Už som parkrat čital alebo počul,že rys dakomu skočil na krk .Je to realne? A čo vlky ked sa človek nahodou dostane do bezprostrednej blizkosti nie su nebezpečne aj pre človeka len vo vinimočnych pripadoch ?
Horal 18-na Kamčatke možno, ale u nás niet pre poľovníka vačšieho šťastia:-) ◄ reagovať
ešte osm počul ndavno od jedneho polovnika,že stretnuť cez zimu vlčiu svorku je nebezpečne . Je to pravda ? Ake mate skusenosti ? ◄ reagovať
EDU ten mam aj ja ,ale človek nikdy nevie :D ◄ reagovať
horal 18 mám pocit ,že žiadneho nestretneš :-D ◄ reagovať
Nemcov vlci moc nepojedli. Lebo u nich vzorne fungovalo kompletne zabezpecenie operacii. Svojich mrtvych brali vzdy so sebou - pripadne narychlo pochovali a prebehlo zameranie suradnic hrobu. Nasledne po prevrate v par pripadoch dokonca zabezpecili prevoz ostatkov do DEM. Neveiem o akom povstani hovorite. Kedze v case zahajenia tu nebolo proti komu povstavat. Presnejsi termin je obcianska vojna. Myslim, ze partizani nenosili SVK trikoloru. Vysla velmi podrobna publikacia o tzv. SNP. A je velmi odlisna od predhadzovanych legiend za poslednych 70 rokov... ◄ reagovať
no tak to budem mocť ich spokojne fotiť,ked ovšem dajakeho stretnem ◄ reagovať
a potom ,že je zver farboslepá :-D ◄ reagovať
Edu, lepším príkladom alergie na červenú v tejto téme by boli červené vlajočky rozvešiavané na okraji lesa proti vlkom. ◄ reagovať
Faktom je že na červenú je zver alergická odkaz- ◄ reagovať
veru veru smiech je zdravý :-D aj pre súdruha Hawka 3 . Len mám pocit ,že so mnou si ho veľa neužije :-D ◄ reagovať
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, Edu!!! Teraz komunisti??!! P.S. Jedna ,,Červena čiapočka" lepsia ako druha. Ale uz naozaj nerieste somariny.Úplne stacia niektore komentare k fotkam...tam sa aspon zasmejeme.... ◄ reagovať
horarstevo práve v tom máme s hawkom rozdielny názor on nevidí rozdiel medzi tým že nie je červená čiapočka a myslí si že stačí mať červenú knižku na to aby ho zožral vlk . Čo je samozrejme omyl . Vlk žerie iba červené čiapočky na Slovensku výlučne . Pletie sa mu totiž doba ked bol na Slovensku výskyt besnoty ako i tá keď sedával miesto práce na schôdzach. Takže aktuálna správa registruje síce dve zožrania vlkom odkaz ale ale !!! ◄ reagovať
Nie-nie Štefan, na Teba si vĺčik zuby nebrúsi a tak Ťa isto v tomto storočí nezožerie :-)) ◄ reagovať
Chlapi, zalozte si nove vlakno a tam preberajte ......Tu som sa chcel dozvediet, ci ma môze zozrat vlk :-DDD ◄ reagovať
Zigi9 neviem čo presne sa v toje mysli domýšla ??? Ale podľa seba nesúď druhých . To že mám mladšiu frajerku vôbec nič neznamená je dospelá tak sa môže rozhodnuť sama samozrejme . ◄ reagovať
nemáš náhodou i 18ti letou dceru, hodně by to vysvětlovalo :-) ◄ reagovať
Hawk 3 mám i syna 15 ročného i partnerku :-D Teda ak ťa len toto trápi :-D ◄ reagovať
Hawk 3 škoda ,že nevieš ovládnuť svoje emócie :-D ◄ reagovať
odpovedal som orlovi,no ked chceš-ak nie si cvok pochopíš čo ti napíšem. Zamyslel si sa niekedy prečo si vo svojom veku SÁM ? Tie tvoje somariny čo tu vypisuješ o nejakej 18-ke a podobne ,to preberajú chlapci v 15 rokoch a bavia sa na tom kde kto kedy atd. jednoducho tvoje telo prerástlo tvoj mozok,zakrpatel ti,u mna si 0 a nič sa na tom nezmení.(k téme som sa už vyjadril) ◄ reagovať
Sokol sťahovavý chytí kunu bez väčších problémov . ◄ reagovať
Môže sokol napadnúť kunu resp. kuniaka? ◄ reagovať
