Ahojte.Máte niekto skusenosti zďalekohľadom Bresser Montana poprípade Everest poprípade Condor
ma to chybu, dostal si sa do cenovej kategorie kde sa chalan asi dostat nechcel. Inak dalekohlad je super. ◄ reagovať
chlapci a co tak toto nema konkurenciu na trhu odkaz ◄ reagovať
brano11,jager30 skús sa pozrieť cez linear a uvidíš rozdiel najmä za šera. ◄ reagovať
Chlapi a ten trvale zaostreny dalekohlad-co to je zac? Ved predsa kazdy ma ine oci a ako to, ze sa nemusi zaostrovat? Prosim o vysvetlenie. Dakujem ◄ reagovať
já mám tento ďalekohlad už tri roky a zatial maximálna spokojnosť za tú cenu.Má pekný,čistý obraz aj za šera som sním spokojný. odkaz ◄ reagovať
brandys tak ako hovori Edu urcite priamy, skus radsej trosku investovat napr. do vixen atrek 8x50 ◄ reagovať
dakujem za vaše rady.preštudujem vaše odkazy a potom uvidím. ◄ reagovať
Edu tak týmto Ti aj ja ďakujem za typ. Vynikajúca cena. ◄ reagovať
ja som si minulý týždeň kúpil bushnell 10x50 a som velmi spokojný investoval som doňho 103 euro zatiaľ my stačí. tento odkaz ◄ reagovať
Zdravím..Ja mám napr. Fomei leader DCF 8x56 FMC..som sním spokojný. Vyšiel ma na 143e.. ◄ reagovať
No tak potom chirurgia a zmenšiť nos :-D Podľa nosa poznáš kosa :-D ◄ reagovať
Edu - Nikon je v pohode až na takú maličkosť,že ho musí každý dobre vyskúšať ,lebo kto má väčší nos ,má z jeho "umiestnením" pri pozorovaní problém !!! ◄ reagovať
brandys čudesná značka SIGHTRON SII 7X50 starej konštrukcie ešte k tomu za nekresťanské peniaze nie je to čo by som ti odporučil. V dnešnej dobe si treba kúpiť celkom určite lineárny ďalekohlad . Tento je od špičkovej značky za 153€ odkaz To je niečo diametrálne iné od staručkých veľkých ďalekohladov od pochybných značiek odkaz ◄ reagovať
pre peter1985:Vďaka za odkaz. ◄ reagovať
A co tak SIGHTRON SII 7X50 odkaz cena cca 170 eur dovaza myslim odkaz alebo 8x42 odkaz ◄ reagovať
Sokolík, Monarch je veľmi dobrý ďalekohlad za tú cenu. Má ho a vidím cez neho lepšie ako cez puškohľad Docter 2?5-10x48 LP... ◄ reagovať
Priložím trošku na ohník!, čo poviete na NIKON MONARCH 8,5x56 DCF ? ◄ reagovať
ja si myslim ze za te peniaze je to v pohode mam ho tiez a ziadny problem ale ak to niekto chce porovnavat nech porovnava cenovo rovnake a nie 5krat drahsie za malo penazi malo muziky ale ja som spokojny ◄ reagovať