dnes je nedeľa,  22. december 2024,  meniny má Adela,  spln: 15. december 2024,  dnes východ slnka: 07:40,  dnes západ slnka: 15:50
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Lada niva alebo suzuki samurai - diskusia

autor: off Jakubec
pridané: 17.9.2010 14:00

Ktore auto je lepsie posud te sami

počet zobrazení: 70 212
počet hlasov: 0
okruh tém: voľná diskusia

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

komentáre

zoradiť
zobrazené 121-160 z 230 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off motaq, 20.1.2011 o 14:52

dolina ja by som volil T3 dobra guma overena casom, Truck 2000 nepoznam, vies ich zohnat original alebo protektory? ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off Edu, 20.1.2011 o 14:36

dolina treba niečo poriadne šípovice asi nie. Ale toto je celkom ok odkaz ◄ reagovať

off benelli, 20.1.2011 o 14:34

co uz aj tak sa hamer uz nevyraba :( ◄ reagovať

off dolina, 20.1.2011 o 14:16

Rozmyslam obut samika,len neviem ci T3 alebo Truck 2000,mate niekto skusenosti s tymto pneu? ◄ reagovať

off motaq, 19.1.2011 o 22:42

ano aj H3 je vojensky special, so vsetkym co terenne auto ma mat (tuhe napravy vpredu aj vzadu, uzavierku min. zadneho diff, medzinapravovy diff s uzavierkou, redukcnu prevodovku) ◄ reagovať

off Edu, 19.1.2011 o 22:33

bleskj ano na videu je vidieť že toto autíčko s maličkými kolieskami nie je určené do ťažkého terenu. Že ho tam nejaký típek terorizuje je už iná vec. motaq Hummer bol vždy vojenské auto s dofukovaním prestrelených pneu za jazdy masívne robustné uplne odlišné od všetkej konkurencie . preto porovnavanie s čím koľvek je nezmysel. ◄ reagovať

off motaq, 19.1.2011 o 22:27

Edu tak to je ina H3, som netusil ze H3 robia vojensku verziu. je ale pravda ze na tom mojom odkaze bol H1, ale to bol len priklad ze na nete sa da najst vselico. ◄ reagovať

off bleskj, 19.1.2011 o 22:20

Edu ale toto neviem či je ľahší terén odkaz ale keď myslíš. ◄ reagovať

off motaq, 19.1.2011 o 22:16

Jakubec, ak je to este pre teba tema, tak rozhodne radsej samurai, celoplechovy, najlepsie Japonska vyroba to rozoznas tak ze VIn sa zacina JSA, to co ma VSE je Spanielska vyroba, nie zle ale horsie a moze byt problem zohnat spravne ND. Japonsky samko (urcita specifikacia a model)mal aj uzavierku zadneho diff. co Lada niva nema. 1,3 benzin vykonom neohuri ale na bezne pouzivanie beznaho polovnika v beznom terene na lesnych cestach kde tu vacsia jama uplne postacuje, spotreba uspokojiva, da sa v pripade potreby bez problemov zdvihnut (remomovany vyrobcovia robia sady) a ak anema uzavierku zadneho diff da sa za pripalatok dorobit aj to. Niva nie je zla ale poruchovost vysoka, vyhoda lacne ND bezna dostupne v SR, Osobne radsej samko. ◄ reagovať

off Edu, 19.1.2011 o 22:15

bleskj do ľahučkého terénu určite ano . ◄ reagovať