hawk práve to že nevážiš slová a často používaš vulgarizmus a lož ako svoj pracový nástroj spôsobuje ,že ponižuješ sám seba! Nie mňa !!! Absolútne nevieš zvládnuť závisť ,nenávisť a svoje emócie . ◄ reagovať
orol,človeka som nikdy nenapadol,len sa bránim,blbec na slobode je nebespečnejší ako besný vlk. ◄ reagovať
Orol palec hore . Človek sa môže vytočiť ,ale mak by si zachovať dôstojnosť . Toľko svinstva ako na seba vymyslel za tisícročia človek od vojen a podlostí až po absolútne zvrátenosti žiadna zver nevymyslela. Preto sa človek pasuje za najmúdrejšieho lebo mu nemá kto povedať ,že to s tou múdrosťou nie je celkom pravda :-D Pekný večer . ◄ reagovať
hawk, však Ty tiež nie si besný a napádaš človeka. Nechápem preto, prečo by aj nebesný rys či vlk nemohol napadnúť človeka, keď sa tvrdí, že je hlúpejší, ako človek. ◄ reagovať
A kedže je Slovensko krajinou kde sa besnota nevyskytuje rys ani vlk besný nemôže byť :-D ◄ reagovať
Karlo,máš úplnú pravdu,len ked Ti donekonečna mucha bzučí okolo ucha,čo s nou ? :-)K téme som sa už vyjadril,napadnút človeka môže len besný vlk alebo besný rys . ◄ reagovať
pre EDU a HAWK3, téma je vlk a rys a nie ,,VYDRBEM TI TVOJE FOTKY" ◄ reagovať
Pozrel som že aj tebe nejaká chýbajú a budú dalšie,dobre nie ? Mna to netrápi ani z daleka,ak si postrehol vymazal som fotky už 3X a všetky,nou problém,to len ty sa toho bojíš,to by ta šlahlo hned keby si mal začat znova,trepeš tu kdeaké výcvaky a hovno z toho,asi tolko :-)))Ked ti zas bude tažko vyplač sa správcovi foto,on ta uteší,ja na debila tolko času nemám,tvoja debilita je už v pokročilom štádiu,je ti nepomôžem, :-DDD ◄ reagovať
Hawk kde máš fotku pri potôčku ?:-DDD čo vyschol :-D ◄ reagovať
svet, v ktorom farba trička nie je rozhodujúca odkaz ◄ reagovať
Hawk zachovaj si trocha dôstojnosti :-DD Nezáviť mi osemnástku to nie je už nič pre teba :-DD Bunda nie je od číňana :-D Nechodím nakupovať číňanom :-DD ◄ reagovať
Chujovine od čínana hovoríš strelecká bunda,no už sa ty len strapnuješ,skúšaj to na tej 18-ke,ak nejaká vôbec je,tá ti to bude žrat,komediant :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ◄ reagovať
Hawk 3 ty si nepolovnik a možno pretonevieš rozoznať čo je strelecká oranžová bunda renomnej značky pre športovú brokovú streľbu čo je oranžová vesta pre honcov a čo je deduško v červenom úbore cvakntý na stred :))) neplač všetko bude ok :)) kradni ďalej bez povolenia zhody a ešte sa tým verejne chvál haha aby každý videl aký si hlupák :)) ◄ reagovať
Foto 78343,kritik červenej :-)))) ◄ reagovať
Ano Goret fašizmus a komunizmus sú rovnaké v svojej podstate. Fašizmus sa odlišuje iby tým že pachal zverstvá v čase vojny ,komunizmus vraždil v čase mieru .A ešte jeden rozdiel je v tom že komunizmus zavraždil 2 x toľko ľudí ako fašizmus. Horal vrátim sa k téme :-D Nie nikomu neskočil rys na krk :-D sú to fantasmagorie. ◄ reagovať
Edu, zlo nepáchali červení, ale čierni komunisti. Ak si na tribúne videl červenú, bola to najskorej pionierska šatka na krku zmagoreného decka. Chlapov v červených vetrovkach si vážim, aj keď dúfam, že ich pomoc potrebovať nebudem. A keď už tu rozoberáte SNP a kto by vlkom lepšie šmakoval, ja by som im doprial najväčšie svine, našich domácich gardistov. Aj za vojny sme mali totalitu a aj tej sme sa vzopreli. ◄ reagovať
horal18,čo si sa to pýtal na začiatku ? :-))) ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.