každého je meter a ešte jedna vec v zákone je presne definované kedy može polovník zasihanuť lenže nie je to tak dokazatelné ním že konal správne rovnako ako majietlovy psa že konal nesprávne nie sme bohovia už sa uvedom!!! ◄ reagovať
ten vo včerajšom TV príspevku s tými blbými argumentami sa volá Ing. Miloš Murina ◄ reagovať
dakujem za podporu Leon, súhlasím aj s tvojím konštatovaním, len podl amôjho názoru by debata mala byť konštruktívna a tu sa mi nejaví, že by malo hlbší význam tu pomelizovať alebo rozdávať svoje názory ako podnet na zamyslenie sa. stále sa točíme okolo toho istého a nie a nie a pohnúť niekam dalej, hold a ako alibi sa stále ohánať jedným zákonom o odstrel ipsov ma už nebaví čítať dookola!!!..v prvom rade by mal človek používať rozum pre zhodnotenie situácie lebo " Ten, kto loví zver môže na ňu vystreliť len vtedy, ak ju bezpečne rozpoznal" - to som nevymyslela ja, to máte chlapci v poľovníckom zákone!!!!!! tak si ho teda poniektorí môžu prečítat ešte raz a ked ho začnú niektorí jedinci aj dodržiavať, nebudeme musieť viesť tieto nezmyselné diskusie!!!! ◄ reagovať
zodpovedat sa mi nemusis ale ja zijem viac rokov v horach ako ty mas.a len jedna otazka kto bol ten blby vo vcerajsom pripade??ako ten pes mal ucit tie mladata ked nemoze odbiehat?? a ten zakon je blby uz len vtom ze polovnika takmer zbavuje zodpovednosti.a aka je v tom spravodlivost ze ked niekomu nahodou odbehne pes a nenahana zver ty ho mozes zastrelit??len tak aj keby sa uz vracal a bol kusok od domu.ako sa presvedcil vcera ten dotycny pan co tak machroval pred kamerou a ohanal sa zakonom co vlaste zastreli??a prave taky zakon umoznuje prejavovat sa aj tym blbsim a arogantnejsim... ◄ reagovať
právo lovu přitahuje magory jak kravinec mouchy a to je ten největší problém mezi veřejností a poľovníky nebo jak kdo chce myslivci a je škoda že ti slušní je mezi sebou trpí :-( sisuliak obdivuji tvojí sílu na tuhle debatu ◄ reagovať
kayacik tebe sa nemusím za nič zodpovedať nevieš nič a to čo si myslíš stojí za hovno...rád by som upozornil na to že zákon ktorý tak dráždi psíčkarov má svoje opodstatnenie zmysel a vobec nie je zlý je na každom ako sa zariadi psíčkar má smolu fakt može len vykrirkovať napadnúť sa dá konkretna situacia konkretným sposobom ale jeden skutok všetko nesopravedlní rovnako ako ani omyl všetko nerobí zlým máme poriadok máme sposoby ako zakročiť ...všetko chce chladnu hlavu a rozum a ten každý nemá problémy nie su všade sú len tam kde su podmienky ...ked je blby psičkar a stretne blbeho polovníka blbo dopadne pes :D...je to jednoduche ak by len jeden z nich rozmyslal bud nedovlí odbehnuť psovi alebo psa neodstrelí chyba je na obidvoch stranach vobec nejde o to kde a ako ale o rozumný kompromis ...polovníci sme v práve na nasej strane je zákon ktorý vznikol z nejkého dovodu bol tu dlho dlho az kym neprisla doba demokracie a kazdý psíčkar je king aj medzi nimi su normálny a idioťi tak nechapem o čo tu ide?! ◄ reagovať
jestli jsi náhodou při tom zohnutí neměl ten dubák fouklý ve svojem zadku a celé se ti to nezdálo, takové večerníčky vyprávěj svojim dětem a né tady ◄ reagovať
Nikoho neurazam,nikomu sa nevyhrazam!!!Raz ked som bol zohnuty a cistil som dubák (mal som maskace) tak jeden polovnik po mne vystrelil lebo si ma splietol s diviakom.Bol opity a ja skoro dosraty....odvtedy mam pocit ze je vas treba pretriedit psychotestami. ◄ reagovať
