Na stránke Lovuzdar.sk je registrovaných cez 13 000 používateľov. Ale pravideľne sem chodí iba dajme tomu že 500 až 1000(môj odhad) ... a tak ma napadlo či by sa nemohli odstrániť uživatelia ktorí sa na stránku neprihlásia viac ako 1 rok. Podľa mňa je tento spôsob lepšie riešenie ako mazanie fotiek ktoré nemajú až taký poľovnícky význam ale sú tu pre potešenie...... Čo vy na to?????
Admin pohli sa ľady v tejto veci...? ◄ reagovať
MSmarian konkrétne dnes som na to upozornil v dvoch diskusiách s tým, že ak sa to bude opakovať budem nútený udeliť BANN na ukludnenie a pochopenie o čom táto stránka je resp. ako by sme sa mali voči sebe správať. Vravím to stále, sme tu preto aby sme si navzájom pomohli, tešili sa zo zážitkov svojich i iných a nie aby sme sa tu hádali. ◄ reagovať
Admin, používateľ, ktorý používa vulgarimy by mal byť tiež automaticky vymazaný. ◄ reagovať
HUMMER zatiaľ nie, riešim teraz dosť intenzívne tabuľky ľudí s najviac hlasmy v sekcii fotografie. Ale ďakujem, že si mi i toto pripomenul. ◄ reagovať
No čo Admin pohli sa nejako ľady v tejto veci..?? Myslím niečo s tými starými zaregistrovanými... ◄ reagovať
super debata, zase niekde mimo. ADMIN, mal by si vymazať používateľov, ktorí sa viac ako 12 mesiacov neprihlásili. ◄ reagovať
a ja som šiel spat a tu sa riešilo takô dobrô :):):):) ◄ reagovať
katarina uz to tam riesia sranda citat tu druhu diskusiu. dobra zabava :-) ◄ reagovať
Veľmi rada :-) aj viac druhov zoženiem, už len kvôli tomuto :-)) ◄ reagovať
MatkaLC,len ju potom prines na to stretko v tekutom stave,koštneme :-) ◄ reagovať
Jaj, tak to je potom na inú tému, u nás na dolniakoch máme veľmi kvalitnú ovocinu :-) ◄ reagovať
MatkaLC,aj admin si dá do jedného,aby neBANOVAL :-) ◄ reagovať
Felix12....nech Zigi omrkne prv tie svoje co sa mu opakuju ◄ reagovať
Ja tu mam flasu od TONASA...prava ORAVSKA,,,hmmm??? ◄ reagovať
Admin vám dá bann alkoholici :))))) ◄ reagovať
teraz sa rieši zigiho téma o opakujúcich sa fotkách, ním založenej téme tam to žije :-) ◄ reagovať
Soson je náš bereme ho aj s Katarínou :-)Zigi Ty makaj možno stihneš kapurkovu:-) Admin nás vydusí že ničíme tému :-) ◄ reagovať
Zigi9,venuj sa novej téme,HUMEROVU sme už vyriešili. :-) ◄ reagovať
a zase jen urážíš a bereš si do huby další uživatele ... ◄ reagovať
:-))) takto sa bavit pred spaním....niekto tu asi trpí komplexom... ◄ reagovať
Zigi9, staraj sa o svoje hovienka, vývrhy zaradené do kategórie úhyny a ešte o tú líšku čo ste tak s ladíkom obhajovali. Tiež ťa mám rád. ◄ reagovať
No a takto by sme HUMEROVU tému vyčerpali,nezúčastnených vymazat a ostatní téma:ČO KTO PIJE ? :-) ◄ reagovať
soson vyjadřuj se k tématu a neftírej se, zase ti to leze přes hlavu, zamysli se nad sebou :-) ◄ reagovať
Ak sa môžem pridať do debaty ja som univerzálny typ, viem sa prispôsobiť a som dosť trénovaný :-D ◄ reagovať
Dáme niečo biele domáce čo vonia po ovocí :-) ◄ reagovať