Na stránke Lovuzdar.sk je registrovaných cez 13 000 používateľov. Ale pravideľne sem chodí iba dajme tomu že 500 až 1000(môj odhad) ... a tak ma napadlo či by sa nemohli odstrániť uživatelia ktorí sa na stránku neprihlásia viac ako 1 rok. Podľa mňa je tento spôsob lepšie riešenie ako mazanie fotiek ktoré nemajú až taký poľovnícky význam ale sú tu pre potešenie...... Čo vy na to?????
MSmarian konkrétne dnes som na to upozornil v dvoch diskusiách s tým, že ak sa to bude opakovať budem nútený udeliť BANN na ukludnenie a pochopenie o čom táto stránka je resp. ako by sme sa mali voči sebe správať. Vravím to stále, sme tu preto aby sme si navzájom pomohli, tešili sa zo zážitkov svojich i iných a nie aby sme sa tu hádali. ◄ reagovať
Admin, používateľ, ktorý používa vulgarimy by mal byť tiež automaticky vymazaný. ◄ reagovať
HUMMER zatiaľ nie, riešim teraz dosť intenzívne tabuľky ľudí s najviac hlasmy v sekcii fotografie. Ale ďakujem, že si mi i toto pripomenul. ◄ reagovať
No čo Admin pohli sa nejako ľady v tejto veci..?? Myslím niečo s tými starými zaregistrovanými... ◄ reagovať
super debata, zase niekde mimo. ADMIN, mal by si vymazať používateľov, ktorí sa viac ako 12 mesiacov neprihlásili. ◄ reagovať
katarina uz to tam riesia sranda citat tu druhu diskusiu. dobra zabava :-) ◄ reagovať
Veľmi rada :-) aj viac druhov zoženiem, už len kvôli tomuto :-)) ◄ reagovať
MatkaLC,len ju potom prines na to stretko v tekutom stave,koštneme :-) ◄ reagovať
Jaj, tak to je potom na inú tému, u nás na dolniakoch máme veľmi kvalitnú ovocinu :-) ◄ reagovať
teraz sa rieši zigiho téma o opakujúcich sa fotkách, ním založenej téme tam to žije :-) ◄ reagovať
Soson je náš bereme ho aj s Katarínou :-)Zigi Ty makaj možno stihneš kapurkovu:-) Admin nás vydusí že ničíme tému :-) ◄ reagovať
:-))) takto sa bavit pred spaním....niekto tu asi trpí komplexom... ◄ reagovať
Zigi9, staraj sa o svoje hovienka, vývrhy zaradené do kategórie úhyny a ešte o tú líšku čo ste tak s ladíkom obhajovali. Tiež ťa mám rád. ◄ reagovať
No a takto by sme HUMEROVU tému vyčerpali,nezúčastnených vymazat a ostatní téma:ČO KTO PIJE ? :-) ◄ reagovať
soson vyjadřuj se k tématu a neftírej se, zase ti to leze přes hlavu, zamysli se nad sebou :-) ◄ reagovať
Ak sa môžem pridať do debaty ja som univerzálny typ, viem sa prispôsobiť a som dosť trénovaný :-D ◄ reagovať
Lubo hlavne že pijeme my dvaja a Hawk sa určite pridá:-) A Maťka nám bude nalievať :-)) ◄ reagovať
No a vraj že nepijú,priam chlastajú,vymazat áno a aký to vlastne bude mat efekt ? ◄ reagovať
Vymazanie neaktívnych užívateľov ,ktorí sem nechodia alebo neboli povedzme rok tiež navrhujem vymazať.Ja som sem napríklad vstúpil tak že som potreboval predať jednu pušku.Aj som ju predal a ostal som.Veľa ľudí však sa prihlásilo napríklad s tým zámerom ako ja ale potom odišli a už nikdy neprišli.V adresári sú dátumy prihlásení 1.1.1970,sú to mŕtve duše a môj názor je že ich treba zrušiť. ◄ reagovať
HUMMER s tym volnym časom pri foteni si ma dorazil,ale aj tak si myslim že hodnotenie je zbytočne ,pretože každa fotka ma svoju vypovednu hodnotu už sama o sebe tak načo ešte kolo nej tie seremonie a už končim bo to asi nema vyznam a uživatelou ktory tu nechodia by som určite vymazal, punktum. ◄ reagovať
no popravde mi to ušlo že je tam tá veta s tými fotkami .. ale aj tak si myslím že by sa tu mala vyriešiť téma neaktívnych užívateľov keď už sa do nej ''zahryzlo'' .. a fotky by sa mali riešiť zas ako komplet v jednom pretože potom v tom fakt nie je prehľad a je to rozhádzané vo viacerých diskusiách ◄ reagovať
Presne toto som navrhoval asi 100 príspevkov do zadu..::::):):) ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.