A pokud ještě některým není jasné, co se pod pojmem "myslivecká latina" skrývá, zde je krásná ukázka : odkaz ◄ reagovať
Podle Ottova naučného slovníku je Myslivecká latina: 'líčení rozmanitých příhod a událostí při lovu zvěře a provozování myslivosti s vymyšlenými zvláštnostmi tak, aby vypravování vzbuzovalo podiv.' ◄ reagovať
to zaujima aj mna rad sa priucim :) ◄ reagovať
SOLIMKENAJ:-))) ale žijem a som dokonca plný života:-)Som na dovolenke, tak trošku postriedmo sa tu nachádzam. Pozdravujem Vás všetkých,som zvedavý ako sa táto sekcia vyvinie,priznám sa nie je mi v nej jasno. ◄ reagovať
Admim, je tu SEDEM STATOČNÝCH, pripravených na virtuálny boj, POĽOVNÍCKA LATINA má svojich kmotrov. Terez ešte chvíľku počkáme na ostatných, ktorí sa pridajú... ◄ reagovať
miloš držím palce... Stopar už sa těším... ◄ reagovať
Moja rada všetkým, čo by túto zložku chceli. Pripravte si jednu - dve fotky, alebo kresby a akonáhle to správca spustí, vložte ju na portál. Ako keď hodíte mincu do vody tam, kam sa chcete znovu vrátiť. A tu len niečo poraďte adminovi, aby si bol istý, že nesklamete. ◄ reagovať
Mlos...neboj vsetko bude o.k... ◄ reagovať
STOPAROV nápad sa mi páči,tiež však mi nie je jasné ako ho uviesť do života.Zatiaľ som bez nápadu. ◄ reagovať
cawte...to beriem...super napad... ◄ reagovať
mišol, ja :-) Možno by bolo fajn, keby to bola samostatná kolonka, ako sú fotografie, články, videá, ...a latina. Alebo ako si to stopar predstavuješ? ◄ reagovať
a kto bude ta komisia ? JA ?? :) ◄ reagovať
skvely napad, bude to velmi zaujimave ◄ reagovať
To bude pre odvážnych i bojazlivých, mladých i starých. Diskusia všetkým ukáže, aký je jeho koment a on (ona) v "kranflekoch" pevný. A nebolo by dokonca špatné, keby schopná komisia portu mohla výkony obodovať, pustiť do ďalšieho kola (najlepších), alebo i vyhodiť na smetisko! ◄ reagovať
super napad ale nechcem vidiet tie komentare :) ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.