poradi mi niekto kde sa v tej po....nej bratislave da normalne poprechadzat po lese bez toho aby mal nervy a kludne vychutnaval prirodne krasy_???
dakujem
v okolí Pezinka a obzvlásť S.Jura je to celkom ok :) ◄ reagovať
ja viem ale niesom doma asi je to dost dobry dovod nie?? ◄ reagovať
inak Matej neviem prečo sa chceš v Blave prechadzat po prirode ked doma jej maš kde len pozrieš :):):):):):) ◄ reagovať
VanFCR co pod tym myslym? proste normalne sa prejst po normalnom hrubom lese nie sa drbyt s roztrhanymi gatami pomedzi trnky alebo nejake ine kračiny !! proste pochodit a oddychnut si a hlavne ked sa da bez ludi abo som aj daco videl ! bol som na tej kobyle isiel som zo sandbergu to bolo dost dobre pacilo sa mi to pohoda len kusok slabsie oznacene ale zabludit na takom fliaciku lesa sa neda :-)) a este kedze nemam auto napr-? ako sa dostanem k danym miestam YEGI ?? VSAK HEJ PEPIS TAK TO JE LEN VYVOLENI :-)) ◄ reagovať
posed33 ha,ha,ha ,pepies ty si ma zas nepochopil,kua už ta asi budem musiet zavolat na tu polovačku a všetko ti riadne vysvetlit:):):):):) ◄ reagovať
Lubenko by si sa čudoval,koľko lesov a zvery je na okolí Bratislavy ale tam chodia polovat len tí vyvolení... ◄ reagovať
kocho82, co sa skryva za tym "bez toho aby som mal nervy"? mozno potom sa lahsie poradi... ◄ reagovať
ved v Bratislave je tolko krasnych bab,neviem kdo si može stažovat ,že tam nieje žiadna prirodna krasa a tych krčmičiek,same zatišia :):):):):):) ◄ reagovať
kocho,v DNV Devínska kobyla, v Lamači lesopark,v Dúbravke,Karlovke máš máš tiež les,v Rači Karpaty, máš toho málo ? ◄ reagovať
dik gamo to cez vikend bolo dobre a ty kam chodis??? urcite nie tam kde posielas mna ze ?? ◄ reagovať
Skus v rusovciach, lesopark s jazerami, alebo kus pred nimi CHKO "Polder", zatopova oblast...eventuelne za Devinskou pri Morave su pekne luzne lesy... alebo sa poprechadzaj ked prides cez vikend domov))) ◄ reagovať
Nepostavia kasíno úspešne sa ubrania a miliardy z celej europe sa budú prehravať v inej krajine :-D Na Slovensku budeme pásť ovečky a robiť žinčicu zatiaľ :-D ◄ reagovať
ved za chvílu vám tam postavia kasíno budeš sa mať po čom prechádzať ◄ reagovať
Skús pred polusom tam sa dá niečo uloviť prípadne i chytiť :-DD ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.