Čo vy na to, chovatelia psov pripravujú petíciu do parlamentu o zákaze odstrelu psov, ktorí sa vzdialili od obidlí resp.svojich majiteľov. Asi im treba poslať zopár fotiek so strhnutou zverou.
Veru tak,chorá spoločnosť. Pes bol pri človeku od dávna,ale vždy to bol len PES,dnes tomu ludia dávajú ludské mená,spávajú s ludmi v posteliach,zvieratá sa pre nich RODIA a ZOMIERAJÚ,nie kotia a dochnú.Majú kopu rečí o ochrane zvieratiek ale idú do obchodu a kúpia kurča,hovädzinu,bravčovinu a na propagandu ich bludov využívajú plastické deti väčšinou z miest,lebo deti z dedín dobre vedia čo je zabíjačka,aj že občas treba zabit kačku,morku,sliepku či hus a pes je na dvore,samozrejme ak zdochne ,škoda,zvlášť ak bol dobrý ,ale nikto mu nestavia pomníček a nechodí mu na hrobček pálit sviečočky ako magor. Taká úcta sa má prejavovať ľuďom,nie psom. Samozrejme ak mestská "panička" so psom chrápe v posteli,potom jej pripadá povinnosť mu postavit pomníček.Luďom z toho hrabe asi len bieda a hlad im otvorí oči,potom zhltnú aj upečenú čivavu.
Dušan dakedy tvoje komentare nechapem,ved je to hola pravda to čo sa v tejto spoločnosti deje,mysliš že je to len jeho nazor,on len stručne popisal čo sa v našej spoločnosti deje a mysliš si že reagovat môže len ten kto spoznal poriadného psa a čo je to vlastne poriadný pes ,sam vieš že na to aby bol pes poriadný je treba zodpovedného majitela,čo by som o velkej části psíčkarou netvrdil ◄ reagovať
K lubenko, včera o 16:12, holá pravda možno, ale jednostranná v podaní človeka, o ktorom si dovolím tvrdiť, že nikdy nespoznal poriadneho psa, ktorý človeku pomáha. A úcta sa má prejavovať k všetkému živému, nielen k ľuďom a bieda a hlad dokážu z človeka urobiť aj kanibala. ◄ reagovať
Pytliak6 - za čo ďakuješ adminovi, že Ťa nezablokoval ? Či zato, že nemaže Tvoje poobedné výlevy,,, ◄ reagovať
ked je v našej spoločnosti postavene zviera,nech je to akekolvek nad život človeka je spoločnost chorá a to mam zvierata strašne rad,vyrastal som v hore mezi nimi na samote na hajenke tak viem o čom hovorim ◄ reagovať
gabi prečitaj si ešte raz ten prispevok od 357AS maš ho v najlepšich prispevkoch tu hore a prečitaj ho viacej raz určite potom pochopiš že je to tvrda realita a čo napisal je hola pravda ◄ reagovať
lubenko toto ma trochu vytočilo-Veru tak,chorá spoločnosť. Pes bol pri človeku od dávna,ale vždy to bol len PES,dnes tomu ludia dávajú ludské mená,spávajú s ludmi v posteliach,zvieratá sa pre nich RODIA a ZOMIERAJÚ,nie kotia a dochnú. ◄ reagovať
gabig72,až raz budeš starý a sám,tak budeš v "starobienci" a ak budeš aj doma, čokel ťa z toho už nevyseká,takto sa hrá na city pri tích mestských dietkach,romantika: psík ti prinesie papuče ,noviny,zavolá ti susedov alebo vytočí číslo na pohotovosť ked ti bude zle,SOMARINA !Pozeráš moc filmov,realita je iná.Zbytok máš napísané od "lubenka" ◄ reagovať
gabig,čo ma s tulavýmí psami staroba,každý majitel psa sa ma spravat tak ,aby mal psa ovladatelného,poslušneho a zabespečeneho tak aby mu neutiekol a pokial je to vetšie a silnejšie plemeno aby dakomu neubližil,potom sa zneho určite nestane tulavý pes,na takýchto psou je zas zakon ktorý by tito psičkary mali naštudovat,pretože umožnuje polovnikom,za akých podmienok môže byt tento pes odstrelen,potom by tu psičkari nemuseli vyplakavat nad utrateným bastardom,ktorý už pre nikoho nieje užitočný a mohol by spôsobovat len dalšie škody ◄ reagovať
357AS nechcem byť nepríjemný,ale ak raz budeš starý a sám a budeš mať,,len toho psa"prečítaj si svoj príspevok v tejto diskusii.14.1.2017 o 20:28 ◄ reagovať
pytliak,komu patrí tvoj koment????? ◄ reagovať
Veď to je čistá p.čovina že ak kŕmim psy surovým mäsom že sú krvilačné, to ťa učili v materskej škole? ◄ reagovať
Stoklasa - co je spustacom instinktu a preco pes zautoci na cloveka? Mnohokrat nic (teda zo strany cloveka), psovi iba staci, ze zbada cloveka. A jednoducho pribehne a zautoci.Keby som to nezazil, tak toto nepisem. ◄ reagovať
Pepko marian to myslel ironicky ◄ reagovať
"...majiteľ kŕmil psy surovým mäsom..." - toto je krásna ukážka šírenia jedného z mýtov o psoch. Kŕmenie surovým mäsom nemá na takýto prípad ani na agresivitu psov žiadny význam. Surové mäso nespôsobuje krvilačnosť psov. Ale žiaľ, páni novinári sa ani nenamáhajú napísať seriózny článok. V tomto prípade jednoznačne treba postihnúť majiteľa psov. Je za ne zodpovedný a nezvládol ich. Za smrť toho ornitológa je zodpovedný jednoznačne on. Otázne je, čo so psami. Asi utratiť. Mňa by zaujímalo, prečo útočili, čo bolo spúšťačom toho inštinktu... Ale o tom asi noviny písať nebudú... ◄ reagovať
marianmach65 bol by som zvedavy ak by dolapily tvoje dieta alebo radcej este teba,co by si potom vravel ◄ reagovať