pravda oci kole,ze? chces to vsetko zmazat?len kludne.este som nepocul ani jedneho z vas priznat si chybu a napisat ze ano ten pan nekonal spravne alebo podobne...zastavate sa jeden druheho ako v nejakom gangu.tak ako ty mas rad svojho psa mam aj ja.treba riesit hlupich ludi a to medzi polovnikmi ako aj medzi druhou stranou. ◄ reagovať
Suhlasim, navrhujem prispevky od Elpupina vymazať. ◄ reagovať
Admin řeš to trochu, protože takové kecy nikam nevedou a když si tu někdo založí během jednoho dne nové nicky a hned píše tato moudra, tak by jsi to měl hned prověřit a případně zabanovat. (kayacik, elpupino) ◄ reagovať
a ake pravidla platia v polovnictve??tie co si presadila mensinova skupina nejakych zbohatlikov??kolko brigad si odrobol v lese za posledny rok a urobil nieco pre prirodu a zver??a idiot si ty ani ty si tam nebol a obhajujes svijho kolegu ktory bol alebo slepy alebo blby.a to su uz dostatocne dovody na odobratie strelnych zbrani lebo nabuduce zastreli nejakeho polovnika... ◄ reagovať
kayacik ...daj sa liečiť tebe by som jesť nedal za to ako drístaš zbočnujem mudrcov ktorý riešia situáciu v ktorej neboli rozoberaju okamih ktorý nezažili a riešia veci len z uhla svojho pohľadu ako možeš apelovať na nesprávnosť konania niekoho ked sa takisto nesprávne zachovávaš???...ked si zamykáš dom auto obhanaš svoj majetok plotom zabezpeč si aj psa a nič sa mu nestane nechci tam kde plaťia pravidlá aplikovať tie svoje ak mam byť uprimny takch idiotov ako ty je vela a aj na nich je meter ak sa ti nepáči stažuj sa na lampárňi ◄ reagovať
Potrebujem fotky ztrhnutej zveri ako dôkaz! nech sa psíčkari uvedomia čo ich miláčikovia vyvádzajú v duchu šelmy... ináč to nikto nikdy nepochopí a každý sa bude stavať proti poľovníkom... ◄ reagovať
Elpupino, si skutočnne učebnicovou ukážkou človeká, ktorý nemá o poľovníctne ani tušenie. Ak by som To mohol doporučiť, prečítaj si Tvoj príspevok, prečítaj si ho poriadne a sám zváž či by si nepotreboval nejakú odbornú pomoc. ◄ reagovať
takym ako spito270 by som bral nie len polovny listok ale aj svojpravnost.keby mne tak odstrelili psa ver ze zen pan sa dlho nenaje vlastnymi rukami.co tak presvedcit sa naco vlaste strielate a bolo by urcite menej nehod aj medzi vami???!!!co pocitat s moznostou ze ten pes sa jednoducho mohol stratit a nevie najst cestu spat??ako by si sa tvaril keby tebe niekto odstrelil psa hned za domom???ten pes co ho vcera odstrelili mal vacsiu spolocensku hodnotu pre prirodu a vikonal viac prace ako hociktor dementny polovnik!!! ◄ reagovať
Sisuliak, súhlasím s Tebou, že v provom rade je nutné najskôr použiť hlavu a až potom pušku. Rýchlosť výstrelu je nutné prispôsobiť rýchlosti myslenia. ◄ reagovať
Celkovo som mal pocas mojej komunistickej vojny v zamieravaci styroch polovnikov,vedel som ze nemozem lebo vrazda...... ale vedel som aj to ze by na to v zivote nikto neprisiel (cal. 14,5 mm KPVT lafetovane v OT-64)......dnes ked vidim co sa robi tak s kludnym svedomim by som s tym zil a este lahsie bez vycitiek svedomia umieral.A preco?Pani polovnici,polozte si ruku na srdce a povedzte si v duchu kazdy sam pre seba kolko pytliakov poznate vo vasich radoch.Ukajat sa v dnesnych casoch lovom zo zabavy a nie z dovodu prezitia je trosku na cvokhaus.Kazdy mame nejaku uchylku ale tato u mna jednoznacie vedie. Poznam jedneho stareho polovnika a ten hovori "Spravny polovnik by mal kazdy rok raz vystrelit do vzduchu"....takze dusevnym akrobatom lovu zdar!!! ◄ reagovať
ved práve o to ide, nezneužívať každú situáciu, ale ju vyhodnotiť a potom konať!!!! samozrejme nesmieme zabudnúť používať okrem zbrane aj hlavu, tá by mala byť na prvom mieste!!!! ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.